O le a le WPS i luga o se uila ma aisea?


O le tele o tagata faipisinisi fou o loʻo i ai se galuega WPS. O nisi, aemaise lava, o tagata faʻapitoa e fiafia i le mea o iai ma pe aisea e manaʻomia ai. O le a tatou taumafai e tali lenei fesili, ma ia taʻu atu foi pe mafai faapefea ona e mafai pe faʻamalo lenei filifiliga.

Faamatalaga ma foliga o WPS

WPS o se faʻapuupuuga o le fuaitau "Faʻasaoina o le Wi-Fi" - i le gagana Rusia o lona uiga o le "faʻapipiʻiina o le Wi-Fi." Faʻafetai i lenei tekinolosi, o le faʻaogaina o masini eletise e televave le faʻavevelaina - leai se manaʻoga e faʻaauau ona ulufale i totonu o se faʻaupuga pe faʻaaoga se filifiliga e le saogalemu.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga i le WPS

O le faʻagasologa o le fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga o loʻo avanoa ai le avanoa e faigofie lava.

PC ma komepiuta

  1. Muamua lava, i luga o le komepiuta e te manaʻomia e tatala ai le lisi o fesoʻotaiga vaaia. Ona kiliki lea i lau LMB.
  2. O se faʻasalalauga faʻasagaga o le a faʻaalia ma se fautuaga e ulufale ai i se faʻaupuga, ae gauai atu i le faʻaopoopoga faailogaina.
  3. Alu nei i le uila ma maua ai se faamau i le tusiga "WPS" poʻo se atigipusa, e pei o le sikolasipi i le laasaga 2. E masani lava, o le mea e manaʻomia o loʻo i tua o le masini.

    Tipiʻi ma uu lenei ki mo sina taimi - e masani lava 2-4 sekone ua lava.

    Faʻalogo! Afai o le tusiga i tafatafa o le faamau o loʻo fai mai "WPS / Reset", o lona uiga o lenei elemene ua faʻapipiʻiina ma le seti toefaʻatonu, ma o le umiaina e sili atu i le 5 sekone o le a oʻo ai i se fale gaosiga o le router!

  4. O se komepiuta po o se PC faatasi ai ma le upega tafailagi fesoʻotaʻi e tatau ona faʻapipiʻi ona faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga Afai o loʻo e faʻaaogaina se PC faʻamaumau faʻatasi ma se mea faʻapipiʻi Wi-Fi ma le WPS lagolago, ona faʻasalaga lea o le paʻu tutusa i luga o le faʻaoga. Faamolemole ia maitauina i luga o le gaosiga o gaosiga TP-Link, e mafai ona sainia le aitema maoti "QSS".

Telefoni ma papa

O masini IOS e mafai ona faʻafesoʻotaʻi aunoa ma fesoʻotaʻiga faʻatekonelosi ma WPS. Ma mo masini feaveai i luga o le Android, o le taualumaga e faapenei:

  1. Alu i "Faʻatonu" ma alu i vaega "Wi-Fi" poʻo "Fesootaiga Lelei". E manaʻomia lou suʻeina o filifiliga e fesoʻotaʻi ma le WPS - mo se faʻataʻitaʻiga, luga o Samsung smartphones ma le Android 5.0, o loʻo i ai i se isi mea. I ni lomiga fou o le OS mobile a Google, o nei filifiliga e ono i ai i le poloka o mea e sili ona lelei.
  2. O le faʻamatalaga mulimuli o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o lau gaioiga - mulimuli i faatonuga o loʻo faʻamatalaina i totonu.

Faʻalēse pe mafai WPS

I le faaopoopo atu i tulaga e le mafaafitia, o le tekonolosi o loʻo i ai le tele o faʻasoasili, o le mea autu o le taufaamatau. Ioe, i le taimi o le uluai seti o le laina eletise i luga o le alalaupapa, ua faatulaga e le tagata e seti se PIN PIN faapitoa, ae e sili atu le vaivai nai lo le tutusa i le tele o le upu password alphanumeric. O lenei galuega e le ogatasi foi ma le televise ma le mobile OS, o le mea lea e le mafai e tagata o ia ituaiga polokalama ona faaaoga Wi-Fi ma WPS. O le mea e lelei ai, o lenei filifiliga e mafai ona faigofie ona faʻaaogā e faʻaaoga ai le 'upega tafaʻilagi o le alalaupapa. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala se mea e siakiina ma alu i le initaneti o lau telefoni.

    Tagai foi:
    E faʻapefea ona ulufale ASUS, D-Link, TP-Link, Tenda, Netis, ma le laina eletise TRENDnet
    Fofoina o le faafitauli i le ulufale atu i le fetuunaiga o le alalaupapa

  2. O isi gaioiga e faʻalagolago i le kamupanī ma le faʻataʻitaʻiga o le masini. Mafaufau i le sili ona lauiloa.

    ASUS

    Kiliki i luga o le "Network Wireless", ona e alu lea i le tab "WPS" ma faʻaaoga le ki "Enable WPS"lea e tatau ona i ai i le tulaga "Ave".

    D-Link

    Faʻaauau ona tatalaina poloka "Wi-Fi" ma "WPS". Faamolemole ia maitauina i totonu o faʻataʻitaʻiga e lua laina e iai vavave eseese mo laina taʻitasi - e manaʻomia ona sui suiga o le fesoʻotaʻiga malupuipuia mo le lua. I luga o le faʻailoga i taimi masani, tatala le pusa "Enable WPS"ona kiliki lea "Faaaoga".

    TP-Link

    I luga o le faʻatupeina o laʻasaga taʻitasi ma se atinaʻe lanumeamata, faʻalautele le lisi "WPS" (a leai e mafai ona valaauina "QSS"pei o le mea faʻapipiʻi fafo o loʻo taʻua i luga) ma kiliki "Taofiofia".

    I luga atu o masini e lua, e alu i le lisi "Faʻatonu Autu". A maeʻa le fesuiaiga, faʻateleina vaega "Ala Lelei" ma "WPS"ona faʻaaoga lea o le ki "Router PIN".

    Netis

    Tatala le poloka "Ala Lelei" ma kiliki mea "WPS". Le isi, kiliki le ki "Taofiofia WPS".

    Tenda

    I le initaneti, alu i le tab "Tautuuga Wi-Fi". Suʻe se mea oi ai "WPS" ma kiliki i luga.

    O le isi, kiliki le ki "WPS".

    TRENDnet

    Faʻateleina se vaega "Lelei"lea e filifili ai "WPS". I le isi i le lisi o le matāua, maka "Taofiofia" ma lolomiina "Faaaoga".

  3. Faʻasaʻo tulaga ma toe faʻaleleia le router.

Ina ia faʻagaoioi WPS, fai taga tutusa, na o le taimi lenei e filifili ai mea uma e fesootaʻi ma le aofia ai. I le auala, o se fesoʻotaʻiga malupuipuia ma se 'upega tafailagi "mai le pusa" e aofia ai i le toetoe lava o tagata sili ona lata mai.

Faaiuga

E maeʻa le asiasiga o faʻamatalaga ma le mafai gafatia o le WPS. Matou te faʻamoemoe o le a aoga ia faʻamatalaga o loʻo i luga ia te oe. Afai ei ai ni au fesili - aua e te faatali e fesili ia i latou i faʻamatalaga, o le a matou taumafai e tali.