Auala e vaʻavaʻa ai nofoaga i le Yandex Browser


O nisi taimi ole Wi-Fi i luga o se komepiuta feaveaʻi le Windows 10 e le galue i taimi uma: o nisi taimi o le fesoʻotaʻiga e faʻafuaseʻi ona paʻu ma e le toe faʻafouina pe a maeʻa. I le tusiga o loʻo i lalo, o le a tatou mafaufau i metotia mo le faʻaaogaina o lenei sese.

Matou te foia le faafitauli i le faʻalavelaveina o le Wi-Fi

E tele mafuaʻaga mo lenei amioga - o le tele oi latou o le faʻaletonu o le komepiuta, ae le mafai ona tafiesea le le mafai ona faʻaaoga. O le mea lea, o le auala e faʻaitiitia ai le faʻafitauli e faʻalagolago i le mafuaʻaga o ona foliga.

Metotia 1: Faʻatulagaina Faʻasalalauga

I luga o nisi komipiuta mai maketi eseese (aemaise lava, ASUS, nisi o faataitaiga o Dell, Acer) mo le faagaioiga o le fesoʻotaiga, e manaʻomia ona faʻagaoioia tulaga maualuga o le Wi-Fi"Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" - faaaoga "Saili"lea e tusia ai le igoa o le vaega talafeagai.
  2. Faʻaliliu le ala faʻaali i le"Ata Matagofie"ona kiliki lea o le mea "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".
  3. O faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga o loʻo i le pito i luga o le faamalama - kiliki i le igoa o lau fesoʻotaʻiga.
  4. Matala au faʻamatalaga fesoʻotaʻiga - faʻaaoga le mea "Initaneti Fale".
  5. I mea e fesootai ai, siaki ia filifiliga "Fesoʻotaʻi faʻatasi pe afai o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai i le laina" ma"Fesoʻotaʻi tusa lava pe le faʻasalalauina e le fesoʻotaiga lona igoa (SSID)".
  6. Kuni uma pupuni tatala ma toe faʻaleleia le masini.

A maeʻa le faʻatupeina o le tino, e tatau ona faʻamautu le faafitauli i le fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaiga.

Metotia 2: Faʻafou le faʻaogaina o le masini komepiuta Wi-Fi

E masani lava, o faafitauli i le faʻafesoʻotaʻiina o faafitauli i le Wi-Fi i le polokalama o le masini e faʻafesoʻotaʻi ai i fesoʻotaiga faʻatelei. O le faʻafouina o avetaʻavale mo lenei masini e le ese mai soʻo se isi lava komepiuta, e pei o se taʻiala e mafai ona e vaʻai i le tusiga o loʻo mulimuli mai.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaʻavale mo le faʻaogaina o le Wi-Fi

Metotia 3: Ave ese le mana faaola

O le isi mafuaaga taatele o faafitauli e mafai ona avea ma le mana malosi faaola, lea e liliu ai le fusi Wi-Fi e laveai le mana. E tupu faapenei:

  1. Faʻasaga le faʻamaonia i le pusa o le afi i totonu o le masini faʻapipiʻi, faʻapipiʻi le pepelu, kiliki-saʻo ma faʻaaoga le mea "Tuuina atu o malosiaga".
  2. O le fesoʻotaʻiga i le taumatau o le igoa o le mode o le mana ua filifilia o loʻo i ai. "Faatulagaina o se Fuafuaga Mana", kiliki i luga.
  3. I le isi pusa, faʻaaoga le mea "Suiga suiga faʻaopoopo eletise".
  4. O se lisi o meafaigaluega o le a aafia i le amataina o le eletise. Saili i totonu o lenei lisi le tulaga i le igoa "Seti Faʻasalalauga Lelei" ma tatala i luga. Sosoo, ia faalautele le poloka "Faʻasologa o le Puipuiga o le Mana" ma tuʻu uma suiga e lua "Galuega Aupito Maualuga".

    Kiliki "Faaaoga" ma"Lelei"ona toe amata lea o le komepiuta e faʻaaoga ai suiga.
  5. E pei ona faaalia i le faatinoga, o faafitauli ona o le malosi o le mana faaola o le auala autu o le faafitauli o loʻo mafaufauina, o le mea lea o gaoioiga o loʻo faʻamatalaina i luga e tatau ona lava e faʻaleleia ai.

Metotia 4: Suia tulaga o le router

O le faʻapogai o le faafitauli e mafai foi ona avea ma se alalaupapa: mo se faataitaiga, ua ia filifilia le tele o taimi ole telefoni poʻo le leitio; E mafua ai le feeseeseaiga (mo se faʻataʻitaʻiga, ma se isi fesoʻotaiga e leai ni fesoʻotaiga), o se taunuuga lea e mafai ai ona mataʻituina le faafitauli e fesiligia. O le fofo i lenei mataupu e manino lava - e tatau ona e fetuunai ia tulaga o le uila.

Lesona: Seti o ASUS, Tenda, D-Link, Mikrotik, TP-Link, Zyxel, Netis, NETGEAR, TRENDnet tufuga

Faaiuga

Matou te manatu o vaifofo i le faafitauli o le vavae ese mai le Wi-Fi i luga o komepiuta feaveai le Windows 10. Manatua o lenei faafitauli e masani lava ona tupu ona o faafitauli tau masini ma le Wi-Fi i le faapitoa poo le komepiuta atoa.