O le sefulu o le sili ona lauiloa ma le faatuatuaina o fefaatauaiga

O faʻatautaia ma le faʻapitoa o aitalafu ua leva ona avea ma ituaiga lelei o tupe maua. E sili ona lauiloa i atunuu atinaʻe atinaʻe. O tagata Rusia ua o mai i le lalolagi i se mea e le o toe mamao talu ai nei, ma o le tele o gaioiga ma "banking faapitoa" o loʻo faʻalavelave pea. O se tasi o taimi pito sili ona faigata o le fesiitaiga o tupe numera i le "masani" tālā po o taula. E taua le filifilia o le auala saʻo mo le fefaʻatauaiga fefaatauaiga. O lenei mea o le a fesoasoani i le lisi o fefaʻatauaʻiga e sili ona lauiloa, ma e masani ona aofia ai i le totonugalemu ma le lalolagi maualuga-10.

O le anotusi

  • O le 10 pito sili ona lauiloa o fefaʻatauaiga
    • 60cek
    • Netex24
    • WMGlobus
    • Baksman
    • XChange
    • 24 totogi tupe
    • Coinmama
    • 365pash
    • Cashbank
    • Faletupe alfa

O le 10 pito sili ona lauiloa o fefaʻatauaiga

O faʻatau fefaʻatauaiga o loʻo faʻamaonia i lalo o le komiti faatau, auaunaga vave a tagata faatau, faʻasoa faamatalaga e uiga i gaoioiga o loʻo faia i faalilolilo faalilolilo ma fiafiaga mo tagata faʻaoga. O le isi itu taua mo le ulu atu i le "sili ona sefulu" sili ona lelei - o se faʻaagaga o le telefoni, e maua mai le punaoa.

60cek

O le tupe faʻaagaga o le 60cek ua lava lea e fesuiai ai le tele o tupe.

O le igoa o le tagata e fefaasoaaʻi e folafola atu i le au faipisinisi e tauaveina le taʻavale i se taimi vave lava - i le naʻo le tasi le minute. E ui lava i le faiga o le faagasologa e tele taimi e alu ai - mai le 5 i le 15 minute. I le 60cek latou te galulue faatasi ai ma Bitcoin, faʻapea foi ma isi faʻalauiloa faʻapitoa, e aofia ai:

  • Ethereum;
  • DASH;
  • LiteCoin;
  • Zcash

Faatasi ai ma le le mautonu o le lelei o le tagata fefaatauai - o le i ai o le lomiga a Rusia, faapea foi ma se faigofie faigofie i se faiga e resitaraina ai i nai kiliki.

Netex24

Netex24 fefaatauaiga tupe i 20 itu eseese

O le 'upega tafaʻilagi e mafai ona faʻavasegaina le fua faʻatatau o fuainumera mai tagata tauva ma fetuunai ia latou fuainumera i se auala e ofoina atu ai i ona tagata le tulaga sili ona lelei. Mo tagata Rusia, o tupe numera e mafai ona ave i tua i se VTB card, lea o le a faʻatagaina ai i latou ona toe faʻatuina i se ATM.

WMGlobus

O le auaunaga a le WMGlobus e tele le poto masani i le fesuiaiga ma le faatauina atu o tupe, talu ai ona ua ia tuuina atu nei auaunaga talu mai le 2010.

WMGlobus na te tapeina uma lava numera faʻalauiloaina ma lauiloa i tagata Rusia e aunoa ma ni faʻafitauli. Na o le pau lava le faigata e tulaʻi mai pe a faʻafesoʻotaʻi le tagata e fefaʻatauaʻiga o le le lava lea o tupe faʻaagaga. Ona o lenei mea, e le mafai ona fesuiai ni aofaiga tele.

Baksman

19 e maua le cryptocurrency mo le fesuiaiga i Baksman

O se auaunaga Dutch lea e fiafia ai tagata mai le tele o isi atunuu. O le punaoa e mafai ona lagolago i gagana e 9, e aofia ai le Rusia. O Baksman e taitaia galuega faʻatasi ai ma faʻamaumauga sili ona lauiloa. O se mea taua: o le saite o loʻo faʻatulaga ai le tau maualalo o le fesuiaiga o tupe masani mo numera. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo tagata Rusia o loʻo faʻaaogaina se "pito itiiti" o loʻo faʻamalamalamaina i le maualuga o le 5,000 rubles.

XChange

O le lagolago lagolago a le fefaʻatauaiga o le XChange e aunoa ma le faalavelave, i le taimi o le uati

O le faʻaaogaina tele o XChange o le faʻaaogaina lea o le uati (lea e le mafai ona taʻua e uiga i isi tagata fesuiaiga).

O le 'upega tafaʻilagi e faia ai fefaʻatauaiga ma tupe sili ona lauiloa faʻalauiloa:

  • BitCoin Cash;
  • Ethereum;
  • DogeCoin;
  • LiteCoin;
  • Zcash

24 totogi tupe

24 O le upega tafaʻilagi a PayBank o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili mo le faʻatinoga o galuega ma le manino

O le tautua ua mafai ona faʻamaonia lona faʻamaoni pe a galue i ituaiga eseese o cryptocurrencies. Tagata faʻapipiʻi resitala e maua faʻamanuiaga i le tino o le tinoitupe, faʻaletupe (lea e faʻapupulaina), faʻapea foʻi ma mea faʻapitoa mo galuega. E le gata i lea, o tulaga uma e faʻasiasia ai e faʻamatalaina auiliili i le vaega o Faʻasalalauga.

Coinmama

O le 'upega tafaʻilagi a le Coinmama faʻapitoa ile Igilisi.

Na faia le fesuiaiga mo le faatauina atu o Bitcoins. O le taimi nei ua tele le faalauteleina o le tele o le cryptocurrency, ae ua le i faaopoopoina le galuega faatau: e na o le aufaipisinisi e mafai ona maua ai le telefoni, ma e le mafai ona faafesuiai mo le "masani" i luga o lenei saite.
O le resitalaina o le punaoa o loʻo avanoa mo tagata faʻapitoa mai atunuu 188 o le lalolagi, e aofia ai Rusia. E leai se faʻamatalaga Rusia i inei. E le o iai foi le igoa igoa: ua talosagaina le tagata e faatumu se pepa resitala tele e aofia ai le tuatusi fale.

365pash

O le uepisaite 365cash se polokalama faʻapisinisi: totogi i tagata faʻaoga mo tagata fou fou na tosina ma la latou fesoasoani

Mo gaioiga faʻatasi ma le cryptocurrency, e leai se manaʻoga e lesitala i luga o lenei 'upega tafaʻilagi. Ae ui i lea, oi latou e filifili e maua se "Kapeneta a le Tagata Lava Ia" o le a vave lava ona maua avanoa i ni faʻaitiitiga eseese, faʻapea foi ma le mafai ona faʻaaogaina le faʻapupeina o tupe.

Cashbank

O le aoga tele o le CashBank punaoa o le puipuiga mautinoa o le le faaaogaina e le tagata.

O lenei fefaatauaiga e-tupe na sau i Rusia i le lua tausaga talu ai. O faʻatautalanoaga taʻitasi e puipuia e le Comodo Secure protocol, lea e faʻaitiitia ai le lelauina o faʻamatalaga patino i le itu. Pe a resitalaina i luga o le 'upega tafaʻilagi e ulufale ai ia latou faʻamatalaga patino e le talafeagai foi. I le tulaga o faʻafitauli pe a faʻaogaina le polokalama, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani lagolago. E galue o ia mai le 10 i le taeao i le 23:00. I le taimi lava e tasi, o le faʻasalalauga lava ia o loʻo galue faʻatasi i le uati.

Faletupe alfa

Faʻatinoga faʻatasi ai ma se tagata e faʻatautaia le telefoni faʻamalosi Ale Alpha Cashier sa taitaia mo le lima tausaga

Mo le taimi atoa o lona soifuaga, o le punaoa ua mafai ona maua le tele o le poto masani ma ausia ai le lelei o le auaunaga: o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga e tusa ma le 60 sekone. Ole vaiaso ole vaiaso ole vaiaso ole a le tuʻuina atu - e faigaluega 24 itula i le aso mai le Aso Gafua i le Aso Sa. E le faia e aunoa ma le "faʻaaogaina" iinei: o le tolopoina o tupe e faia mai se aofaiga (i le Rusia tutusa pe a ma le 1 afe rubles).

Vaʻai foi i se filifiliga o ni faʻataʻatiaga o aitalafu e mafai ona e teu ai i le 2018 ma maua se tupe maua lelei:

Pe a filifilia se tagata fesuiaiga mo faʻatonuga ma faʻatonuga, e taua le aua nei faia ni mea sese. Faatasi ai ma punaoa e mafai ma e tatau ona faʻatuatuaina, o loʻo i ai sikola i luga o le maketi. Ina ia aua le avea ma se tagata afaina i le taufaasese, e taua le galue naʻo na ofisa fefaʻatauaʻiga o loʻo i ai le poto masani, lelei lelei ma e masani ona aofia i totonu o le "tele o mea sili ona lelei."