Polokalama mo le faia o mod for Minecraft

O le taʻutaʻua o le taaloga Minecraft i tausaga taʻitasi e na o le tuputupu aʻe, o se tasi vaega o lenei mea e saofagā i le au taaalo lava, atiaʻe faʻataʻitaʻiga ma faʻaopoopo pepa fou fou. E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a mafai ona faia sana lava fesuiaiga pe a faʻaaogaina polokalame faʻapitoa. I lenei tusiga, ua matou filifilia mo oe nisi o sui sili ona talafeagai o ia polokalama.

MCreator

Muamua mafaufau i le polokalama sili ona lauiloa mo le fatuina o mods ma textures. E faigofie tele le faʻasaga, o loʻo i ai taʻitasi taʻitasi i le faʻamaufaʻailoga tutusa ma ei ai lana lava faʻataʻitaʻiga ma se seti o meafaigaluega faapitoa. E le gata i lea, o loʻo iai se fesoʻotaiga vavave faʻatasi, lea o le a manaʻomia ona sii mai muamua.

E tusa ai ma le faʻatinoina, o iinei o loʻo i ai uma le lelei ma mea le lelei. I le tasi itu, o loʻo i ai se faʻavae faʻapitoa o meafaigaluega, o ni faʻaoga faʻapitoa, ma i le isi itu, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona naʻo ni nai laina e mafai ona faʻaopoopoina e aunoa ma le faia o se mea fou. Ina ia suia le taaloga i le lalolagi atoa, e tatau ona e faʻafoʻi i le faʻailoga ala ma suia i le faatonu saʻo, ae o lenei mea e manaʻomia ai se poto faapitoa.

Download MCreator

Linkseyi's Mod Maker

Linkseyi's Mod Maker o se polokalama e le lauiloa, ae e maua ai e le aufaʻatasi ia uiga sili atu nai lo le sui na muamua atu. O le galuega i lenei polokalama e faʻatinoina i se auala e tatau ai ona e filifilia nisi o mea mai le pop-up menus ma faʻapipiʻi ai au lava ata - o lenei mea e sili atu ona faigofie ma sili atu ona faigofie le polokalama.

O le foafoaina o se tagata fou, tagata leaga, meafaitino, poloka ma e oo lava i se biome o loʻo avanoa. O nei mea uma ua tuʻufaʻatasia i le tasi mod, ma ua maeʻa ona utaina i totonu o le taaloga lava ia. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaulufale o le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga. O le Link Makeryi's Maker Maker ua tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe. Faamolemole ia matau e leai se gagana Rusia i totonu o tulaga, ae e tusa lava pe leai se Igilisi o le a matua faigofie lava le faʻaaogaina o le Fai Mea Faigaluega.

Tusia le Link Makeryi Mod Maker

Death's mod mod

O le Deathly's Mod Editor i lana galuega e talitutusa ma le sui muamua. E i ai foi ni tafaoga e faia ai se tagata, meafaifaaili, poloka, tagata leaga po o le biome. O le mod lava ia o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le pusa faʻatasi ma lisi tusi, lea e mafai ona e iloa i le itu tauagavale i le faamalama autu.

O se tasi o faʻamuamua autu o lenei polokalame o se auala faigofie mo le faaopoopoina o ata o le lanu. E te le manaʻomia se faʻataʻitaʻiga i le mode 3D, e naʻo lou manaʻomia o le faʻatauina o ata o se tele i totonu o laina talafeagai. E le gata i lea, o loʻo i ai se galuega faʻatulagaina o suʻega fesuiaiga e mafai ai e oe ona iloa mea sese e le mafai ona iloa i le lima.

Tatalo le Editor Editor a Deathly

E le tele ni polokalama i le lisi, ae o sui o loʻo feagai lelei ma a latou galuega, tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga mea uma latou te manaʻomia i le taimi na faia ai a latou suiga mo le taaloga Minecraft.