Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le lomitusi HP LaserJet 1320


Lisi o le lolomiina Laasaga LaserJet o Hewlett-Packard ua faamaonia e avea ma masini faigofie ma faatuatuaina, lea ua faaalia e aofia ai le maua o le polokalama e manaʻomia mo le galuega. Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina filifiliga mo le mauaina o avetaavale mo le lomitusi laserJet 1320.

Tikiali taʻavale mo HP LaserJet 1320

O le polokalama mo le lomitusi o loʻo fesiligia e mafai ona maua i auala eseese e lima, ia o le a tatou iloiloina ma faʻamatalaina. Tatou amata i le sili ona faʻalagolago.

Metotia 1: Uepisaite a Hewlett-Packard

O le auala aupito sili ona saogalemu ma sili ona faatuatuaina mo le mauaina o polokalama mo le tele o masini e faaaoga ai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga, i la tatou mataupu Hewlett-Packard.

Asiasi i le uepisaite a HP

  1. Faʻaaoga le mea "Lagolago": kiliki i luga, ona filifili ai lea i le lisi taʻavale "Polokalame ma avetaavale".
  2. I le isi itu, e tatau ona e filifilia le ituaiga o masini - o loʻo matou mafaufau i tusitala, o lea, kiliki i luga o le komi talafeagai.
  3. O le poloka poloka o loʻo i le itu taumatau o le faamalama. Taʻu i le igoa o le masini, LaserJet 1320. O le suʻesuʻega i luga o le upega tafailagi HP o le "atamai", o lea o le a vave ona i ai i luga o le laina le faʻailoga i luga o le laina faʻatasi ma le faʻamoemoe fuafuaina - kiliki i luga.
  4. O le itulau lagolago o le lomitusi o loʻo fesiligia o loʻo faʻatupeina. Siaki le faʻamalamalamaina o le OS ma le bitness. Faasolo le faamau "Suiga" ia suia nei laina pe a talafeagai.
  5. O taʻavale avanoa o loʻo avanoa i le itulau o loʻo i lalo. Mo nisi faʻamatalaga ma faʻafeiloaʻi sootaga, tatala le vaega "Avetaavale - Avetaavale Uma Lautele".


    E ala i le faamau "Auiliiliga" O loʻo maua le faʻamatalaga o le avetaʻavale lautele, ma e mafai ona e siiina le polokalama i le kilikiina "Download".

O le siiina mai o faila avetaavale amata. I lona maeʻa, taʻavale le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le komepiuta, mulimuli i faatonuga.

Metotia 2: Faʻaaogaina o le Faʻatauga

E maua e HP se faʻaoga faʻapitoa-faʻafouga e faafaigofie ai le sailiga mo le polokalame i ana oloa - o le a matou faaaogaina.

Maua le HP Utility

  1. Alu i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa ma faʻaaoga le faamaufaʻailoga ua faailogaina i luga o le sikolasipi ina ia maua ai le faila o le polokalama.
  2. Faʻatoʻa le faʻapipiʻi pe a uma le download ma faʻapipiʻi le talosaga i luga o lau komepiuta - i le faagasologa o le ae manaʻomia e talia le maliega o laisene.
  3. A maeʻa faʻapipiʻi, o le a amata le HP Fesoasoani Fesoasoani. Kiliki "Siaki mo faʻamatalaga ma pou" e sii mai ai avetaavale lata mai.
  4. O le mauaina ma le siiina mai o le polokalama fou o le a faʻaalu se taimi, o lea ia e onosai.
  5. O le ae toe foʻi atu i le faamalama fesoasoani amata o le Caliper. Suʻe le lolomi LaserJet 1320 ma kiliki "Faʻafouina" i le vanu ua makaina i le sikipiʻi ata i lalo.
  6. Filifili ia faʻamatalaga e te manaʻo e fai (siaki le pusa talafeagai), ma kiliki muamua "Tikia ma faʻaeʻe".

O le polokalama o le a faia nisi gaioiga e tutoʻatasi.

Metotia 3: Lolomile e faʻapipiʻi avetaavale

O se vaega e itiiti ifo le faʻatuatuaina o le faʻaaogaina lea o avetaavale taʻavale lona tolu. O le taʻiala o le faʻaaogaina o ia polokalame e foliga tutusa ma le faʻaaogaina aloaia mai HP, ae o mea e mafai ma faʻasagaga e sili atu le tamaoaiga. I nisi tulaga, e ui lava i lea, o nei lelei e mafai ona avea ma mea le lelei, ina ia mafai ona aloese mai faafitauli, matou te fautuaina oe ia e faamasani i le toe iloiloga o avetaavale e tolu i luga oa matou saite - o le tusitusiga e aofia uma ai mailei o le talosaga.

Faitau atili: Aotelega o faʻalauiloa avetaavale taʻutaʻua

E ese lava, matou te fia fautuaina se tali e taua o DriverMax o se filifiliga aupito sili mo se galuega patino e pei o tatou i le asō.

Lesona: Faaaoga le DriverMax e faʻaleleia ai taʻavale

Metotia 4: Faʻailoga ID

E mafai e tagata faʻapitoa faʻapitoa ona faʻaaogaina le faʻamatalaga o masini - o se igoa faʻapitoa e tulaga ese i vaega taitasi o meafaigaluega - ina ia faigofie ai mo i latou ona suʻe avetaavale. O le ID sili ona taatele mo le lomitusi o aso nei e pei o lenei:

DOT4PRT VID_03F0 & PID_1D17 & REV_0100 & PRINT_HPZ

O isi faʻataʻitaʻiga ma lenei tulafono faʻapitoa o loʻo faʻamatalaina i totonu o se mea e eseʻese, o lea o le a tatou le toe fai.

Faitau atili: Tagogo avetaʻavale faʻaaoga ID

Metotia 5: Meafaigaluega Faigaluega

O se tagata masani ma masani ai masani e masani ona aofia ai le faʻaaogaina o mea faigaluega "Faʻatuina le Lomitusi". O le algorithm e faapenei:

  1. Tatala i luga "Amata"maua se mea "Meafaigaluega ma Lolomitusi" ma alu i ai.
  2. Le isi, faʻaaoga le ki "Faʻatuina le Lomitusi". Faamolemole ia matau i luga o le Windows 8 ma fou atu ua valaauina "Faaopoopo le lomitusi".
  3. O lo matou lomitusi o loʻo i le lotoifale, ona kiliki ai lea "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi".
  4. O iinei o le ae manaʻomia ai le seti o le fesoʻotaʻiga ma kiliki "Lisi" ia faaauau.
  5. O se mea faigaluega o le a faʻaalia le faaopoopoina o avetaʻavale ua fausia. O a matou masini e le oi totonu ia i latou, kiliki "Faʻafouina faʻafouga".
  6. Faatali mo le meafaigaluega e faʻafesoʻotaʻi i Faʻafouina le Nofoaga .... Pe a tupu lenei mea, o le ae iloa toetoe lava tutusa le lisi e pei o le laasaga muamua, ae o le tele o avanoa. I le lisi "Tagata e faia" siaki filifiliga "HP"i "Lomitusi" - le masini manaʻomia, ona e lolomiina lea "Lisi".
  7. Filifili se igoa talafeagai mo le lolomiina o le lomitusi, ona toe faʻaaoga lea. "Lisi".

O le a faʻapipiʻiina le avetaavale ma o le a lolomiina atoatoa le lomitusi.

Faaiuga

Matou te faʻalauiloaina oe i auala sili mo le mauaina o avetaavale mo le lolomiina o HP LaserJet 1320. E i ai isi, ae ua fuafuaina mo pulega faʻapitoa ma tagata tomai faapitoa i le IT.