Matou te faʻamaʻapeʻapeina Skype mai le komepiuta


I nai tausaga ua tuanaʻi, o polokalame o feʻau faʻatautaia o loʻo feagai ma se mea moni: toetoe lava a le maua se tagata e faʻaaogaina le Skype, WhatsApp poʻo Telegram. E toʻatele ua mafai ona faʻagaloina se tasi o faʻamatalaga vave faʻamatalaga a le au meli - ICQ - peitai, o loʻo mulimuli mai foi i le alualu i luma, ma avea ma se suiga lelei i le "tolu tolu". I la tatou tusiga i aso nei matou te mananao e taʻu pe faapefea ona faʻapipiʻi le tagata faʻatau ICQ i luga o se komepiuta.

Faʻamauina le Client ICQ ile PC

O le faʻatulagaina o le ICQ e leai se mea faigata, pe a tupu i le taimi faʻapitoa.

  1. Faʻamole le faʻapipiʻi i le pito o le download. I le muamua faamalama, kiliki "Faʻamau".
  2. Faatali mo le aoga faʻapipiʻi e saunia ai faila ma tuʻu i latou i le nofoaga e manaʻomia. Ona faitau ma talia tuutuuga o le maliega a tagata e ala i le kilikiina o le ki "Ou te malilie".
  3. Ma le isi, o se faamalama e aliali mai i le avefeau. Afai ei ai sau faʻamatalaga ICQ, alu i le isi laasaga. Afai e leai se teugatupe o le tautua, ona e manaʻomia lea e amataina - o faʻaaliga uma o le taualumaga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga tutusa.

    Faitau atili: Faʻapefea ona resitara i le ICQ

  4. E lua avanoa e faatagaina ai: i le numera o le telefoni poʻo le UIN - o se faʻamatalaga mamanu numera. I le filifiliga muamua, e tatau ona e ulufale i se numera ma taomi "Lisi".

    A oʻo mai se SMS faʻatasi ai ma se faʻatagaina o le faatagaga i lau telefoni, ia e ulufale i totonu o le avanoa talafeagai.

    Mo le faʻasalaga lona lua, ia kiliki "Faʻatasi mai UIN / Email".

    I le isi faʻasalaga, ulufale i faʻamatalaga faʻamatalaga ma kiliki "Lisi".

  5. Ua faia - e mafai ona faʻaaoga le polokalama.

E le o taimi uma e faʻalelei ai le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o laau - e masani ona i ai faafitauli e mafai ona taʻitaʻia ai se tagata i totonu o se pupuʻu. O le mea sili ona taatele o le leiloa o se upu faʻamaonia, faafitauli ma faʻatagaga ma malaga. I le feagai ai ma se tasi o nei mea ofoofogia, tagaʻi i le taʻiala e faasaʻo ai faafitauli i le galuega a le ICQ, o maua i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafitauli i le galuega a le ICQ

O le a tatou iloiloina se tasi o faafitauli patino i nisi auiliiliga. O 'auʻaunaga a le ICQ e aofia i le Mail.Ru Group, o le avanoa mai le teritori o Iukureini na poloka i le tautotogo o le 2017. Ona o lenei mea, e le mafai ona e alu i le nofoaga aloaia o le avefeʻau, faʻapea foi ma lou ulufale atu i le talosaga.

Ina ia foia lenei faafitauli, e mafai e tagata faaaoga Ukrainia ona suia le tuatusi IP i le fesoasoani o polokalama faapitoa.

Faitau atili: Polokalama mo suiga IP

I le tele o tulaga, e le tulai mai faafitauli i le faʻapipiʻiina ma le faʻatinoga o le ICQ: ua faia e le au atinaʻe se galuega sili e faʻaleleia ma faʻamaeʻaina le polokalama.