Tatalaina o lau pepa i Google spreadsheets

O loʻo galue malosi le Usoga i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga eseese o masini mulipuni. I totonu o le lisi oa latou oloa o se ata faataitai DCP-1512R. O lea ituaiga masini e na o le pau lava le mea e faʻaaogaina i luga o le komepiuta. I totonu o lenei tusiga o le a tatou iloiloina auiliiliga o auala o faila i faila i luga.

Taʻavale Taʻavale mo Brother DCP-1512R.

I le tulaga o lenei masini multifunctional, e fa avanoa mo le downloadina o avetaavale. Sei o tatou tilotilo totino i vaega taitasi, ina ia mafai ai ona e filifilia le sili ona faigofie ma faigofie ona faʻaeʻeina le polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: Faʻaaogaina le upega tafailagi

Na tonu ia i matou e talanoa e uiga i lenei metotia i le mea muamua, aua e sili ona aoga ma faatuatuaina. O loʻo i ai i le faletusi o le falefaitautusi se faletusi ma faila uma talafeagai, ma ua latou sii mai e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Brother

  1. Tatala le 'upega tafailagi a le kamupanī ile Initaneti.
  2. Faʻamuli le taula ma kiliki i le mea "Lagolago". I le lisi e tatala, filifili "Avetaavale ma Tusi Taiala".
  3. O iinei e ofoina atu ia oe e filifili se tasi o filifiliga sailiili. O le taimi nei e sili ona lelei le faʻaoga "Suʻeina o Meafaigaluega".
  4. Ulufale le igoa faʻalelei i le laina talafeagai, ona kiliki lea o le ki Ulufalee alu i le isi lisi.
  5. O le a siitia atu oe i le lagolago ma ave le itulau o le Brother DCP-1512R MFP. O iinei e tatau ona faʻafesoʻotaʻi vave le vaega. "Faʻamaumauga".
  6. Faʻalogo i le laulau faʻatasi ma aiga ma faʻaliliuga o le OS. O le 'upega tafaʻilagi e le otometi ona fuafuaina lelei i latou, o lea ao leʻi alu i le isi laasaga, ia mautinoa ua saʻo le faʻamautuina o lenei parameter.
  7. O le ae manaomia le siiina o le avetaʻavale atoa ma le pusa komepiuta. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga le ala tutusa o loʻo faʻaalia i le lanumoana.
  8. Laasaga mulimuli aʻo leʻi amataina le download o le toe iloilo ma faʻamaonia le maliega o laisene.
  9. O lea la ua amata le faagasologa o le siiina mai o le avetaavale. Mo le taimi nei, e mafai ona e faitauina fautuaga mo le faʻapipiʻiina o loʻo faʻamatalaina i luga ole saite.

E totoe na o le amataina o le polokalama e sii mai ma mulimuli i le taiala faigofie o loʻo tuʻuina i totonu o le faʻapipiʻi.

Metotia 2: Polokalame faʻapitoa

I luga o le Initaneti, e faigofie lava ona maua le poloketi mo soʻo se faʻamoemoega, e aofia ai le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta i masini eseese e fesoʻotaʻi ma se komepiuta. I le filifilia o lenei metotia, o le ae le manaʻomia le faia o taga i luga o le 'upega tafaʻilagi poʻo le faia o isi togafiti. Tikia le polokalama talafeagai, amata le faagasologa o le suʻeina ma faʻatali seʻia oʻo ina faʻaosoina le avetaavale oe lava. O loʻo atinaʻe e uiga i sui taʻutaʻua uma o ia polokalame faitautusi i lalo ifo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O la matou fautuaga o le AveverPack Solution - o se tasi o sui pito sili ona lelei o polokalama na talanoaina i le parakalafa o loʻo i luga. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o DriverPack i la tatou isi tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo. Aʻo leʻi amataina le faʻataʻitaʻiga aua nei galo e faʻafesoʻotaʻi le masini multifunction ina ia faʻamoemoeina e le faiga faʻaogaina.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: MFP ID

Afai e te alu i mea tau meatotino e ala i "Pule Sili" i Windows, o le a e maua ai e iai lana lava tulafono faʻapitoa. Faafetai ia te ia, o loʻo galue ai ma le OS. I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻaaogaina lenei faʻamatalaga i luga o auaunaga eseese e mafai ai e ia ona maua le avetaʻavale manaʻomia. Mo Uso DCP-1512R, o lenei tulafono e pei o lenei:

USBPRINT BROTHERDCP-1510_SERI59CE

O le isi o lo tatou tusitala na faʻamatala auʻiliʻili uma ia taga e manaʻomia ona faia i le filifilia o lenei metotia. Faitau le mea lenei mai le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: "Meafaigaluega ma le Lolomitusi" i Windows

E ala i le vaega "Meafaigaluega ma Lolomitusi" i totonu o le faiga o mea faigaluega, e mafai ona e faʻaopoopo meafaigaluega e le o maua i se auala e aunoa ma le iloa. I lenei faagasologa, o le avetaavale ua filifilia ma utaina. Afai e te le manaʻo e suʻe ni faʻamatalaga i luga o luga o uepisaite poʻo le downloadina o isi polokalama faʻaopoopo, matou te fautuaina oe ia e masani lelei i lenei metotia e ala i le kiliki i luga o le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o auala uma e fa e ese ma talafeagai mo tulaga eseese. O i latou uma e aoga ma o le a fesoasoani ia te oe e sii mai faila sao. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le filifilia lea o aʻoaʻoga ma mulimuli i ai.