Faʻafeiloaʻi fua faʻatatau i Microsoft Excel


O le faʻaogaina o le kiofiti faʻasolosolo o se masini faʻatulagaga faʻatusatusa lea e lagolago ai le fesoʻotaʻiga lē mama Faʻalagolago i le ituaiga o fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina, e mafai ona galue i se komepiuta poʻo se komepiuta e faʻaaogaina ai se initaneti, faʻalogo leitio poʻo le Bluetooth interface.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se kusivala i se PC

O komepiuta a Windows e lagolagoina le Wi-Fi ma le Bluetooth e ala i le le mafai. E mafai ona siakiina le iai o se initaneti i le laupapa o le komepiuta "Pule Sili". Afai e leai, ona e manaʻomia lea e faʻatau se faʻapitoa faapitoa e faʻafesoʻotaʻi le Wireless-souris.

Filifiliga 1: Poto Moli

Le ituaiga telefoni masani. E i ai i tamaʻi se tolopo laʻititi ma le maualuga televave o tali. E mafai ona galue i se mamao e oo atu i le 10 mita. Poloaiga o le sosooga:

  1. Tatala i luga "Amata" ma i le lisi i le itu taumatau, filifili "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  2. Afai e te le vaʻai i lenei vaega, ona filifili lea "Lisi Pulea".
  3. Toto ata i le vaega ma filifili "Vaʻai masini ma masini lomitusi".
  4. O loʻo lisiina se lisi o lomitusi faʻafesoʻotaʻi, poloketi, ma isi manipulate. Kiliki "Faaopopoina o se masini".
  5. Lue le kiore. Ina ia faia lenei mea, ave le ki i "ON". Afai e talafeagai, ave le batai poʻo le sui o maʻa. Afai ei ai le faamau mo le kiofiti mo le fetaui, ona kiliki lea.
  6. I le lisi "Faaopopoina o se masini" O le igoa o le kio (igoa o le kamupani, faʻataʻitaʻiga) o loʻo faʻaalia. Kiliki ma kiliki "Lisi".
  7. Faatali seiloga e faʻapipiʻi e Windows uma polokalama faʻapitoa, avetaavale i luga o le komepiuta poʻo le komepiuta ma kiliki "Fai".

A maeʻa lena mea, o le a faʻaalia le kiore masini i le lisi o mea avanoa. Sue ma siaki pe a alu le pala i luga o le lau. O le taimi nei o le a faʻafesoʻotaʻi aunoa le manipulator i le PC i le taimi lava e uma ai ona toe sui.

Faʻasalalauga 2: Leitio Telefoni Faʻaliliu

E mafai ona faʻaaogaina masini komepiuta i le telefoni, ma e mafai ona faʻaaogaina i komepiuta faʻaonaponei ma komipiuta tuai. Poloaiga o le sosooga:

  1. Faʻafesoʻotaʻi le faʻasalalauga masani ile leitio i se komepiuta poʻo se komepiuta e ala ile USB. O le a otometi ona iloa e Windows le masini ma faʻapipiʻi masini komepiuta talafeagai, avetaavale.
  2. Faʻapipiʻi maa i le pito i tua poʻo le itu pito. Afai e te faʻaogaina se kiore ma se puʻupuʻu, ia mautinoa ia molia le masini.
  3. Lue le kiore. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau i le pito i luma poʻo le faʻanofo le ki i "ON". I luga o nisi faʻataʻitaʻiga, o le ki e ono i le itu.
  4. Afai e tatau ai, kiliki le faamau "Fesoʻotaʻi" (o loʻo i luga). I nisi faʻataʻitaʻiga ua misi. I lenei fesoʻotaʻiga, ua maeʻa le kiore leitio.

Afai o le masini e iai se moli, ona uma loa lea o le ki "Fesoʻotaʻi" o le a moli, ma a maeʻa manuia o le a suia le lanu. Mo le puipuia o le mana o le pikiapu, i le faaiuga o le galuega i luga o le komepiuta, sii le ki i "OFF".

Faʻasalalauga 3: Faʻaogaina o Iso

E le o toe iai ni masini e fafagaina le faʻaiʻuina ma e le o faʻaaogaina. Tagata faigaluega e faʻaaogaina se laupepa faʻapitoa, lea e fai o se fala ma o mai i le pusa. Poloaiga totogi:

  1. Faʻaaogaina o le USB cable, faʻafesoʻotaʻi le papalama i le komepiuta. Afai e tatau ai, ia sii le siata i le "Faʻamaonia". Faatali seiloga ua faʻapipiʻi avetaavale.
  2. Tuu le kusi i le ogatotonu o le fala ma aua le gaoioi. A maeʻa lena mea, e tatau ona faʻamalamalamaina le eletise i le papa.
  3. Faasolo le faamau "Tune" ma amata amataina. O le faailo e tatau ona suia le lanu ma amata ona faʻaleleia.

O le taimi lava e liua ai le pulufana malamalama, e mafai ona faʻaoga le kio e pulea ai le komepiuta. E le mafai ona aveesea le masini mai le laulau ma tuu i isi luga.

Faʻalagolago i foliga faʻapitoa, e mafai ona fesoʻotaʻi lauusiusi eletise i se komepiuta e ala i le Bluetooth, e faʻaaogaina ai le leitio poʻo le initaneti o le initaneti. E manaʻomia le Wi-Fi po o le Bluetooth le faʻaogaina. E mafai ona fausia i totonu o se komepiuta pe faʻatau eseese.