Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp ile Android-smartphone ma le iPhone


E leai se tagata faʻalauiloa telefoni e leʻi faʻalogo i le Instagram pe a ma le tasi. O aso uma e faitau selau afe afe o tupua tulaga ese ma ata vitio o lo o lolomiina i lenei upega tafaʻilagi, o lea ei ai pea se mea e vaʻaia iinei. Lalo o le a avea o se faafitauli taatele pe a le lolomiina le vitio i luga o lenei upega tafaʻilagi.

Muamua lava, o le Instagram o se auaunaga mo le lolomiina o ata, ma ina ua faatoa aliali mai le talosaga mo gaosi iOS, naʻo le mafai ona latou lafoina. I le aluga o taimi, na amata ona auai le aufaipisinisi i le auʻaunaga, e fesoʻotaʻi ma le tatau ona faʻalauteleina le gafatia o le talosaga. O le taimi lena e mafai ai ona lolomi vitio. I le taimi muamua, o le umi o le vitio e le mafai ona sili atu i le 15 sekone, i le taimi nei o le tapulaa e faʻalauteleina i le tasi minute.

O mea uma o le a lelei, ae o Instagram e masani ona amata ona feagai ma le faafitauli o le tuʻuina atu o vitio ia latou tala, ma o lenei faafitauli atonu e tulaʻi mai mo ni mafuaaga.

Aisea e le tuuina atu ai vitio i le Instagram?

Afai oe feagai ma le le mafai ona lolomiina se vitio i le Instagram, ona siaki lea o le avanoa e maua ai se tasi po o se isi mafuaʻaga i lalo. E foliga mai i le faaiuga o le tusiga e mafai ona e maua le punavai o le faafitauli ma, pe afai e mafai, toe faaleleia.

Mafuaʻaga 1: faʻavave fesoʻotaiga i le initaneti

Ma e ui lava i le tele o itulagi o Rusia o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga umi 3G ma LTE, e masani lava e le lava le saoasaoa e lolomi ai se faila vitio.

Muamua lava, e tatau ona e siaki le saoasaoa o loʻo iai nei i le Initaneti. E mafai ona e faia lenei, mo se faataitaiga, faʻaaogaina o le talosaga Telefoni, lea o le a filifilia ai le vavalalata lata ane ia te oe e maua ai faʻamatalaga sao e fuaina le saoasaoa o le Initaneti.

Faʻatau le televave o le app mo iOS

Tulei le telefoni o le Speedtest mo le Android

Afai o le suʻega na faʻaalia ai o le saoasaoa o le Initaneti e masani (e le itiiti ifo ma le lua Mb / s), ona ono iai lea o se faaletonu i luga o le telefoni, o lea e tatau ai ona e toe faʻatiliina le gaioiga.

Mafuaʻaga 2: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻasalalau

Afai ei ai ni faʻamatalaga mo lau telefoni, ae e te leʻi faʻaogaina, ona mafai lea ona avea ma punavai tuusao o le faʻatonuina o le faʻatinoga o le faʻatinoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e siaki ai faʻamatalaga i iOS, e tatau ona e alu i le lisi "Faʻamaumauga" - "Faʻatonu" - "Faʻafouina Pūmanawa".

E mafai ona e siaki mo faʻamatalaga Android i le lisi "Faʻamaumauga" - "E uiga i le telefoni" - "Faʻafouina faʻafouga" (o mea e fai i le lisi e mafai ona eseese e fuafua i le atigi ma le lomiga o le Android).

O le faʻafefeina o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga fou e matua faʻavaivaia, ona e le gata o le faʻatinoina o talosaga, ae o le malupuipuia foi o le gadget e faʻalagolago i ai.

Mafuaaga 3: Tagavai Tagavai

Filifiliga e faatatau i tagata e faaaogaina le Android. I le avea ai o se tulafono, faatasi ai ma lenei ituaiga o faafitauli, o le tagata e matauina i luga o lona mata le feau "Ua tupu se mea na tupu ao faaulufale mai lau vitio. Toe taumafai."

I lenei tulaga, taumafai e faʻaaoga se tusi e le o ni faʻataʻitaʻiga Ausetalia, ae o le talosaga lona tolu, mo se faʻataʻitaʻiga, Telefoni.

Tikiake le application QuickPic mo le Android

Mafuaaga 4: Luga o le Instagram Version

Afai e faʻamalo le faʻapipiʻiina o faʻaleleia mo talosaga i luga o lau telefoni, ona tatau lea ona e manatu e le ofoina atu le vitio ona o le faʻagata o le faʻaoga.

Siaki pe iai ni faʻamatalaga mo Instagram i le kilikiina o le fesoʻotaʻiga mai lau telefoni. I luga o le lau, o le a otometi le amataina o le fale teu i le itulau o le Instagram. Ma afai e maua se faʻamatalaga mo le talosaga, o le a e vaʻaia se ki "Toe faafou".

Faʻatau le Instagram app mo le iPhone

Download Instagram mo le Android

Mafuaʻaga 5: E le lagolagoina e le Instagram le OS o loʻo iai nei.

O le tala le lelei mo tagata faʻaaoga tele telefoni: atonu o le a leva ona le toe lagolagoina lau masini e le Instagram developers, ma o lea na i ai se faafitauli i le lomiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo Apple iPhone, e le tatau ona laʻititi le 8.0 i le OS, ma mo le Android, e leʻo faʻapipiʻiina le faatulagaga - e faʻalagolago lava i le gadget model, ae, o se tulafono, e le tatau ona laʻititi ifo i le OS 4.1.

Siaki le faʻamaumauga faʻapitoa o le firmware mo le iPhone i le lisi. "Faʻatonu" - "Faʻamatalaga" - "E uiga i lenei masini".

Mo le Android, e tatau ona e alu i le lisi. "Tautuuga" - "E uiga i le telefoni".

Afai o le faafitauli o loʻo taoto i le le talafeagai o lau telefoni, o le mea e leaga ai, vagana ai le suia o le masini, e leai se mea e mafai ona fautuaina i ai iinei.

Mafuaaga 6: Faʻaaogaina le Faʻatonu

Instagram, pei o soʻo se isi masini komepiuta, e ono paʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le faaputuga faaputuga. O le auala pito sili ona faigofie e foia ai le faafitauli o le toe faʻaaoga lea o le talosaga.

Muamua, e tatau ona aveese le talosaga mai le atamai. I luga o le iPhone, e manaʻomia lou uuina o lou tamatamailima i le atigipusa o le tusi talosaga mo se taimi umi, ona kiliki ai lea o le ata i luga o se koluse. I luga o le Android, o le tele o taimi, e mafai ona aveese le talosaga e ala i le uuina o le icon icon mo se taimi umi, ona faʻafeiloaʻi atu lea i le ata o le kiliva o loʻo faʻaalia.

Mafuaʻaga 7: Faʻapipiʻiina o Ata Vitio

Afai e le pueina le vitio i luga o le telefoni a le telefoni, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, e sii mai i le Initaneti mo le faamoemoe o lona toe faʻasalalau i le Instagram, atonu atonu o le faafitauli o loʻo i totonu o le faʻasalalauga.

O le masani masani mo le vitio feaveaʻi o le mp4. Afai ei ai sau faatulagaga, matou te fautuaina oe ia liua i ai. Ina ia faaliliuina le vitio i se isi faatulagaga, o loʻo i ai se numera tele o polokalame faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻatinoina ma le vave lenei galuega.

Tagai foi: Vitio o le liuaina o vitio

Mafuaʻaga 8: faʻalavelave faʻafuaseʻi

Le filifiliga mulimuli, lea e ono avea ma le le saʻo o le faagaoioiga o lau telefoni. I lenei tulaga, afai e te vavae ese mea uma muamua, e mafai ona e taumafai e toe faia se taʻiga.

Toe Seti Seti o le iPhone

  1. Tatala avanoa "Faʻatonu"ona alu lea i le vaega "Manatu taua".
  2. Tusi i le pito i tua o le lisi ma filifili "Toe faʻafou".
  3. Tapu le mea "Toe faʻafou tulaga uma"ona faʻamaonia ai lea o lau faʻamoemoe e faʻauma lenei faiga.

Toefaʻutuʻu laina ile Android

Faamolemole ia matau o laasaga nei e talafeagai, talu ai ona o ituaiga eseese o loʻo i ai se isi filifiliga e alu i le lisi o loʻo manaʻomia.

  1. Alu i "Faʻatonu" ma i totonu ole poloka o le "System ma masini" poloka le kene "Avanoa".
  2. Alu i le pito i lalo o le lisi ma filifili "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia".
  3. Filifili mea mulimuli "Toefaʻutuʻu Faʻatonu".
  4. Filifilia "Faamatalaga Patino", e te malilie o faʻamatalaga uma o faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma faʻamaumauga o talosaga o le a faʻamamaina atoatoa. Afai e le o toe faʻaagaga mea "Manatua le manatua o masini"ona faʻaaoga ai lea o faila ma faʻaoga uma i totonu o latou nofoaga.

O mafuaaga uma ia e mafai ona aafia ai le faafitauli i le lolomiina o vitio i le Instagram.