E le galue le Flash Player i le masini: o mafuaʻaga autu o le faafitauli

O faila APK e faʻaaogaina i le Android operating system ma o loʻo faʻatinoina faʻapipiʻi. E masani lava, o ia polokalama o loʻo tusia i le Java programming language, lea e mafai ai e oe ona taʻavale i luga o masini e faʻaogaina ai le tele o faiga faʻaoga e faʻaaoga ai faʻaopoopoga faapitoa i le tulaga o se masini komepiuta. Ae ui i lea, o le initaneti e tatalaina se mea faapena e le aoga, e mafai ona maua le faʻasologa o punaoa, lea o le a tatou talanoaina i lenei tusiga.

Faʻasalalau Faʻamaumauga APK Online

O le faʻasalalauga e aofia ai le mauaina o le numera punaoa, tusi tusi ma faletusi o loʻo teuina i se tasi faʻasologa o le faila faila APK. O le faagasologa lenei o le a matou agai i ai. Ae paga lea, o le tatalaina ma le galue i le initaneti e le aoga, mo le mea lenei e te manaʻomia e ave ai masini poʻo isi polokalama faʻapitoa. O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i la tatou isi tusiga i le sootaga lenei.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala se faila APK i lau komepiuta

E ese lava, ou te fia taʻuina atu le faalautelega o le faʻalautelega, talu ai e mafai ai e oe ona faʻavave vave, mo se faataitaiga, se taaloga. O le mea lea, afai e te le manaʻo e sii ni polokalama mamafa i luga o lau komepiuta, tagaʻi i le masini - o se galuega sili ona lelei ma lana galuega.

Matou te liliu sao atu i le faʻatinoina o le galuega - maua mai le punavai pe a. E mafai ona e faia lenei mea e faʻaaoga ai auala faigofie e lua.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala se faila APK i totonu o se masini

Metotia 1: Faʻamatalaina i luga ole initaneti

Ole auʻaunaga i luga ole laiga i luga ole initaneti e le gata mo mea APK, ae e galulue foi ma isi elemene o loʻo tusia i le gagana Java. Mo le faʻataʻatiaina o le faʻaopoopoga manaʻomia, o lenei e pei o lenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi i luga o le initaneti

  1. Tatala le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi, faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i luga, ma faʻaauau le siiina o le talosaga.
  2. I totonu "Saili" filifili le faila manaʻomia ma kiliki "Tatala".
  3. Ia mautinoa ua faaopoopo le aitema, ona kiliki lea Faʻatuʻu ma Faʻamatala.
  4. E mafai ona umi se taimi o le faia o faʻamatalaga, ona o le tele ma le faʻatinoga o polokalame taʻitasi e ese.
  5. O lenei e mafai ona e vaʻai i faila uma ma faila.
  6. Filifili se tasi o faila e matamata i le tulafono na tusia i totonu.
  7. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le poloketi faʻapipiʻi i lau komepiuta, kiliki "Faasaoina". O faʻamaumauga uma o le a faʻapipiʻiina i se tasi faʻamaumauga.

O lenei ua e iloa le faʻaaogaina o se 'upega tafaʻilagi i luga o le upega tafaʻilagi e taua o le' Aufaʻatasi i luga o le initaneti e mafai ona e toso mai faʻamatalaga ma faʻamatalaga punaoa mai faila APK I luga o lenei masaniga ma le upega tafaʻilagi o loʻo i luga ua maeʻa.

Metotia 2: Faʻapipiʻi APK

I lenei auala, o le a tatou mafaufau i le faiga tutusa o le decryption, naʻo le faʻaaogaina o le 'auʻaunaga i le initaneti APK Compcomporters. O le faagasologa atoa e foliga faapenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le APK

  1. Alu i le 'upega tafailagi a le APK Decompilers ma kiliki "Filifili se faila".
  2. E pei ona i ai i le metotia muamua, o le a faʻaaogaina le mea "Saili".
  3. Amata amata.
  4. O le taimi o le taimi fuafuaina e faʻaalu i le faʻasalalauina o le APK o le a faʻaalia i lalo.
  5. A uma le gaioiga, o le a maua se ki, kiliki i luga e amata ai le downloadina o le iuga.
  6. O faʻamatalaga faʻamatalaga o le a sii mai e fai ma faʻamaumauga.
  7. I le downloadina lava ia, o faʻamaumauga uma ma mea i le APK o le a faʻaalia. E mafai ona e tatalaina ma faʻafeiloaia i latou i le faʻaaogaina o polokalama talafeagai.

O le auala mo le faʻamalosia o faila APK e le o manaʻomia mo tagata uma e faʻaaogaina, ae mo nisi, o le faʻamatalaga na mauaina e sili lona taua. O le mea lea, o saite e pei o mea na matou iloiloina i le asō e matua faafaigofieina ai le auala mo le mauaina o tulafono laiti ma isi faletusi.

Vaai foi: Tatala pusa apk i le Android