Polokalama komepiuta mamafa i le "Elbrus" Rostec fuafuaina i le 500,000 rubles

O le tusi na puipuia e Rostec e faʻavae i le fale o Elbrus 1C + o le a taugata ai le tagata faʻatau, o le Matagaluega o le Puipuiga a le Malo o Rusia, e sili atu ona taugata nai lo ona tagata mai fafo. E tusa ai ma le auaunaga a le ofisa a le setete, o le tau o le masini i le faatulagaga autu o le a avea ma le 500,000 rubles.

O le komepiuta EC1866 o loʻo i ai se faʻamaufaʻailogaina mamafa o tiute e mafai ona alofia le tele o le vevela ma aafiaga i fafo atu, e aofia ai le teʻi, vibration ma le suavai. O le masini ua faʻapipiʻiina ma se 17-inisi le mata ma o loʻo faʻaaoga le OS Rusia "Elbrus", lea, pe a manaʻomia, e mafai ona suia e seisi. O tausaga taʻitasi, e fuafua ai e le Matagaluega o le puipuiga le faʻatauina o le tele o nei masini.

E tusa ai ma le au atamamai, o isi komipiuta faʻapitoa o tagata gaosi oloa mai fafo e tele taimi e taugofie, ae o le tau maualuga o le atinaʻe Rusia na i ai mafuaaga taua. I le faaopoopo atu i le taua tele o vaega, ae le o le maualuga o le gaosiga o volumes, lea e le mafai ai ona faaitiitia le tau mulimuli o masini i le maualuga o le gagana Sisifo, ei ai sona aafiaga.