Maeu le matagofie i le faia o se talaaga i le Instagram


O le tele o tagata faaaoga, fatuina o se tala i le Instagram, manaʻo ia matagofie, manatua pea ma ia tosina mai ai tagata fou. Ae mo lenei mea e tatau ona e taumafai, faʻaaluina le taimi e mamanu lelei ai.

E leai se fua e tasi mo le fatuina saʻo o se tala i le Instagram, ae o loʻo i ai pea nisi o fautuaga e mafai ona e faʻalogo ai ina ia sili ona manaia lau tala.

Vaʻai foi: Instagram e le o utaina ata: o mafuaʻaga autu

Tippu 1: faʻatumu faʻamatalaga faʻamatalaga

O le tagata e faʻaaogaina, ile asiasi i lau faʻalauiloa Instagram, e tatau ona i ai se manatu i le itu o loʻo i ai lenei itulau, o ai e ona lea, ma le auala e faʻafesoʻotaʻi ai ia.

Ulufale lou igoa

Afai o le talaaga e patino, ona tatau lea ona e faʻamaonia lou igoa ile faʻailoga. Afai o le faalilolilo e le faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se meafaigaluega mo le faʻalauteleina o oloa ma tautua, ona le o le igoa o le ae manaʻomia le faʻamaonia o le igoa o lau faleoloa i le upega tafaʻilagi.

  1. E mafai ona e faia lenei mea e ala i lou alu i le itulau faʻailoga ma taina le ki. "Faʻasao le Talaaga".
  2. I totonu o le fanua "Igoa" ulufale i lou igoa poʻo le faʻalapotopotoga o igoa, ona faʻasaoina suiga lea i le kilikiina o le ki "Fai".

Faʻaopoopo se faʻamatalaga

O le faʻamatalaga o le a faʻaalia i luga o le itulau autu o faʻamatalaga. O se ituaiga kata pisinisi, o lea o le faamatalaga o loʻo tuʻuina atu i le faʻamatalaga e tatau ona pupuʻu, puupuu ma malamalama.

  1. E mafai foi ona e faʻatumu le faʻamatalaga mai lau telefoni. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki i le ki i luga o le itulau tala "Faʻasao le Talaaga" ma faʻatumu le pusa "E uiga ia te Au".

    Faamolemole ia matau o le umi aupito maualuga o le faʻamatalaga e le mafai ona sili atu i le 150 faʻamaumauga.

    O le faʻamaumauga e faapea o lenei faʻamatalaga e na o le tasi le laina e mafai ona faatumuina, o lea afai e te manaʻo i le faʻamatalaga ia i ai se vaaiga faʻatulaga, ma o fuaiupu taitasi e amata i luga o se laina fou, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani a le itulau web.

  2. Alu i le Instagram web page i soʻo se masini ma, pe a manaʻomia, ia faʻataga.
  3. Tatala le itulau o lau api i le kiliki i luga o le koluma tutusa i le pito i luga taumatau, ma kiliki le ki. "Faʻasao le Talaaga".
  4. I le kalafi "E uiga ia te Au" ma e tatau ona e faʻamatalaina se faʻamatalaga. O iinei e mafai ona e tusia ai tusitusiga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe o le a lau talaaga, o mea fou taitasi e amata mai se laina fou. Mo le faaigoaina, e mafai ona e faʻaogaina Emoji emoticons talafeagai, lea e mafai ona e kopiina mai le upega tafaʻilagi GetEmoji.
  5. A e maeʻa faʻatumu le faʻamatalaga, fai suiga i le kilikiina o le ki. "Faasaoina".

O se taunuuga, o le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le talosaga e pei ona taua i lalo:

Tuu le faʻamatalaga i le ogatotonu

E mafai ona e alu i luma, e aofia ai le faia o se faʻamatalaga o lau talaaga (i le auala lava e tasi e mafai ona e faia ai le igoa) i totonu tonu. E mafai ona toe faia lenei mea, toe faʻaaogaina le 'upega tafailagi o le Instagram.

  1. Alu i le itulau i luga o le initaneti o le tautua ma tatala le vaega o faʻataʻotoga faʻasologa.
  2. I totonu o le fanua "E uiga ia te Au" tusi i lalo le faʻamatalaga manaomia. Ina ia mafai ona faʻatotonuga laina, e manaʻomia ona faʻaopopo avanoa i le agavale o laina fou taitasi, lea e mafai ona e kopiina mai sikuea sikuea i lalo ifo. Afai e te manaʻo i le igoa e tusi i le ogatotonu, o le a manaʻomia foi ona e faaopoopo avanoa i ai.
  3. [⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ]

    Faamolemole ia maitauina avanoa o loʻo faʻapipiʻiina o ni faʻamaumauga, o le mea lea, e mafai ona taulaʻi le tusiga, o le faʻamatalaga e tatau ona faʻaititia.

  4. Faasao le taunuʻuga i le kilikiina o le ki. "Auina atu".

O se taunuuga, o lo matou igoa ma le faʻamatalaga o loʻo i totonu o le talosaga e pei ona taua i lalo:

Faaopoopo se "Contact" button

E foliga mai, e te manaʻo e faia se faʻamatalaga lelei ina ia faʻalauteleina ai oloa ma tautua, o lona uiga o tagata faatau ma tagata faatau e faigofie ona vave alu atu ia te oe. Ina ia faia lenei mea, faaopoopo i ai se faamau "Faʻafesoʻotaʻi", lea e mafai ai ona e tuʻuina le faʻamatalaga manaʻomia: lou nofoaga, numera telefoni ma tuatusi imeli.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo se '' faʻafesoʻotaʻi 'i le Instagram

Tuu se fesoʻotaʻiga malosi

Afai ei ai sau lava 'upega tafaʻilagi, ia mautinoa ia tuʻuina se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi i lau talaaga ina ia mafai e tagata faʻapipiʻi ona o atu i ai.

Tagai foi: Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga malosi i le Instagram

Motugaafa 2: Tausia le avatar

Avatar - o se elemene taua o le fatuina o se faʻailoga lelei. O le ata e tuʻu i luga o le avatar e tatau ona faʻafetaui le tele o taʻiala:

  • Ia lelei lelei. E ui i le mea moni e faapea, o le avatar i le Instagram ei ai se laititi laʻitiiti, o lenei ata e manino lelei lava, o lona uiga e tatau ona lelei lona lelei ma aveese i se malamalama lelei.
  • Vaʻai foi: Polokalama mo le faʻaleleia o le lelei o ata

  • Aua neʻi i ai ni mea e le manaʻomia. O le ata ua faʻapipiʻiina i luga o le avatar e laʻititi tele, o lea e tatau ai i tagata faaaoga ona vave malamalama i mea o faʻaalia, o lona uiga e manaʻomia le laʻititi o le ata.
  • I le avea ai o se avatar, e tatau ona e faʻaaoga se foliga uiga ese. Aua le faʻaaogaina ata mai le Initaneti, o loʻo faʻapipiʻiina o avatars e le faitau afe o isi tagata faʻaoga. Manatua o le avatar o lau logo, ia na o le tasi le avatar e tatau i le tagata faaaoga ona vave malamalama po o ai lona itulau.
  • Avea se faatulagaga talafeagai. O avatars uma i le Instagram e lapotopoto, o lona uiga e tatau ona amanaia lenei taimi. E fautuaina pe afai e te faʻaaogaina se faʻasologa o ata tifaga i mua o le totoina o se ata, faia sikuea, ona seti lea o le iuga o se ata o lau talaaga.
  • Vaʻai foi: Fausia se ata lapotopoto i Photoshop

  • Afai ei ai sau faʻamatalaga e le masani ai, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le tagavai o se avatar. Afai e leai se logo, e sili atu le tusi, pe faʻaaoga soʻo se ata talafeagai e fetaui ma le mataupu o lau talaaga o se faavae.

Suia le avatar

  1. E mafai ona e sui lau avatar pe afai e te alu i lau itulau faʻailoa, ona kiliki ai lea o le ki. "Faʻasao le Talaaga".
  2. Tapu le faamau "Suʻe le ata o faʻamatalaga".
  3. Filifili se mea "Filifili mai le aoina"ona faʻamaonia ai lea o se ata mai le mafaufau o lau masini.
  4. Instagram ofo atu e seti se avatar. E te manaʻomia foʻi, faʻamalosi ma faʻafeiloaʻi foliga, tuʻu i le vaega o loʻo manaʻomia o le liʻo, lea o le a avea o se avatar. Faasao suiga e ala i le filifilia o le ki. "Fai".

Motugaafa 3: Mulimuli i le faiga o ata

O faʻapitoa uma o le Instagram e fiafia e le na o faʻamatalaga, ae faʻapea foi itulau matagofie. Vaavaai i tala lauiloa - e toetoe lava oi latou uma o loʻo i ai se foliga e tasi o le faiga o foliga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻataʻitaʻia ata ao le i lolomiina, e mafai ona e faʻaaogaina le lava lava faamama poʻo le faaopoopoina o mea manaia, mo se faataitaiga, e ala i le faia o se ata faataamilosaga.

Faʻataʻitaʻia ata faʻataʻitaʻii le faʻaaogaina o talosaga nei:

  1. VSCO - o se tasi o fofo sili mo le lelei ma le tele o filiga avanoa. O loʻo i ai se faʻailoga e fausia-e faʻatagaina ai oe e faʻafetaui lelei le ata e ala i le faʻaogaina o faʻamafaʻaloga, lanu lanu, faʻaogaina ma isi faʻaogaina;
  2. Faʻatau le VSCO app mo le Android

    Faʻatau le VSCO app mo iOS

  3. Ina ua uma le malamalama - o lenei faatonu e ofoofogia mo mafuaaga e lua: e sili ona lelei filiga, faapea foi ma se numera sili atu o ata matagofie, lea o le a avea ai lau itulau ma tagata moni.
  4. Faʻasologa le apamemea Afterlight mo le Android

    Tikiai le Afterlight app mo iOS

  5. Snapseed - O le Google's application o loʻo taʻua o se tasi o ata sili sili ona lelei mo masini feaveaʻi. O iinei e mafai ona e faʻamatalaina auiliili le ata, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meafaigaluega e faasaʻo ai faaletonu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea e faʻaleleia ai le pala.

Tikiake le Snapseed app mo le Android

Tikiake le Snapseed app mo iOS

Faitau foi: Talosaga mo le telefoni mo le Android

O ata na lolomi i le Instagram e tatau ona ausia tulaga nei:

  • O ata e mafai ona maualuga tele;
  • O ata taitasi e tatau ona ave i se malamalama lelei. Afai e te le maua ni mea faʻapitoa tau ata pue, taumafai e faʻataatia ata na faia i le ao;
  • E leai se mea e tatau ona solia ai le itulau o le itulau.

Afai e le fetaui ia foliga ma nei tafaʻaiga, e sili atu le tapeina.

Fautuaga 4: fai faʻamatalaga tusitusi ma faʻamatalaga matagofie i pou

I aso nei, e fiafia foi tagata faaaoga i le faʻamatalaga i lalo o le ata, lea e tatau ona lanu, manaia, faʻamalosi ma faʻamalosia e faʻasoa i faʻamatalaga.

I le tusiaina o le anotusi mataupu o pou, o manatu nei e tatau ona mafaufauina:

  • Tusitusi tusitusi. A maea ona tusi le meli, ona toe faitau lea ma faasaʻo so o se mea sese po o mea ua le maua;
  • Faʻavae Afai e umi le meli, e le tatau ona alu i se tusitusiga maumaututu, ae ia vaevaeina i parakalafa. Afai ei ai ni lisi o loʻo i totonu o le tusitusiga, e mafai ona faʻailogaina i latou ma tagata o le aoga. Ma o lea faʻamatalaga e le o faʻaauau pea i se tusitusiga faifaipea, ma o manatu fou fou e amata i se laina fou, tusi le tusitusiga i se isi talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻamaumauga, ona pasi lea o le taunuʻuga i le Instagram;
  • Hashtags O faʻaiuga taʻitasi e tatau ona iloa le tele o numera o tagata faʻaoga, e tele naua le faʻaopopo i le faʻamatalaga i le pou post. O le tele o faʻasalalauga e le faʻafefe ai tagata faaaoga, filifili fuaitau i le tusiga ma se # (#), ma tuu se poloka o pine e taulai atu i le faalauiloaina o itulau i lalo ifo o le tusitusiga poo se isi faamatalaga i le pou.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tuʻu le hashtags i le Instagram

E tusa ai ma nuances o le tuufaatasia o faʻamatalaga i lalo o le ata na faʻamatalaina auiliili i la tatou 'upega tafaʻilagi, o lea o le a tatou le taulai atu ai i lenei mataupu.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona saini se ata o le Instagram

O fautuaga taua ia o le a fesoasoani e tusi saʻo se itulau ile Instagram. O le mea moni, mo soʻo se tulafono e iai ni tuusaunoaga, ia faʻaalia uma ou mafaufauga ma tofo, filifili lau lava fua mo se tala lelei.