Google Chrome huna le generator password

I le masini sili ona lauiloa, Google Chrome, faatasi ai ma isi mea taua, o loʻo i ai nisi o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e ono aoga. Faatasi ai ma isi, o se generator password malupuipuia na fausia i totonu o le masini.

I lenei faʻamatalaga puupuu o le ae iloa ai le auala e mafai ai ma faʻaaoga le generator-password generator (e le o se faʻasalalauga lona tolu) i Google Chrome. Vaʻai foi: Faʻapefea ona matamata i faʻamaloiloga na teuina i totonu o se masini.

Faʻafefea ona mafai ma faʻaaoga se generator password i Chrome

Ina ia mafai ai ona faʻaalia, e tatau ona e ulufale i le Google account i lau sailiga. Afai e te leʻi faia muamua muamua, ia kiliki le ki a le tagata i le itu tauagavale ole Minimize button i Chrome ma saini.

A maeʻa ona e ulufale i totonu, e mafai ona e tuusaʻo saʻo i le liliu i luga o le generator password generator.

  1. I totonu o le Google Chrome address bar, ulufale chrome: // flags ma lolomi Ulufale. O se itulau e iai faʻamatalaga faʻamaloilo natia o loʻo avanoa.
  2. I le pusa saili i le pito i luga, ulu i ai le "password", ina ia i ai i totonu o mea na faaalia o na o mea ia e fesootaʻi ma faʻaupuga.
  3. Liliu le filifiliga o le fatuga o Motugaafa - e iloa ai oei luga o le itulau o le foafoaga (e tusa lava po o fea le 'upega tafaʻilagi), e ofoina atu le fatuina o se upega tafaivale ma faʻasaoina i le Google Smart Lock.
  4. Afai e te manaʻo ai, ia mafai ona filifili le filifiliga o le Faʻamaumauga o le Tusi Taʻitaʻitusi - e mafai ai e oe ona fatuina upu tatala, e aofia ai i itulau na e leʻi faʻamatalaina o itulau o le foafoaina o tala, ae aofia ai se faʻailoga o le initaneti.
  5. Kiliki i luga le ki e toe amataina ai le faʻalauiloa (Relaunch Now) mo suiga e aoga.

Faʻailoga, o le isi taimi e amata ai Google Chrome, e vave ona e gaosia se palakalafa faigata pe ae manaʻomia. E mafai ona e faia faapenei:

  1. Kiliki i le faʻailoga o le faʻaulufaleina o le upu faʻataʻu ma le kiliki i le taumatau ma filifili "Fausia se upu faila".
  2. A maeʻa lena, kiliki i luga o le "Faaaoga le upu malosi malosi e fatuina e Chrome" (o le a avea ma upu moni lava ia) e suitulaga ai i totonu o le mea e ulufale ai.

I le mea tonu lava, sei ou faamanatu atu ia te oe o le faʻaaogaina o mea faigata (e le aofia ai naʻo numera e sili atu ma le 8-10 tagata, sili ma sili atu ma mataitusi laiti) upu faʻamaonia o se tasi lea o auala sili ona aoga ma puipui e puipuia ai au faʻamatalaga i le Initaneti (see About Password Security ).