Laʻasaga i le amataina o le 0xc000007b - pe faapefea ona faʻaleleia

Afai o le komepiuta o loʻo taofiofia le Windows 10, 8 poʻo le Windows 7 o loʻo tusia ai "Error ao amataina le talosaga (0xc000007b) pe ae amataina le polokalama poʻo le taaloga." Ina ia alu ese le tusi talosaga, kiliki OK ", ona i ai lea i lenei tusiga o le ae maua ai faʻamatalaga i le ala e aveese ai lenei mea sese ina ia faagasolo polokalame e pei ona iai muamua ma e leai se faʻamatalaga sese e aliali mai.

Aiseā ua aliali mai ai i le Windows 7 ma le Windows 8 le sese 0xc000007b

Faʻasalaga code 0xc000007 pe a faʻaalia polokalama faʻaalia o loʻo i ai se faʻafitauli i faila masani o lau masini komepiuta, i la matou tulaga. Aemaise lava, o lenei mea sese o lona uiga o le INVALID_IMAGE_FORMAT.

O le mafuaaga taatele o se mea sese pe a amataina se talosaga o 0xc000007b - faafitauli i avetaavale NVidia, e ui o isi kata vitio e faigofie foi i lenei. O le mea lautele, o mafuaʻaga e mafai ona ese tele - faʻalavelave faʻapipiʻiina o faʻamatalaga poʻo le OS lava ia, le faʻatopetope le tapeina o le komepiuta poʻo le aveeseina o polokalama tuusaʻo mai le faputusi, e aunoa ma le faʻaaogaina o se aoga faʻapitoa mo lenei (Polokalame ma Faʻaputuga). E le gata i lea, atonu e mafua mai i le faʻaaogaina o siama poʻo soʻo se isi lava mea leaga.

Ma le mea mulimuli, o se isi mafuaʻaga talafeagai o se faʻafitauli i le talosaga lava ia, lea e masani ona maua pe afai o le mea sese e aliali mai i se taaloga na sii mai le Initaneti.

E faʻapefea ona foia le sese 0xc000007b

Muamua tagaO le a ou fautuaina aʻo lei amataina soo se isi lava - faafouina le avetaavale mo lau kata vitio, aemaise pe afai o NVidia. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia o le gaosiga o lau komepiuta poʻo lau komepiuta, poʻo le na o le site nvidia.com ma saili ia avetaavale mo lau kata vitio. Aumai i latou, faʻaeʻe ma toe amata lau komepiuta. E foliga mai o le a le toe i ai le mea sese.

Tatala avetaʻavale i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le NVidia.

Le lua. Afai e le fesoasoani le mea o loʻo i luga, toe faʻatulaga DirectX mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft - e mafai foi ona toe faaleleia le mea sese i le amataga o le talosaga 0xc000007b.

DirectX i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft

Afai o le mea sese e aliali mai pe a amata le tasi polokalame ma, i le taimi e tasi, e le o se tulafono faaletulafono, ou te fautuaina e faʻaaoga se isi punaoa mo le mauaina o lenei polokalama. Talosaga, pe a mafai.

Tolu. O le isi mafuaaga mafuaʻaga o lenei mea sese ua faʻaleagaina pe leai foi le Net Framework poʻo le Microsoft Visual C ++ Redistributable. Afai ei ai se mea e sese i nei faletusi, o le sese ua faʻamatalaina iinei e ono oʻo mai, faʻapea foʻi ma le tele o isi. E mafai ona e siiina nei faletusi mo le saoloto mai le 'upega tafaʻilagi Microsoft aloaia - ia na ona ulufale i igoa o loʻo lisi atu i luga i totonu o soʻo se masini suʻesuʻe ma ia mautinoa oe alu i le' upega tafaʻilagi aloaia.

Fa. Taumafai e momoli vave le poloaiga i le avea ai o se pule ma ulufale i le poloaiga lenei:

sfc / scannow

I totonu o le 5-10 minute, o lenei polokalama faʻaoga Windows o le a siaki ai mea sese i faila o faiga faʻagasolo ma taumafai e faaleleia. E i ai se avanoa e foia ai le faafitauli.

Le mulimuli ae tasi. O le isi gaioiga o le gaioiga e mafai ona fai e toe foʻi i tua le faiga i se isi setete muamua pe a oʻo i le taimi e leʻi faʻaalia ai le mea sese. Afai o le savali e uiga i le 0xc000007b na amata ona aliali mai pe a maeʻa ona e faʻaogaina le faʻaleleiga o le Windows poo le avetaavale, alu i le komiti e pulea ai Windows, filifili "Toe faaleleia", amata le toe faʻaleleia, ona tusi lea o le "Faaali isi mea e toe faʻaleleia ai" ma amata le faagasologa, taʻitaʻia le komepiuta. i le setete pe a le o faʻaalia le mea sese.

Faʻamālōlōina Faʻatonu a le Windows

Aso mulimuli. Mafaufau i le mea moni o le toatele o tatou tagata faʻaogaina o loʻo i ai Windows e taʻua o "fonotaga" faʻapipiʻiina i luga oa latou komepiuta, o le mafuaʻaga e mafai ona i ai ia lava. Toe faʻaofi le Windows i le isi, sili atu muamua, lomiga.

I le faʻaopoopoga: i faʻamatalaga na lipotia mai o le pusa o le faletusi tolu vaega I Totonu o Aso Taimi e tasi e mafai foi ona fesoasoani i le foia o le faafitauli (afai e taumafai se tasi, faʻamolemole le faʻamaonia le taunuʻuga), e uiga i le mea e teu ai i le auiliiliga i le tusiga:

Ou te faʻamoemoe o le a fesoasoani lenei tusi lesona ia te oe e aveese le sese 0xc000007b pe a amataina le talosaga.