Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se piano, kiota ma le fiafia i luga o se laupepa Android po o se telefoni

O le Google Android operating system e lagolagoina ai le faʻaaogaina o se kiore, piano, ma e oʻo lava i se gamepad (fiafiastick gaming). O le tele o masini Android, papa ma telefoni e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi ia pepuni e faʻaaoga ai le USB. Mo nisi masini e le o saunia ai le USB, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi faʻamalosi e ala i le Bluetooth.

Ioe, o lona uiga e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se kiota masani i le laulau ma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le lau, se ata o le kioti atoa, pe mafai ona faʻafesoʻotaʻi se taaloga mai le Xbox 360 ma taʻalo Dandy emulator poʻo se taaloga (faʻataʻitaʻiga, Asphalt) e lagolagoina le pule fiafia. A e faʻafesoʻotaʻi le piano, e mafai ona e faʻaaogaina e kosi ai le 'upega tafaʻilagi, ma o le tele o auala faʻasolo o le keyboard o le a avanoa foi.

Tuʻuina o se kiore, piano ma le gamepad e ala i le USB

O le tele o telefoni feaveai ma laupepa e le oi ai le tele o le telefoni USB, o le mea lea o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta i totonu ia i latou e le aoga. Ina ia mafai ona faia lenei mea, o le ae manaʻomia se cable OTG cable (on-go), lea e faatauina atu nei i le tele o soo se telefoni feaveaʻi, ma o le tau e tusa ma le 200 rubles. O le a le OTG? O le USB OTG USB o se faʻaoga faigofie lea, i le tasi lima, ei ai se fesoʻotaʻiga e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi i se telefoni po o se papa, i le isi, o se fesoʻotaʻiga USB faʻapipiʻi lea e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ai masini eseese.

OTG cable

I le faʻaaogaina o le televave e tasi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se masini faʻapipiʻi USB poʻo se faila malosi foi i le Android, ae i le tele o tulaga o le a le mafai ona vaʻaia, ina ia mafai e le Android ona vaʻavaʻavaʻai i le moliuila, e tatau ona e faia ni nai manipulations, lea o le a ou tusia saʻo.

Manatua: E le o mea uma e faʻatupeina e Google Google e faʻaogaina ai masini komepiuta e ala i le USB OTG USB. O nisi oi latou e leai se fesoasoani manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi se kusi ma le keyboard i luga o lau api o le Nexus 7, ae e te le manaʻomia le galulue faatasi ma i latou i lau telefoni Nexus 4. O le mea lea, ao leʻi faʻatau se telefoni OTG, e sili atu le vaʻavaʻai mamao i luga o le Initaneti pe a mafai e lau masini ona galue faʻatasi.

Faʻasalaga le masini i le Android

A maeʻa ona i ai se telefoni, faʻafesoʻotaʻi le masini e te manaʻomia e ala i lea mea: e tatau ona galue mea uma e aunoa ma nisi faʻaopoopoga.

Lelei masini feaveai, kilipa ma isi masini

E le o le faapea o le USB OTG USB o le tali sili lea mo le faʻaaogaina o isi masini. O isi uaea, faʻapea foʻi ma le mea moni e le o polokalama uma a le Android na lagolagoina le OTG - o nei mea uma e tautalagia ai le telefoni feaveaʻi.

Afai e le lagolago lau masini i le OTG pe e te manaʻo e faia e aunoa ma ni uili - e mafai ona faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻi lauusiva i luga o le masini feaveai, kilipa ma kesi e ala i le Bluetooth i lau laulau po o le telefoni. Ina ia mafai ona faia lenei mea, tau lava ina faʻaalia le telefoni, alu i le Android Bluetooth tulaga ma filifili le mea tonu e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi iai.

Faʻaaoga le gamepad, kio ma le keyboard i le Android

O le faʻaaogaina o nei masini uma i luga o le Android e matua faigofie, e mafai ona tulaʻi faafitauli i na o taʻaloga taʻavale, talu ai e le o taaloga uma e lagolagoina i latou. A leai, o mea uma lava e leai se aoga ma se aʻa.

  • Keyboard e mafai ai e oe ona lolomiina upu i totonu o nofoaga atofaina, ma e te vaʻai i le tele o avanoa vaʻaia e pei ona le toe i luga o le keyboard. O le tele o kulupu autu o loʻo galue - Alt + Tab e fesuiai i le va o mea fou, Ctrl + X, Ctrl + C ma V - mo kopi ma pasi galuega faʻatusa.
  • O le kiore faʻaalia o ia lava e ala i foliga vaaia o se faʻamatalaga masani i luga o le lau, lea e mafai ona e pulea i le auala lava lea e masani ona e pulea ai ou tamatamailima. E leai se eseesega mai le galulue ma ia i se komipiuta masani.
  • Gamepad e mafai ona faʻaaoga e faʻatautaia ai i luga o le faʻaoga o Android ma faʻalauiloa ai talosaga, ae e le mafai ona matou fai atu o le auala sili lea ona faigofie. O se auala e sili atu ona manaia o le faʻaaoga lea o le taaloga i le taaloga e lagolagoina ai taʻaloga taʻavale, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Super Nintendo, Sega ma isi tagata faʻataʻitaʻi.

Pau lava lena. O le a manaia i se tasi pe a ou tusi e uiga i le auala e toe faia ai: liliu se masini Android i se kiona ma le komepiuta mo se komepiuta?