Faʻafefea ona vavalalata le loka o tagata tafe

I le taimi o le vave faʻalauteleina o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, e oʻo lava i polokalama mo le matamataina o ata e manaʻomia ai le sili atu nai lo na o le mafai ona tatala faila faila. Matou te mananaʻo mai faʻaaogaga faʻaonaponei le mafai ona iloa mata, faʻafesoʻotaʻi i auaunaga tau fesoʻotaʻiga, faʻasaʻo ata ma faʻatulagaina. I le taimi nei, o le taitai o maketi i faʻasalalauga faʻasalalau mo le faʻaaogaina o ata o le picas appo lona igoa e tuufaatasia le igoa o se tusiata atamai Sipaniolo ma se upu Peretania o lona uiga o se ata.

O loʻo maua lenei polokalama talu mai le 2004. O se kamupani Google e atiina ae Picasa applications, o le mea e leaga ai, na ia faasilasilaina le faamutaina o lana lagolago mai ia Me 2016, ona o lona faamoemoe e taulai atu i le atinaʻeina o se galuega talitutusa - Google Photos.

Matou te fautuaina e vaʻai: isi polokalama mo le matamataina o ata

Faatulaga

Muamua lava, o Picas o se pule faʻatusa malosi, o se ituaiga o faʻalapotopotoga e mafai ai e oe ona fesuiai ata, ma isi faila faila i luga o lau komepiuta. O le polokalame e faʻasalalau uma faila faila i luga o le masini, ma faia i totonu o lana lava lisi. I totonu o lenei faʻataʻitaʻiga, o ata e vaevaeina i ni vaega e tusa ai ma tulaga faʻapitoa e pei o musika, tagata faaaoga, galuega faatino, pepa, ma isi mea. I le isi itu, o laupepa e faatulagaina i le tausaga o le foafoaga.

O lenei galuega e sili atu le faʻaleleia o le galue i ata, aua o le taimi nei e mafai ona vaʻaia i latou uma i se nofoaga e tasi, e ui o le faaletino o latou nofoaga i luga o le disk e le suia.

I le pule o le ata, e mafai ona e faʻaopoopoina e aunoa ma le faʻapipiʻiina o ata pe faʻapipiʻi ma le lima, faʻapea foʻi ma le tape. Faataunuuina le galuega o le felauaiga ma le auina ese atu o ata. O ata pito i sili ona taua e mafai ona makaina e pei o mea e sili ona fiafia i ai pe o isi.

Vaʻai ata

E pei o soʻo se tagata matamata ata, o Picasso o loʻo mafai ona matamata i ata. Galuega tauave faʻatinoina o le muaʻi faʻataʻitaʻi ma le faʻataʻitaʻiga atoa.

Afai e manaʻomia, o le polokalame e mafai ai ona e faʻavasegaina le faʻalauiloaina o se ata faʻataʻitaʻi.

Faʻamatalaga faʻafefe

O se tasi o mea taua e iloagofie ai Picasa mai faʻaoga tutusa o le mafai lea ona iloa foliga. O le polokalame lava ia e fuafua po o fea e iai ata o tagata, filifili i latou i se isi vaega, ma e naʻo le tagata e manaʻomia ona saini igoa.

I le lumanaʻi, o le polokalama o le a mafai ona maua le tagata faʻamaonia i isi ata.

Faʻafesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga lautele

O le isi vaega o lenei talosaga o le loloto o le faʻaaogaina ma le tele o auaunaga faʻaagafesootai. Muamua, o le polokalama e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi ata i se fale talimalo faapitoa - Picasa Web Albums. O iina e mafai ai foi ona e matamata ma lafoina ata o isi tagata faaaoga i lau komepiuta.

E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e faʻatasi ai ma auaunaga e pei o Gmail, Blogger, YouTube, Google Plus, Google Earth.

E le gata i lea, o le polokalame e ofoina atu le gaioiga o le auina atu o ata e ala i le imeli.

Faʻasologaina o ata

O lenei polokalame e tele lava avanoa mo le faʻasaʻoina o ata. I Pikas na faʻaaogaina le mafai ona faʻapipiʻiina, toe faʻaoga, faʻafetaui ata. E i ai se meafaigaluega e faʻaitiitia ai le "mumu mata". Faatasi ai ma le fesoasoani a Picasa, e mafai ona e faia se faʻaleleia atili o ata e faʻaaoga ai le tekinolosi faʻanatinati.

E le gata i lea, e mafai ona sui le fesuiaiga, malamalama, lanu o le la, tuʻuina atu ituaiga uma o aʻafiaga.

Isi faʻaopoopoga

I le faaopoopo atu i galuega faavae o loʻo taua i luga, o le polokalame e maua ai le gafatia e matamata i ata vitio o nisi faatulagaga, lolomiina ata i se lomitusi, faia vitio faigofie.

Faamanuiaga o Picasa

  1. Le i ai o ni avanoa tulaga ese mo le galulue faatasi ma ata (faʻailoga foliga, faʻafesoʻotaʻiga ma auaunaga tau fesoʻotaiga, ma isi);
  2. Faʻatau Rusia;
  3. Pule malosi image faatulaga.

Faʻafitauli o le picasa

  1. Lagolago mo se numera itiiti o faatulagaga, pe a faʻatusatusa i isi polokalame mo ata matamata;
  2. Faamutaina e le faia o le lagolago;
  3. Faʻaalia le le saʻo o ata faʻafiafia i le GIF format.

O le polokalame Picas e le gata o se faʻaaogaga talafeagai mo le matamataina o ata ma le faʻatulagaina o galuega, ae o se meafaigaluega foi mo le faʻaalia o foliga ma faʻatau faʻamatalaga faʻatasi ai ma auaunaga tau fesoʻotaʻiga. O se mea e faanoanoa ai ona o Google ua lafoaia le isi atinaʻe o lenei poloketi.

Faʻafefea ona aveese le Picasa Uploader Lomiga Pics Photo Print Pilot HP Image Ata Photo

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Picasa o se polokalame mo le faʻatulagaga o ata ma ata vitio i luga o se komepiuta ma faʻaogaina ai le sailiga, faʻafanua ma meafaigaluega na fausia mo le faʻasaʻoina o mea o masini komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Google
Tau: Faʻatau
Toa: 13 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.9.141