Faʻamatalaga pepa i RiDoc

O se auala faigofie ma le taugofie e faʻasalalau ai se pepa i luga o se komepiuta o le faʻaaoga lea o se polokalama fesoasoani. E mafai ai ona tuʻuina atu pepa faʻasalalau e mafai ona faʻamaonia i le faiga faʻaeletoroni. Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega e faʻasaʻo ai le kopi o le kopi poʻo le ata.

O le polokalama e faigofie ona faia lenei galuega. Ridioc. E mafai e le polokalama ona faigofie ona matamata se pepa i le PDF. Lalo o le a tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona suʻeina se pepa i luga o se komepiuta e faʻaaoga ai RiDoc.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o RiDoc

Faʻafefea ona faʻapipiʻi RiDoc?

O le kiliki i luga o le sootaga i luga, i le pito o le tusiga e mafai ona e maua ai se fesoʻotaʻiga e sii ai le polokalama, tatala ai.

Alu i le 'upega tafaʻilagi e sii mai le polokalama Ridioc, e tatau ona e kiliki "Download RiDoc", teu ai le mea faapipiʻi.

O se faamalama mo le filifiliga o le gagana e amata. Filifili Rusia ma kiliki i le OK.


Le isi, faʻatautaia le polokalama faʻapipiʻi.

Faʻamaumauga o tusitusiga

Muamua tatou te filifilia po o fea masini tatou te faʻaaogaina e kopi ai faʻamatalaga. I luga o le laulau pito i luga, tatala le "Scanner" - "Filifili le scanner" ma filifili le scanner moomia.

Faasaoina le faila i le upu Word ma le PDF

Ina ia suʻesuʻeina se pepa i totonu o le Upu, filifili "MS Word" ma teu le faila.

Ina ia siakiina pepa i se faila PDF se tasi, e tatau ona e faapipii ata ata e ala i le kiliki i le "Gluing" panel.

Ona kiliki lea o le faamau "PDF" ma teu le pepa i lau komepiuta.

Le polokalama Ridioc O loʻo i ai galuega e fesoasoani ia te oe e faʻatautaia ma faʻaleleia faila. I le faʻaaogaina o fautuaga o loʻo i luga, e faigofie ai ona e matamataina se pepa i luga o se komepiuta.