Tikiake taʻavale mo le lomitusi Canon MP250

Faʻamaumauga o faʻamaoniaga faʻamaonia i luga o le upega tafailagi fesoʻotaiga vavave VKontakte o le fua autu lea o le faʻamaoniga o mea tau tupe ma le faʻamatalaga o tagata, e le gata o le puipuia o isi tagata e le tusa ai ma tulafono, ae faʻatagaina foi oe e toe faʻaleleia mea ua leiloloa mo le faatagaga i soo se taimi. I lenei tusiga o le a tatou faʻamatalaina le mea e fai i tulaga e le oʻo mai ai le tulafono mo le faʻamaonia.

Fofoina o faafitauli i le code code confirmation VK

O le leai o se faʻamaoniga o le faʻamaoniga pe a tuʻuina atu pe a ulufale i le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaiga vavave poʻo le faia o ni suiga taua i le fesili fesili e faasino i se lisi o faafitauli e mafai ona tulaga ese le faʻafitauli mo tulaga taʻitasi. I lenei tulaga, o loʻo i lalo o le a tatou lisiina ia taga e tatau ona taumafai pe a tulai mai sea faigata.

  1. Muamua lava, e tatau ona e siakiina le tulaga o le faamalama o le auina atu o se savali i se faʻamaoniga o le faʻamaonia i le telefoni feaveaʻi. I le eria i lalo o le fanua "Tulafono Faʻamaoniga" e tatau ona i ai se faamau "Tuuina atu le Faasologa" ma le taimi "Faʻafou".
  2. Po o le a lava le tulaga o le timer, faatalitali se taimi, i le averesi, e oʻo atu i le lima minute. O nisi taimi o le fesoʻotaʻiga a le 'auʻaunaga poʻo le VKontakte' auʻaunaga e mafai ona lofituina ona o talosaga masani.
  3. Afai i le vaitaimi umi o le taimi mai le taimi o le uluai lafoina vave o le faʻamaumauga faʻamaonia le savali talafeagai e leʻi oʻo mai, kiliki i luga le sooga "Faʻafou". I lenei tulaga, o le taimi ma le amataga o le tulafono laiti o le a faʻafouina.

    Faʻaaliga: A e mauaina ma taumafai e faʻaaoga le code muamua pe a uma ona tuʻuina atu le lua, o le a tupu se mea sese. E tatau ona le amanaiaina ma ulufale i le amio mai le filifili SMS mulimuli.

  4. A oʻo mai SMS pe a uma ona faʻaaoga le sootaga i luga i le faamalama "Na auina mai le feau", e mafai ona e faʻatonu se valaau mai le robot. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ki "Ioe, tuu le valaau a le robot.". O lenei filifiliga e sili ona aoga ma e fesoasoani e faʻaitiitia faʻamalosi e tusa lava pe i ai faafitauli faʻapitoa VK.
  5. Soʻo se faʻafitauli mulimuli ane i le mauaina o se faʻamaoniga o le tulafono e mafai ona fesoʻotaʻi faʻatasi ma lau numera telefoni ma le faʻaoga. Muamua, ia mautinoa e te faʻaaoga le numera saʻo lea e faʻapipiʻi i le itulau i luga o se faʻaauau pea.
  6. A maeʻa faʻamaonia, tatala le vaega ma ni savali i lau masini feaveaʻi ma faʻamalamalama le manatua o lau SIM card poʻo le telefoni. E masani lava o le mafuaʻaga o le le lava o savali o le vateatea atoa e faʻapolopolo mo SMS.
  7. O le isi mafuaaga mo le faafitauli atonu o le le lava o se kamupani e tuʻuina atu le tausiga, lea e faigofie ona siakiina le faʻaaogaina o faʻamaufaʻailoga talafeagai i luga ole panel panel information.
  8. E i ai foi mataupu o poloka le numera, o le mafuaʻaga lea e gata ai le mauaina ma le auina atu o feʻau. Ia mautinoa o loʻo i ai au tupe i lau faʻamatalaga ma, pe afai e mafai, auina atu se SSS suega mai soʻo se isi tuatusi e siaki ai tulaga ua taua muamua.

E toetoe lava o faʻamatala uma e faʻamatalaina e mafai ona fesoasoani i le fofo o le faafitauli. Ae peitaʻi, afai e le mafai ona maua mai le code code faʻamaonia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa VKontakte e faʻaaoga ai se tasi oa matou faʻatonuga, faʻamatala auiliili au tulaga.

Faitau atili: Faʻapefea ona tusi i le VK lagolago faʻapitoa

Faaiuga

O aso nei ua matou taumafai e iloilo fofo talafeagai i le faafitauli i le VK confirmation code, amata mai le taimi faatalitali ma faaiʻu i le lagolago faʻapitoa. Afai ei ai a oe lava fautuaga ile auala e faʻaitiitia ai lenei faʻafitauli, pe afai ei ai fesili i luga o le autu e le fetaui ma le faʻamatalaga masani o le tulaga, faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.