Faʻafefea ona ave se faʻamalama i Instagram


E masani lava, o le faʻaaogaina o Instagram e maua ai faʻamatalaga mananaia latou te mananaʻo e faʻapolopolo mo le lumanaʻi. Ma o le auala e sili ona faigofie e fai ai lenei mea o le fatuina o se faʻamalama.

I le avea ai o se tulafono, o le manaʻoga e ave se faʻamalamalamaga e tulaʻi i mataupu lea e le mafai ai ona sii mai se ata mai le Instagram, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a matamata i le talafaʻasolopito poʻo le Taʻitaʻifono.

Faitau atili: Faʻapefea ona teu sau ata mai le Instagram

Fausia se faʻamalama i le Instagram

I le aso, soʻo se masini e mafai ona galue i le Instagram, e mafai ai ona e puʻeina se ata. Ma, ioe, e faalagolago i le kamupanī ma le faʻaaogaina o le polokalama, o le mataupu faavae o le fatuina o se ata mai le lauulu e ono ese lava.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se faʻamalama i luga o le iPhone, Android

Ae ui i lea, i se taimi ua mavae, na amata ai e le au faʻaaoga Instagram ona suʻeina se galuega e mafai ai ona latou logoina le tusitala o se tala poʻo se ata na lafoina e faasino e uiga i se faʻamalamalamaga na faia e se tasi tagata faʻaaogaina. E ui o le galuega e le aoga mo tagata uma, ae atonu o le a le pine ae faʻaaogaina. Ae ui i lea, ei ai ni nai togafiti laiti e nana ai faʻamatalaga na e faʻapolopolo i lou ata.

Fausia se faʻamalamalamaga natia

O auala e lua, o le a talanoaina i lalo, e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o meafaigaluega faaopoopo: i le mataupu muamua, o le ae galue e ala i le tusi aloaia a le Instagram, ma i le lona lua, e ala i soʻo se masini.

Metotia 1: Faʻasologa o vaalele

Mo le faʻasilasilaga o le faʻamalamalamaga ua gaosia ina ia auina atu i le tagata faʻaaoga, e tatau ona e maua le avanoa i le fesoʻotaiga. Ae peitaʻi, afai e leai, e mafai ona faia se faʻamalamalamaga e aunoa ma le fefe i le maitauina.

  1. Muamua lava, e tatau ona e natia faamatalaga o le a maua mulimuli ane. Afai o se tala lenei, amata maimoa i ai. Afai o se ata lenei ua auina atu i le Faatonu, tatala ma aua nei tapunia.
  2. Taumafai i luga o le vaʻalele telefoni. O lenei mea o le a mafai ai e le masini ona taofiofi le avanoa i luga o le Initaneti, Wi-Fi ma le Bluetooth. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le telefoni feaveaʻi o loʻo faʻaogaina le polokalama faʻaogaina o iOS, e mafai ona faia lea i le tatalaina o tinctures ma faʻagaoioia le mea e fetaui. I luga o gaioiga Android, o lenei galuega e mafai ona faia i le "pupuni" poʻo le faʻapipiʻi foi (atonu e te manaʻomia le tatalaina o le vaega o le pulega).
  3. Tatala Instagram. Afai e te manaʻo e faia se ataata o le tala, amata ona matamata i ai, ma, i le taimi tonu, faʻafesoʻotaʻi le tuʻufaʻatasiga autu i le atamai e gafa ma le fatuina o se ata.
  4. A uma ona faia le ata, tapuni le Instagram ma faʻaleleia mai le mafaufau o le masini (mo le iPhone, kiliki le lua "Aiga" ma swipe le app).
  5. Faatali mo le tusa ma le tasi le minute. A maeʻa lena, e mafai ona e tatalaina ia tulaga i luga o lau telefoni e faʻataunuʻu ai le vaalele ma toe faafoi uma fesoʻotaʻiga i le galue.

Metotia 2: Upega Faʻasinomaga

E le lava, ae o le faʻamatalaga o le sikolasipi o le a na o le ata pe a fai o le ata o le a faʻaaogaina. Ae o le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi o le' auʻaunaga, o le ae tumau pea le le amanaiaina. O le faʻatinoga o le 'upega tafaʻilagi Instagram e toetoe lava latalata i le telefoni feaveaʻi faʻatasi ma se faʻatagaga se tasi - e leai se tomai e matamata ma auina atu savali tumaoti.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi o le sauniga Instagram. Amata le talafaasolopito.
  2. I le taimi sao, fatufiti se faʻamalama, lea o le a vave teuina i le mafaufau o le masini. Ua faia!

Afai ei ai ni au fesili, ia mautinoa ia fesili atu ia i latou i faʻamatalaga.