Windows 10 mealilo

Fesuiaiga i le OS fou, i la tatou tulaga - Windows 10 poʻo le taimi e faʻaleleia ai i le isi vaega o le polokalama, o tagata e faʻaaogaina, o se taʻiala, o loʻo saili mo galuega na latou faʻaaogaina i le taimi muamua: pe faapefea ona faʻapipiʻi se mea patino, amata polokalama, saili faʻamatalaga patino e uiga i se komepiuta. I le taimi lava e tasi, o nisi foliga fou e le o iloa, aua e le o se mea e mataʻina.

O lenei tusiga e uiga i nisi o nei '' natia '' oloʻo i le Windows 10 o lomiga eseese e mafai ona aoga mo nisi tagata faʻaogaina ma e leʻi i ai i le lē mafai ona i ai i ni lomiga muamua o le polokalama faʻatinoga mai Microsoft. I le taimi lava e tasi i le faaiuga o le tusiga o le ae maua ai se vitio e faʻaalia ai nisi o "mea faalilolilo" o le Windows 10. E mafai foi ona avea ma mea e fiafia i ai mea e faaaoga: Fale faʻaaogaina eletise Windows, lea e le iloa e le toʻatele, Faʻafefea ona mafai ai le amio atua i le Windows 10 ma isi faila faalilolilo.

I le faaopoopo atu i uiga nei ma gafatia, atonu e te fiafia i vaega nei o lomiga fou o le Windows 10:

  • Lafoaʻiina vave o faila le talafeagai
  • Taʻaloga i le vaʻaia 10 o le taaloga (faʻataʻitaʻiga i le taaloga e faʻaopoopo le FPS
  • E faʻapefea ona toe faʻafoʻi le taʻiala o le taʻiala i le lisi autu o le Windows 10 Start
  • Auala e suia ai le tele o le font i le Windows 10
  • Faʻasalalau Windows 10
  • Faʻafefea ona faia se faʻamalama o le Windows 10 (e aofia ai auala fou)

Faʻaaliga lilo Windows 10 1803 Aperila Faʻafouina

E tele tagata ua uma ona tusia e uiga i uiga fou fou o le Windows 10 1803. Ma o le toʻatele o tagata faʻapitoa ua uma ona iloa le avanoa e matamata ai faʻamatalaga faʻamaonia ma e uiga i le taimi faʻatulagaina, ae ui i lea, o nisi o avanoa na tumau pea i le "tele-mata" o le tele o lomiga. E uiga ia i latou - atili.

  1. Taumafai e avea ma pule ile matala o le Folafolaga"E ala i le taomiina o le Win + R ma ulufale atu i ai i totonu o le fale, o se poloaiga poo se auala i le polokalama, e te lauiloaina o se tagata masani. Ae peitai, o le taimi nei e mafai ona e amataina o se pule: na o le taofiofi o le Ctrl + Shift key, press" Ok "i le" Run ".
  2. Taofiofia le bandiusi o Initaneti mo le siiina mai o faʻafouga. Alu i Filifiliga - Faʻamatalaga ma le Puipuiga - Filifiliga Maualuga - Faʻaleleia Aso Faʻatonu - Filifiliga Maualuga. I lenei vaega, e mafai ona faʻatapulaʻa le bandwidth mo le siiina o faʻamatalaga i tua, i luma, ma tufatufaina atu faʻamatalaga i isi komepiuta.
  3. Faʻasalaga o taavale afi mo fesootaiga i le Initaneti. Alu i Faʻamau - Faʻasalalau ma Initaneti - Faʻaaogaina Faʻamatalaga. Filifili se fesoʻotaʻiga ma kiliki le 'Seti faʻatapulaʻa' button.
  4. Faaali atu faʻamatalaga faʻamatalaga e ala i le faʻaoga Afai i totonu o le vaega o le "Network and Internet" e te kiliki-i luga o le "Faaaogaina o faamatalaga" ona filifili lea o le "Pin i luga o le mataitusi muamua," ona faʻaalia ai lea o le ata o le faʻaaogaina o auala e ala i fesoʻotaʻiga eseese.

Masalo o nei mea uma e seasea taʻua. Ae o loʻo i ai isi faʻafouga fou i luga o le sili atu i luga o le sefulu, sili atu: O le a le fou i le Windows 10 1803 Aperila Faʻamatalaga.

Le isi - e uiga i mea lilo faalilolilo o le Windows 10 lomiga talu ai (o le tele o nei galuega i le faʻafouina lata mai), atonu e te le iloa.

Puipuiga mai faʻasologa o faʻamalama (Windows 10 1709 Tagata Foafoa Faʻafou ma fou)

I le Windows10 Fall Creators Updates lata mai, sa iai se foliga fou - puleaina avanoa i foliga, ua mamanuina e puipuia mai suiga le faatagaina i mea o loʻo i totonu o nei laupepa i faʻamaʻi fomaʻi ma isi mea leaga. I le masina o Aperila, ua toe faaigoa le galuega "Puipuiga mai polokalame faalauiloa."

Auiliiliga i luga o le galuega ma lona faaaogaina i le tusiga: Puipuiga mai le faʻamalamalamaga i le Windows 10.

Faʻamatalaga Natia (Windows 10 1703 Faʻamatalaga Faʻatusiga)

I le Windows 10, lomiga 1703 i le faila C: Windows SystemApps Microsoft.Windows.FileExplorer_cw5n1h2txyewy o loʻo i ai se taʻitaʻia ma se atinaʻe fou. Ae peitaʻi, afai e te suʻeina le faila o le explorer.exe i lenei pusa, e leai se mea e tupu.

Ina ia amataina se tagata sailiili fou, e mafai ona e taomi i le Win + R ma uia le poloaiga lenei

suʻesuʻe atigi: AppsFolder  c5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy! App

O le auala lona lua e amata ai o le fatuina o se alalaupapa ma faʻamaonia o se mea faitino

explorer.exe "atigi: AppsFolder  c5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy! App"

O le folasia fou fou e pei o le sikikopuga i lalo.

E itiiti lava le aoga nai lo le Windows 10 Explorer masani, ae ui i lea, ou te ioe atonu e faigofie mo tagata o loʻo i luga o papa ma i le lumanaʻi o lenei galuega o le a taofia le "faalilolilo".

E tele ni vaega i luga o se taavale afi

E amata mai i le Windows 10 1703, faʻapipiʻi le polokalama (toetoe lava) galue ma faʻamalosi USB e mafai ona faʻaaogaina le tele o vaega (i le taimi muamua, mo masini komepiuta ua faʻamatalaina o se "avetaavale e mafai ona aveeseina" o loʻo i ai ni vaega, na o le tasi muamua e mafai ona iloa).

Auiliiliga i le auala e galue ai ma le ala e vaevaeina ai le taavale afi i ni faʻamatalaga se lua i faatonuga E faʻapefea ona momotu le moliuila i vaega i le Windows 10.

Faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le Windows 10

Mai lava i le amataga, o le Windows 8 ma le Windows 10 na ofoina atu filifiliga e otometi ona toe faʻaleleia le polokalama (toe faʻauu) mai le ata toe faʻaleleia. Ae peitaʻi, afai e te faʻaogaina lenei metotia i luga o se komipiuta po o se mea komepiuta ma le Windows 10 na faʻaleleia muamua e le kamupanī, ona maeʻa ai lea o polokalame uma na faʻaleleia e le kamupanī e toe foʻi mai (e masani lava e le tatau ai).

I totonu o le Windows 10, version 1703, ua aliali mai se faʻafouga fou faʻapipiʻi mama, lea i le tulaga lava e tasi (pe, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaogaina lenei ata i le maeʻa ai o le faʻatauina o se masini komepiuta), toe faʻafouina le OS, ae o le a faʻaaogaina galuega a le kamupanī. Faitau atili: Faʻamamaina le faʻapipiʻiina o le Windows 10.

Taʻitaʻifaga o le taaloga 10 i le Windows

O le isi mea fou i le Windows 10 Creators Update o le taʻaloga o le taaloga (poʻo le taʻaloga o le taaloga, e pei ona faʻamaonia mai i totonu o faʻataʻitaʻiga), ua fuafuaina e suʻe le faagasologa e le faʻaaogaina ma siitia ai le FPS ma, i se tulaga lautele, faʻaleleia le faʻatinoga i taʻaloga.

Ina ia faʻaaogaina le taʻaloga Windows 10 taaloga, mulimuli i laasaga nei:

  1. Alu i Filifiliga - Taaloga ma i le vaega "Taʻaloga Taʻaloga", faʻatagaina le "Faaaogaina Taʻaloga Taʻaloga".
  2. Ona amata lea o le taaloga lea e te manao e mafai ai ona faatino le taaloga, ona e lolomiina lea o le Win + G (Win o le ki ma le OS logo) ma filifili le faamau o le seti i luga o le vaega taʻavale matala.
  3. Siaki "Faʻaaoga le taʻaloga taʻaloga mo lenei taaloga."

O faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le taaloga e le mafaamatalaina - o nisi o suʻega e fautua mai e mafai ona faʻaopopo i ai ni nai FPS, i se isi itu e le mafai ona maitauina pe o le faʻafeagai o le mea na faʻamoemoeina. Ae e taua le taumafai.

Faʻafou (Aukuso 2016): i le lomiga fou o le Windows 10 1607, o mea nei na le iloa i le taimi muamua na foliga mai

  • Toe faʻafesoʻutuʻu laina fesoʻotaiga ma 'Initaneti faʻatasi ma le' au se tasi
  • Faʻafefea ona maua se lipoti i luga o le batini o se komepiuta po o se laupepa i le Windows 10 - e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le numera o timuga faʻaleleia, mamanu ma le gafatia moni.
  • Fesoʻotauina o se laisene i se faʻamatalaga a Microsoft
  • Toe faʻafou le Windows 10 ma Faʻamaumau Meafaigaluega
  • Faʻasologa o le Puipuiga o Windows
  • Faʻasaʻoina ole Initaneti ile Wi-Fi mai se komepiuta ile Windows 10

Faʻasologa i le itu tauagavale o le Faʻamatalaga amata

I le lomiga fou o le Windows 10 1607 Anniversary Update, atonu na e maitauina ala pupuu i le itu tauagavale o le Amata amata, e pei o le screenshot.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopoopo ni auala puupuu mai i latou o loʻo tuʻuina atu i le vaega "Taamilosaga" (Win + I key) - "Taʻitoʻatasi" - "Amata" - "Filifili po o fea o le a faʻaalia i totonu o le 'Amata amata'.

E tasi le "faalilolilo" (e na o le 1607) e mafai ai, lea e mafai ai e oe ona sui auala pupuu ia oe (e le galue i ni lomiga fou o OS). Ina ia faia lenei mea, alu i le faila C: ProgramData Microsoft Windows Start Menu Places. I totonu o lea mea, o le a e maua ai auala pupuu na o lo o faʻaaogaina ma o ese atu i le vaega o loʻo i luga.

O le alu i meatotino o le ala pupuu, e mafai ona e suia le fanua "Sini" ina ia faia mea e te manaʻomia. Ma e ala i le toe faaigoaina o le alalaupapa ma toe amataina le tagata sailiili (poo le komepiuta), o le ae iloa ai ua suia le igoa o igoa. Suia ata, o le mea e leaga, e le mafai.

Faʻasinomaga faʻasologa

Le isi mea manaia - o le ulufale atu i le Windows 10 e le o faʻaaogaina se faʻamatalaga kalafi, ae e ala i le laina o le poloaiga. O faʻamanuiaga e taufaasese, ae mo se tasi e ono manaia.

Mo le faʻamafanafanaina o le logon, amata le faatonu o le resitala (Win + R, ulufale regedit) ma alu i le ki HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Authentication LogonUI TestHooks ma faia (i le kilikii-saʻo i le vaega saʻo o le faatonu resitala) se parakalafa DWORD ma le igoa ConsoleMode, ona seti lea i le 1.

O le isi taimi e te toe faʻafou ai, o le ulufale i le Windows 10 o le a faia e faʻaaoga ai le laina o le laina o le tulafono.

Le autu pogisa faalilolilo o le Windows 10

Faʻafou: Talu mai le Windows 10 version 1607, o le autu pogisa e le natia. I le taimi nei e mafai ona maua i Filifiliga - Taʻitoʻatasi - Laʻiga - Filifili le faiga o le talosaga (malamalama ma le pouliuli).

E le mafai ona e iloa lenei avanoa i ou lava, ae i le Windows 10 o loo i ai se autu pogisa natia e faatatau i le teuina o tusi talosaga, faamalama faamalama ma nisi elemene o le polokalama.

Faʻatoaga le autu "faalilolilo" i totonu o le faatonu resitala. Ina ia faalauiloaina, lolomi le ki o Win + R (pe o Win o le ki ma le OS logo) i luga o le komepiuta, ona e ulufale ai lea faʻatonutonu i totonu o le "Run" field (pe mafai foi ona e fai faʻatonutonu i totonu o le sailiga sailiili Windows 10).

I le faatonu resitala, alu i le vaega (o loʻo i le agavale) HKEY_CURRENT_USER SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Themes Personalize

A maeʻa lena, kiliki i le itu taumatau o le faʻamaumauga resitala ma le kiliki saʻo ma kiliki le New - DWORD Parameter 32 bits ma tuʻuina atu se igoa AppsUseLightTheme. I le le mafai, o lona tau o le a 0 (zero), ma tuua lenei tau. Katia le faʻamaumauga o le resitala ma taʻalo i fafo, ona toe foʻi mai lea i totonu (poʻo le toe faʻafouina o le komepiuta) - o le a faʻaaogaina le autu pogisa o le Windows 10.

I le auala, i totonu o le browser Microsoft Edge e mafai foi ona e suia le autu pogisa o le mamanu e ala i le faamau i luga o le tulimanu pito i luga (o le mea muamua o tulaga).

Faʻamatalaga e uiga i le avanoa vaʻaia ma le avanoa avanoa - "Teuina" (manatuaina o masini)

I aso nei, i luga o masini feaveaʻi, faʻapea foʻi i le OS X, e faigofie lava ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le a ma pe faapefea ona pisi i se disiki malo poʻo SSD. I le Windows, o lenei muamua sa tatau ona faʻaaogaina polokalame faʻaopoopo e faʻavasega ai mea o loʻo i totonu o le puʻupuʻu.

I le Windows 10, na mafai ai ona mauaina faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i mea o loʻo i komepiuta komipiuta i le vaega "All Settings" - "System" - "Teuina" (Manatu o le masini i OS lata mai).

A e tatalaina le vaega faʻamaonia o nofoaga, o le a e vaʻai i se lisi o faʻamalosi fesoʻotaʻiga ma SSD, e ala i le kiliki i luga o le mea e te maua ai faʻamatalaga e uiga i le avanoa e leai se totogi ma vaʻai pe o le a le mea o loʻo nofo ai.

O le kiliki i luga o soʻo se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, "System and Reserved", "Applications ma Taaloga", e mafai ona e maua faʻamatalaga auiliiliga i elemene talafeagai ma le mokesi o loʻo avanoa ai. Vaʻai foi: Faʻafefea ona fufulu se disk mai faʻamatalaga le talafeagai.

Faamaumau le vitio mai le mata

Afai o loʻo i ai lau kata vitio lagolago (toetoe o mea faʻaonapo nei) ma avetaavale lata mai mo ia, e mafai ona e faʻaaoga le galuega DVR ua fausia - tusia le vitio vitio mai le mata. I lenei tulaga, e mafai ona e faamaumauina e le gata i taaloga, ae galue foi i polokalama, naʻo le pau lava le tulaga o le faʻaaogaina lea i le ata atoa. O faʻatulagaga o le faʻatinoga o loʻo faʻatinoina i totonu o faʻataʻitaʻiga - Taaloga, i le vaega "DVR mo taaloga".

I le le mafai, ina ia tatalaina le mata o le mata, ia na o le lolomiina o le Windows + G i luga o le komepiuta (sei ou faamanatu atu ia te oe e amata le laulau, o le polokalama o lo oi ai nei e tatau ona maualuga).

Laptop Touchpad Gestures

Ua faʻaopopo e le Windows 10 le lagolago mo le tele o taga paʻu paʻu mo le puleaina o komipiuta lauiloa, fetuunaiga i le va o tusi talosaga, taʻavale, ma isi galuega tutusa - afai o loʻo e faigaluega i lau MacBook, e tatau ona e malamalama i le mea o loʻo tupu. Afai e leai - taumafai i le Windows 10, e faigofie tele.

Gaoioiga e manaʻomia ai se paʻu fetaui i luga o se komepiuta ma le lagolagoina o avetaavale. Windows 10 touchpad taga e aofia ai:

  • Faʻasalaga ma tamatamailima e lua i le itu i luga ma le mamao.
  • Sau i totonu ma fafo e ala i le tuufaatasia poʻo le faʻafefe o tamatamailima e lua.
  • Kiliki saʻo e ala i le paʻi i tamatamai lima e lua.
  • Vaʻai matala uma - taofi tamatamai lima e tolu mai oe.
  • Faʻaali le tafaʻi (faʻaitiitia faʻatusa) - ma tamatamailima e tolu ia oe lava.
  • Fesuiai i le va o faʻamatalaga tatala - tolu tamatamai lima i itu uma e lua agai i luga.

E mafai ona maua le paʻu paʻu i "Taʻiala uma" - "Faʻatonu" - "Mouse ma le paʻi paʻu".

Faʻaoga mamao i soʻo se faila i luga o le komipiuta

OneDrive i le Windows 10 e mafai ai e oe ona maua faila i luga o lau komepiuta, e le gata i na o loʻo teuina i totonu o faila faʻasolosolo, ae faʻapea foi faila i le lautele.

Ina ia mafai ai le galuega, alu i le Seti OneDrive (kiliki i luga o le icon OneDrive - Options) ma faʻaaoga le "Alu OneDrive e aveese uma aʻu faila i luga o lenei komipiuta. .

Faʻasologa laina laina

Afai e masani ona e faʻaaogaina le laina o le tulafono, ona mafai ai lea i le Windows 10 ona e fiafia i le faʻaogaina o penefoni keyboard Ctrl + C ma Ctrl + V mo le kopiina ma le sili atu.

Ina ia mafai ai nei foliga, i le laina o le laina, kiliki i luga o le ata i le pito i luga tauagavale, ona alu ai lea i "meatotino". Faʻamalo le "Faʻaaoga le faʻamaufaʻaloga tuai", faʻaoga le faatulagaga ma toe amata le laina o le poloaiga. O iina, i totonu o faatulagaga, e mafai ona e alu i faatonuga mo le faʻaaogaina o foliga fou o laina laina.

Taimi faʻamalamalama ata i le Scissors app

E toaitiiti tagata e faʻaaoga, i se tulaga aoao, se faʻataʻitaʻiga lelei "Scissors" e fatuina ai screenshots o le screen, windows programs or certain areas on the screen. Ae ui i lea, o loʻo ia te ia tagata faʻaoga.

I le Windows 10, na maua ai e le "Scissors" le avanoa e faʻatulaga ai se tuai i sekone ao lei faia se faʻamalamalamaga, lea e mafai ona aoga ma sa faʻaaogaina muamua e ala i faʻasalalauga tolu.

Tusi lolomi PDF

O loʻo i ai le faʻatulagaga e mafai ona lolomiina i le PDF mai soʻo se talosaga. O lona uiga, afai e te manaʻomia le teuina o soʻo se 'upega tafaʻilagi, pepa, ata poʻo se isi mea i le PDF, e mafai lava ona e filifili "Lolomi" i totonu o soʻo se polokalama, ma filifili Microsoft Print i le PDF e avea o se lomitusi. I le taimi muamua, na mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻapipiʻiina o le polokalama tʻatolu.

Fesoasoani faʻapitoa mo MKV, FLAC ma HEVC

I le Windows 10, e le mafai, o loʻo i ai le lagolago mo code code H.264 i le pusa o le MKV, le leiloloa o le leo i le tulaga o le FLAC, faapea foi ma le vitio e faʻaaogaina le codec HEVC / H.265 (lea, e foliga mai, o le a faʻaaoga mo le tele 4K i le lata mai vitio).

E le gata i lea, o le tagata lava ia na fausia i le Windows, e faʻamasinoina e faʻamatalaga i faʻamatalaga faʻatekinisi, o ia lava e sili atu ona aoga ma mausali nai lo le tele o analog, pei o le VLC. Mai ia te au lava, ou te matauina na foliga mai o se mea faigofie mo le lelaina o le mea e toe faafoi ai i le TV.

Faʻasalalau mea o loʻo i totonu o se mataitusi le faʻaaogaina

O le isi mea fou o le lolaina o mea o loʻo i ai i le matala le faʻaaoga. O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e taʻalo le itulau i le masini, i le "talaaga", talanoa i le taimi nei i le Skype.

O tulaga mo lenei galuega e mafai ona maua i le "Devices" - "Taʻu Paʻu". E mafai foʻi ona e faʻafesoʻotaʻi le tele o laina o mataʻitusi i totonu aʻo faʻaaogaina le uili o le kiore.

Faʻasalaga amata-totoa ma le laulau papa

O nisi o aʻu au faitau na latou fesiligia ni fesili i luga o le auala e mafai ai le lisiina o le Windows 10 amataga i luga o le ata atoa, e pei ona i ai i le lomiga muamua o le OS. E leai se mea faigofie, ma e mafai ona faia i ni auala se lua.

  1. Alu i le faatulagaga (e ala i le nofoaga autu o faʻamatalaga poʻo ki o Win + I) - Taʻitoʻatasi - Amata. Faʻasaʻo le "Tatala le faʻailoga o le fale i le ata atoa" filifiliga.
  2. Alu i tafaoga - Faʻamaumauga - Lisi faʻatulagaga. Ma faʻafesoʻotaʻi le 'aitema "Faʻateʻaina le faʻaogaina o fesoasoani a le Windows touch use when using the device as a tablet." A oʻo i luga, ua faʻaalia le amataga o le screen, ma isi taga mai 8-ki, mo se faataitaiga, tapunia le faamalama e ala i le tosoina i luga o le pito i luga o le lau i lalo.

E le gata i lea, o le aofia ai o le laulau i luga o le laupapa e le maua, o loʻo i totonu o le nofoaga faʻamatalaga i le tulaga o se tasi o kulini (afai e te le suia le seti o nei koni).

Suia le lanu o le faʻamaufaʻailoga

A vave ona tuʻuina atu le Windows 10, o le lanu lanu o le faʻamaufaʻailoga o le faʻataʻitaʻiga na faʻatinoina e ala i le faʻaogaina o faila masani, ona maeʻa lea i le 1511 Novema 2015, o lenei filifiliga na aliali mai i totonu o le faatulagaga.

Ina ia faʻaaogaina, alu i "Taʻiala uma" (e mafai ona faia e ala i le uia o le Win + I key), tatala le vaega "Taʻitoʻatasi" - "Colours".

Filifili se lanu ma faʻafesoʻotaʻi le "Faʻaalia lanu i le Amata menu, i le faʻailoga, i le nofoaga faʻamatalaga ma le faʻamaufaʻailoga o le taʻutalaina". Ua faia. I le auala, e mafai ona e setiina se lanu faʻasalaga o le faamalama, faʻapea foʻi le seti o le lanu mo faʻamalama e le faʻaogaina. Faʻamatalaga: Faʻafefea ona suia le lanu o faʻamalama i le Windows 10.

E ono fiafia i: Fou fou o le polokalama pe a uma ona faafouina le Windows 10 1511.

Mo i latou ua faʻaleleia mai le Windows 7 - menu Win + X

E ui lava i le mea moni o lenei ata ua uma ona i ai i le Windows 8.1, mo tagata faʻaoga na faʻafouina i le Windows 10 mai le fitu ou te manatu e tatau ona faʻamatalaina.

A e lolomiina le kiina o le Windows + X po o le kiliki-i luga o le "Start" button, o le a e vaaia se lisi e faigofie tele mo le avanoa vave i le tele o elemene o le seti ma le pulega a le Windows 10, lea e tatau ona faia muamua nisi taga e amata ai. Ou te fautuaina tele le faʻaaoga ma faʻaaoga i le galuega. Vaʻai foi: Faʻapefea ona Faʻataʻoto le Faʻatomuaga Amata Fesootaiga Windows 10, New Windows 10 Keyboard Shortcuts.

Windows 10 Secrets - Ataata

И обещанное видео, в котором показаны некоторые вещи из описанных выше, а также некоторые дополнительные возможности новой операционной системы.

На этом закончу. Есть и некоторые другие малозаметные нововведения, но все основные, которые могут заинтересовать читателя, кажется, упомянул. Полный список материалов по новой ОС, среди которых вы с большой вероятностью найдете интересные для себя доступен на странице Все инструкции по Windows 10.