Faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi mo le taʻalo i Odnoklassniki

E mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻafeiloai le mea moni o itulau uepesite na faʻaaogaina vave, o lea ua amata amata ona amata lemu tele. Afai e te toe toe amataina, ona mafai lea ona fesoasoani, ae o loʻo faigaluega i le komepiuta ua tuai. I lenei lesona o le a tatou ofoina atu faatonuga e le gata ina fesoasoani i le faʻatauina o itulau, ae faʻamalosia foi le faatinoga o lau PC.

Upega itulau uumi uumi: mea e fai

O lenei o le a matou aveesea polokalama leaga, faʻamama le resitala, aveese le le talafeagai mai le pule faataga ma siaki le PC i le antivirus. O le a matou iloiloina foi le ala e fesoasoani ai le polokalama CCleaner ia i matou i nei mea uma. I le maeʻa ai na o se tasi o laasaga o loʻo tuʻuina atu, e mafai e mea uma ona aoga ma o le a utaina itulau i taimi uma. Ae ui i lea, e fautuaina e faia uma lava taga o le tasi ma le isi, lea e faʻamautu ai le tulaga atoa o le PC. Tatou o ifo i pisinisi.

Vaega 1: Aveesea o polokalama le talafeagai

  1. Muamua e tatau ona e aveesea polokalama uma e le talafeagai i luga ole komepiuta. Ina ia faia lenei mea, tatala "O laʻu komepiuta" - "Faʻasalaga Polokalama".
  2. O se lisi o polokalame faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta o le a faʻaalia i luga o le lau ma o lona tele o le a faʻaalia i tafatafa o ia mea taitasi. E tatau ona e tuua mea na e faʻapipiʻiina patino, faʻapea foʻi ma polokalama ma tagata lauiloa faʻapitoa (Microsoft, Adobe, ma isi).

Lesona: Faʻafefea ona aveese polokalama i Windows

Vaega 2: Aveesea o aitalafu

Faamamā le polokalama atoa ma upega tafaʻilagi mai otaota le talafeagai e mafai ona avea ma polokalama free CCleaner.

Download CCleaner mo le leai o se totogi

  1. I le tamoe, alu i le lisi "Faamama", ona kiliki tasi lea "Iloiloga" - "Faamama". E fautuaina e lafo mea uma e pei ona i ai i le taimi muamua, o lona uiga, aua le siakiina atigipusa ma aua le suia ia tulaga.
  2. Tatala mea "Resitala"ma isi "Saili" - "Faʻafefiloi". O le a uunaia oe e teu se faila faapitoa i faʻamatalaga o faafitauli. E mafai ona tatou tuua naʻo le tulaga.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faamama le masini mai lapisi
Faʻafefea ona fufuluina Windows mai lapisi

Vaega 3: Faamamaina e le tatau ai mai le amataga

O le polokalama lava lea e tasi o le CCleaner e maua ai le avanoa e iloa ai le mea e amata. O se tasi lenei filifiliga:

  1. Faʻasani-i luga "Amata"ona filifili lea Taumafai.
  2. O se faʻavaa e faʻaalia i luga o le lau, pe a tatou ulufale i le laina Msconfig ma faʻamaonia e ala i le kiliki "Lelei".
  3. I le faamalama e aliali, kiliki i luga o le sooga "Dispatcher".
  4. O le ata amata o le a amata, lea e mafai ai ona tatou vaʻai i talosaga ma a latou tagata talaʻi. I le faitalia, e mafai ona e faʻamalo le le tatau.

O lenei o le a tatou malamalama foi i le auala e matamata ai le pule faataga e faaaoga ai CCleaner.

  1. I le polokalama tatou te oi totonu "Auaunaga" - "Amata". I totonu o le lisi matou te tuʻuina atu polokalama faʻapitoa ma tagata lauiloa, ma matou te tapeina le vaega o totoe e le tatau ai.

Tagai foi:
Auala e tape ai le uta i le Windows 7
Faʻatulagaga o le fuʻaina faʻapipiʻi i le Windows 8

Vaega 4: Scan Scan

O lenei laasaga o le faʻatautaia lea o le faiga mo viruses ma taufaʻatau. Ina ia faia lenei mea, o le a matou faʻaaogaina se tasi o le tele o antiviruses - o MalwareBytes lenei.

Faitau atili: Faamamaina o lau komepiuta Faʻaaogaina o le AdwCleaner Utility

  1. Tatala le polokalama e sii mai ma kiliki "Faʻamasinoga sikolasipi".
  2. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a uunaia oe e faʻaumatia otaota leaga.
  3. Toe amata nei le komepiuta mo suiga e aoga.

I lenei mea uma, matou te faʻamoemoe, o lenei faʻatonuga na fesoasoani ia te oe. E pei ona uma ona maitauina, e fautuaina le faia o gaioiga uma ma le faia ia le itiiti ifo i le taʻitasi i le masina.