Faʻaopoopoina o sau uo i Odnoklassniki

O le komepiuta ua leva ona le toe avea ma se masini mo le galue ma le faʻatautaia. E tele tagata faʻaoga e faʻaaogaina mo faafiafiaga faafiafiaga: mataʻituina ata tifaga, faʻalogo i musika, taʻalo i taaloga. I le faaopoopo atu, faʻaaogaina o se PC, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma isi tagata faʻaoga ma aʻoaʻo. Ioe, ma o nisi tagata faigaluega e sili atu ona lelei le aoga nai lo le taina o musika. Ae a faʻaaogaina se komepiuta, e mafai ona e feagai ma se faafitauli faapena ona o le leai o se leo. Sei o tatou vaai po o le a le mea e mafai ona taʻua ma le auala e foia ai i luga o se komepiuta po o le komepiuta PC ma le Windows 7.

Faʻaliliuina o le Leo

O le leai o se leo i luga o se PC e mafai ona mafua ona o tulaga eseese, ae mafai uma ona vaevaeina i ni vaega se 4:

  • Acoustic system (speakers, casks, etc.);
  • PC komepiuta;
  • Faʻaogaina o mea;
  • Talosaga e toe gaosia le leo.

O le vaega mulimuli o itu i lenei tusiga o le a le mafaufauina, talu ai o le faafitauli lenei o se polokalama patino, ae le o le tino atoa. O le a tatou taulai atu i le foiaina o faafitauli faigata i le leo.

E le gata i lea, e tatau ona maitauina o le leo e mafai ona mou atu, ona o eseesega ma faaletonu, ma ona o le le saʻo o tulaga o mea e aoga.

Metotia 1: Fofogaina o le Fofoga Fetalai

O se tasi o mafuaʻaga masani e mafua ai ona le toe gaosia e le komepiuta ni faafitauli i fesoʻotaiga faʻasaga (faʻasalalauga, failauga, ma isi).

  1. Muamua, ia faia le faamaoniga lenei:
    • E fesoʻotaʻi saʻo lelei le failauga i le komepiuta?
    • Faʻapipiʻi le pulupulu i totonu o le eletise (pe a fai e saunia lenei mea)?
    • Pe faʻapipiʻi le masini faʻalogo?
    • pe o le puleaina o le voluma i luga o le acoustics ua seti i le tulaga "0".
  2. Afai ei ai sea avanoa, ona siaki lea o le faatinoga o le polokalama failauga i se isi masini. Afai o loʻo e faʻaaogaina se komepiuta faʻapipiʻi poʻo failauga e fesoʻotaʻi, ona siaki lea pe faapefea ona taina le leo e le au failauga o totonu o lenei masini komipiuta.
  3. Afai o le taunuuga e le lelei ma e le aoga le polokalama o le failauga, ona e manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi se matai agavaa pe suia foi i se mea fou. Afai i luga o isi masini e toe gaosia ai le leo masani, o lona uiga e le oi ai le mataupu i le acoustics ma matou faʻaauau i filifiliga nei mo le foia o le faafitauli.

Metotia 2: atigipusa taskbar

Aʻo leʻi suʻeina ni faaletonu i le faiga, e talafeagai le siakiina pe ua tape le leo i luga o le komepiuta ma meafaigaluega.

  1. Kiliki icon "Failauga" i le fata.
  2. O se faamalama laititi e tapunia i le itu i luga, e amata ai ona fetuutuunai le leo o le leo. Afai oi ai se faʻamalama o le failauga ma se liʻo tafatafa i totonu, ona o le mafuaaga lenei mo le leai o se leo. Kiliki lenei ata.
  3. O le a tafiesea le liʻo sosoʻo, ma o le leo, i se isi itu, o le a aliali mai.

Ae e ono mafai ona sopoia se liʻo, ae e leai lava se leo.

  1. I lenei tulaga, pe a uma ona e kiliki i luga o le ata o le fata ma foliga mai o se faamalama, ia eʻi totoʻa pe faʻapipiʻi le puleaina o le voluma i lona tulaga maualalo. Afai o le tulaga lea, ona kiliki lea ma, uu le faamaumatau o le kuki, toso i luga i le vaega e fetaui ma le maualuga o le maualuga lea e sili ona lelei mo oe.
  2. A maeʻa lena, e tatau ona aliali mai le leo.

E i ai foi se filifiliga pe a oʻo mai le faʻataʻitaʻiga o le lio faʻasolo i le taimi lava e tasi ma ua faʻaitiitia le puleaina o le volume i le tapulaa. I lenei tulaga, e tatau ona e faia i se isi tulaga le faʻatinoga uma o manuga i luga.

Metotia 3: Avetaavale

O nisi taimi o le leiloa o le leo i luga o se PC e mafua mai i se faafitauli i avetaavale. E mafai ona faʻapipiʻi saʻo pe leai foi. O le mea moni, e sili ona lelei le toe faʻaleleia o le avetaavale mai le 'ie na sau ma le kata leo ua faʻapipiʻi i lau komepiuta. Ina ia faia lenei mea, faʻaofi le disk i totonu o le taavale ma a maeʻa ona amata, mulimuli i fautuaga o loʻo i luga o le lau. Ae afai o nisi mafuaʻaga e leai sau disk, matou te mulimuli i fautuaga nei.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaʻavale

  1. Kiliki "Amata". Le isi, agai i "Lisi Pulea".
  2. Alu i totonu "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. E le gata i le vaega "Faiga" alu i le vaega "Pule Sili".

    E iai foi i le Pule o Meafaigaluega, e mafai ona e faia le suiga e ala i le ulufale atu i le poloaiga i le meafaigaluega Taumafai. Valaau le faamalama Taumafai (Manumalo + R). Ulufale i le poloaiga:

    devmgmt.msc

    Toto "Lelei".

  4. E amata le mata o le Pule o Meafaigaluega. Kiliki i le igoa o igoa "Leo, ata vitio ma taaloga".
  5. O le lisi o le a faʻaalia pe o fea o loʻo iai le igoa o le kata, lea o loʻo faʻatūina i lau PC. Kiliki i le ki o le kuki saʻo ma filifili mai le lisi "Faʻamaumau taʻavale ...".
  6. O se faʻamalama na faʻalauiloaina e ofoina atu ai se filifiliga pe faapefea ona faatino se faʻaleleia o le avetaʻavale: fai se suʻesuʻega aunoa i le Initaneti pe faʻamaonia le ala i se avetaʻavale na sii muamua i luga o le disk disk a le PC. Filifili filifiliga "Suʻe aunoa mo taʻavale fou".
  7. O le faagasologa o le sailiga aunoa mo avetaavale ile Initaneti e amata.
  8. Afai e maua ni faʻamatalaga, e mafai ona faʻapipiʻi vave.

Afai e le mafai e le komepiuta ona iloa faʻaleleia faʻafouina, e mafai ona e suʻeina avetaʻavale e ala i le Initaneti.

  1. Ina ia faia lenei mea, ia na o le tatalaina o le masini ma ia i totonu o le sailiga sailiili le igoa o le kata ua uma ona faapipii i lau komepiuta. Ona, mai taunuuga o sailiga, alu i luga o le upega tafaʻilagi o le mea e gaosi kiliva leo ma sii mai faʻamatalaga talafeagai i lau PC.

    E mafai foi ona e suʻe e ala i le ID ID. Kiliki le ki o le kuki saʻo i luga o le igoa o le kata leo i le Pule o Meafaigaluega. I le lisi pa'ū, filifili "Meatotino".

  2. O le matala o le mata o le masini matala. Alu i le vaega "Auiliiliga". I le lisi pa'ū i le fanua "Meatotino" filifili se filifiliga "ID ID". I le eria "Taua" ID o le a faʻaalia. Kiliki i luga o soʻo se mea ma filifili "Kopi". A maeʻa lena, e mafai ona tuʻuina atu le ID kopi i totonu o le masini sailiili e suʻe avetaʻavale i le Initaneti. A maeʻa faʻamatalaga, maua mai.
  3. A maeʻa lena, amata le faʻalauiloaina o le faʻaleleia o le avetaʻavale e pei ona faamatalaina i luga. Ae o le taimi lenei i le faamalama mo le filifilia o le ituaiga o avetaavale kiliki i luga "Suʻeina avetaʻavale i luga o lenei komepiuta".
  4. O se faamalama e tatalaina ai le tuatusi o le nofoaga o le sii mai, ae le o faapipiiina, ave avetaavale i luga o le malo malo. Ina ia le mafai ona tietie i le auala kiliki i luga le ki. "Iloilo ...".
  5. O se faamalama e tatalaina lea e te manaʻomia e te alu ai i le faʻailoga faʻamaumauga faʻatasi ai ma avetaʻavale fou, filifili ma kiliki "Lelei".
  6. A maeʻa le tuatusi tuatusi o loʻo faʻaalia i totonu o le fanua "Suʻe avetaavale i le isi nofoaga"lolomi "Lisi".
  7. A maeʻa lena, o le taimi nei o avetaavale o le a faʻafouina i le lomiga fou.

E le gata i lea, atonu o le a iai se tulaga pe a tusia le kilia o le kata i le Pule Faʻatonu i le aū i lalo. O lona uiga e le atoatoa le masini. Ina ia mafai ai, kiliki le igoa i le kata saʻo ma o le lisi o loʻo faʻaalia ai le filifiliga filifiliga "Auai".

Afai e te le manaʻo e faʻalavelave i le faʻatonutonuina o le fale ma le faʻafouina o avetaavale, e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu i luga, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o fale faʻapitoa faapitoa mo le sailia ma le faʻatulagaina o avetaavale. O sea polokalama e matamata i le komepiuta ma iloa tonu mea o loʻo misi mai le polokalama, ona faia loa lea o se suʻesuʻega aunoa ma se masini. Ae o nisi taimi e naʻo le fofoina o le faʻafitauli i le faʻaaogaina o manua, e faʻapipiʻi i le algorithm faʻamatalaina i luga.

Vaʻai foʻi: Talosaga mo le faʻatonutonuina o avetaavale

Afai oi ai se faailoga faʻalauiloa i tafatafa o le igoa o masini masini i le Pule Faʻatonu, o lona uiga e le lelei le galue.

  1. I lenei tulaga, kiliki i luga le igoa ma le kiliki mautu ma filifili le filifiliga "Faʻafouina le Faʻasalalauga".
  2. Afai e le fesoasoani lenei, ona toe kiliki lea o le igoa ma filifili "Aveesea".
  3. I le isi faʻamalama, faʻamaonia lau filifiliga i le kiliki "Lelei".
  4. A maeʻa lena mea, o le a aveesea le masini, ona toe faʻaleleia lea o le masini ma faʻafesoʻotaʻi. Toe amata le komipiuta, ona toe siaki ai lea pe faʻapefea ona faʻaalia le kata leo i le Pule o Meafaigaluega.

Metotia 4: Enable Service

I luga o le komipiuta, o le leo atonu o le a misi mo le mafuaʻaga e tape ai le auaunaga e nafa ma le taina. Sei o tatou sailia le auala e mafai ai i le Windows 7.

  1. Ina ia siaki le faatinoga o le auaunaga ma, afai e tatau ai, ia mafai, alu i le Faauluuluga o Auaunaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Amata". Le isi, kiliki "Lisi Pulea".
  2. I le faamalama e tatala, kiliki "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Ma le isi, alu i totonu o le aitema "Pulega".
  4. O se lisi o meafaigaluega o loʻo faʻaalia. Filifili lou igoa "Auaunaga".

    E mafai ona tatala le pule o le tautua i se isi auala. Talosaga Manumalo + R. O le a amata le faamalama Taumafai. Ulufale:

    services.msc

    Faasolo i lalo "Lelei".

  5. I le lisi e amataina, saili se vaega ua taua "Windows Audio". Afai i totonu o le fanua Ala amata taua le tau "Faʻafitauliina"ae leai "Galuega", o lona uiga o le mafuaaga o le leai o se leo e taoto i le na o le taofi o le tautua.
  6. Faalua-lua le igoa o igoa e alu i ona meatotino.
  7. I le matala tatala i le vaega "Aoao" ia mautinoa o totonu o le fanua Ala amata e tatau ona tu i le filifiliga "Aunoa". Afai ei ai se isi tau e faʻapipiʻi iina, ona kiliki lea o le fanua ma filifili le mea e manaʻomia mai le lisi pa'ū. Afai e te le faia lenei mea, pe a uma le toe faʻafouina o le komepiuta o le a e maitauina o le a toe mou atu le leo ma o le a toe amataina le lima i le lima. O le isi, oomi le faamau "Lelei".
  8. A maeʻa ona toe foʻi atu i le Pule o le Auaunaga, toe filifili "Windows Audio" ma i le itu tauagavale o le faamalama kiliki i luga "Tamoe".
  9. O le faagasologa o le amataina o le tautua o loʻo tamoe.
  10. A maeʻa lena, o le a amata le galuega, e pei ona faʻaalia e le uiga "Galuega" i le fanua "Tulaga". Ia maitau foi i totonu o le fanua Ala amata sa i ai "Aunoa".

A maeʻa ona faia nei laasaga, e tatau ona aliali mai le leo o le komepiuta.

Metotia 5: Siaki mo siama

O se tasi o mafuaʻaga e le mafai ona toe gaosia ai le leo i luga o le komepiuta atonu o se siama siama.

E pei ona faʻaalia, o le a tupu le siama i le komepiuta, ona vaʻaia lea o le polokalama ma se siaki masani e le aoga. I lenei tulaga, o se aoga faapitoa anti-virus i le suʻesuʻeina ma le faʻaleleiina o galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, Dr.Web CureIt, e mafai ona fesoasoani. E le gata i lea, e sili atu le matamata i se isi masini, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi i se PC e tusa ai poʻo le fea le masini e masalomia. I tulaga ogaoga, afai e le mafai ona e vaʻavaʻai mai se isi masini, faʻaaoga le faʻasalalauga e mafai ona faʻaaogaina e faʻatino ai le faʻatinoga.

I le taimi o le suʻesuʻega, mulimuli i fautuaga na tuʻuina mai e le anti-virus aoga.

E tusa lava pe mafai ona faʻamalieina le tulafono leaga, e leʻo faʻamaoniaina le toe faʻafoʻisia o le faʻaleleia, aua o le siama e ono faʻaleagaina ai avetaavale poʻo faila faila faʻapitoa. I lenei tulaga, e tatau ona e faia le faʻagasologa mo le toe faʻaleleia o avetaavale, faʻapea foʻi pe afai e manaʻomia, faʻaalia le toe faʻaleleia o polokalama.

Metotia 6: toe faʻafoʻi ma toe faʻaleleia le OS

I le tulaga e leai se auala na faamatalaina na maua ai se taunuuga lelei ma ua e mautinoa o le mafuaʻaga o le faafitauli e le o se maliega, e taua le toe faʻafoʻiina o le polokalama mai se kopi kopi poʻo le toe foʻi i le nofoaga toe faʻafouina na faia muamua. E taua tele le fatuina o le mea e faʻaleleia ma toe faʻaleleia ai ao lei amataina faafitauli faʻaletonu, ae le o le maeʻa.

  1. Ina ia toe foʻi atu i le mea e toe faʻafoʻi ai, kiliki "Amata"ona sosoo ai lea ma le lisi e tatala ai "Polokalama uma".
  2. A maeʻa lena, kiliki i luga o laupepa taitasi. "Tulaga Faataatia", "Auaunaga" ma mulimuli ane kiliki le mea "Toe Faʻafoisia o Mea".
  3. O faila faila ma faʻafouina meafaigaluega e toe faʻaleleia ai. Le isi, mulimuli i fautuaga o le a faʻaalia i lona faamalama.

Afai e leai sau polokalama e toe faʻafoʻi mai lau komepiuta lea na fatuina aʻo leʻi tupu le faʻalavelave i le leo, ma e leai se faʻasalalauga faʻasalalau vaʻaia, ona e toe faʻaofiina lea o le OS.

Metotia 7: card card card

Afai na e mulimuli tonu i fautuaga uma o loʻo faʻamatalaina i luga, ae tusa lava pe a uma le toe faʻaleleia o le masini komepiuta, e le o iai le leo, o lea i lenei tulaga ma se tulaga maualuga e mafai ona tatou fai atu o le faafitauli o loʻo i ai i le faaletonu o se tasi o mea komepiuta komepiuta. E foliga mai, o le leai o se leo e mafua ona o le malepelepe o le kata leo.

I lenei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomai faapitoa mo se fesoasoani, pe mafai foi ona e suiina lau kata le lelei. Aʻo le i sui, e mafai ona e suʻe muamua le faʻatinoina o le elemene elemene o le komepiuta e ala i le faʻaogaina i se isi PC.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e tele mafuaʻaga e mafai ai ona mou atu le leo i luga o se komipiuta o loʻo taofiofia le Windows 7. A e leʻi amata ona e faasaʻo le faafitauli, e sili atu ona e iloa le mafuaʻaga vave. Afai e le o se mea vave lea, ona taumafai lea e faʻaoga ni auala eseese mo le faasaʻoina o le tulaga, e faʻaaoga ai le algorithm o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga, ona siaki lea pe ua aliali mai le leo. O filifiliga sili ona mataʻutia (toe faʻaleleia o le OS ma sui le kata leo) e tatau ona faia i le mea aupito itiiti, pe a le fesoasoani isi metotia.