Faʻamatalaga EVGA X 6.2.3 XOC


E le tele naua polokalama lelei mo le faʻapipiʻiina o kata vitio (tulaga mo le maualuga o le faatinoga). Afai ei ai lau card nVIDIA, ona avea lea o le EVGA Precision X ma faʻaaogaina lelei mo le faʻamautuina o mafaufauga ma autu o taimi masani, iunite uumi, oso faʻatele, ma sili atu. Mo le saoasaoa televave o le uʻamea, o mea uma lava iinei.

O le polokalame na fausia i luga o le faavae o RivaTuner, ma o le atinae sa faia faatasi ma le lagolago a le gaosi oloa o EVGA.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: O isi polokalama e faʻavavevave ai taaloga

GPU Telefoni, Faamanatuga, ma le Puleaina o Voltage

O galuega uma autu e avanoa i le faamalama autu i le taimi e tasi. E aofia ai le pulea o le televave ma le volumini o le kata vitio, le filifiliga a le tagata e mamago, o le filifilia o le maualuga aupito maualuga o le vevela. Ua lava lea e faʻaopoopo ai faʻamaufaʻailoga ma kiliki "Faaaoga" e faʻaaoga ai mea fou fou.

Soo se tulaga e mafai ona teuina i totonu o se tasi o le 10 faʻamatalaga, lea e faʻagaoioia e ala i le kiliki tasi pe ala i le kilikiina o le "ki vevela".

E le gata i lea, e mafai ona e fetuutuunai le saoasaoa o le polokalama malulu poʻo le tuʻuina atu i le polokalama i le taimi faʻapitoa.

Faʻailoga o suʻega

E leai se suʻesuʻega atoatoa i totonu o le polokalama, e le mafai, o le Suʻega o le Suʻega o le hina (ia faʻagaoioia, e manaʻomia ona e faʻaleleia EVGA OC Scanner X). Ae ui i lea, e mafai ona e filifilia se isi lava tusi talosaga ma matamata i faailo o iai. I taʻaloga, e mafai ona e matauina le FPS, taimi masani ma isi mea taua o masini.

Aemaise lava, o loʻo i ai se tulaga taua e pei o le "Fua Faatatau o Fua Faatatau", lea o le a mafai ai ona taofi le numera o laina i le lua i le tasi ua faamaoti i totonu o le faatulagaga. I le tasi itu, o le a sefe ai le malosi, ma i le isi itu, o le a maua ai le numera o le FPS i taaloga.

Mataitu

A maeʻa ona e faʻateleina le faʻalauteleina ma le volumini o le kata vitio, e mafai ona e mataʻituina le tulaga o le faila vitio. O iinei e mafai ona e iloiloina uma le faatinoga o le kata vitio (vevela, televave, saoasaoa vave) ma le masini komepiuta ma le RAM.

Faailoilo e mafai ona faʻaalia i totonu o le fata (i le itu taumatau i le pito i lalo o le Windows), i luga o le lau (tusa lava pe tuusao i taaloga, faatasi ai ma le faailoilo FPS), ma i luga o se isi numera mataʻitusi i luga o laupepa Logitech. O nei mea uma ua seti i le lisi autu.

Faamanuiaga o le polokalama

  • E leai se mea e sili atu ona maoae, naʻo le leʻofaʻi ma le mataʻituina;
  • Nice futuristic interface;
  • Lagolago mo faiga faʻaoga fou ma kata vitio faʻatasi ma DirectX 12;
  • E mafai ona e fatuina se 10 faʻamaumauga faʻasologa ma ia aofia ai i le tasi le ki;
  • E i ai se suiga o paʻu.

Faʻafitauli

  • Le lava le faʻamalosi;
  • E leai se lagolago mo ATI Radeon ma AMD cards (ei ai MSI Afterburner mo i latou);
  • O le lomiga lata mai e ono mafua ai se lanu lanumoana, mo se faataitaiga, pe a faia i le 3D Max;
  • Le lava le faʻatinoina - o nisi o kulini ua uma ona vili i le paʻu ma e faʻaalia i le Igilisi;
  • E faʻagasolo ai le faʻaauau o le mataʻituina o faagasologa, lea e faigata ona aveese.

I luma atu oi matou o se tamaʻi laʻititi ma limafoai i meafaigāluega a le PC mo le faʻafefiloi o kata vitio. O le atinae na faia i luga o le faavae o le polokalama lauiloa ma sa tausia e tagata atamamai malamalama i le faagasologa. Faʻasalaga EVGA Faʻatonu X e talafeagai mo tagata e toʻalua e leai ni faʻamatalaga ma e iai ni faʻalavelave faʻapitoa.

Faʻasalaga Faʻamatalaga Faʻatonu X Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

MSI Afterburner Faʻaipoʻaina le polokalame mo le NVIDIA Polokalama e vavevave taaloga AMD GPU Clock Clock

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻamatalaga EVC Precision X o se mea faigaluega lelei mo le faʻaleleia lelei o ata kata vitio ma mautinoa ai le maualuga o latou faatinoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: EVGA Corporation
Tau: Faʻatau
Toa: 30 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.2.3 XOC