NVIDIA Inspector 2.1.3.10


Sueli - o le polokalama pito i sili ona taua mo le tele o tagata faaaoga. O le mea lea, afai e le lelei le galue, e mafai ona mafua ai le tele o mea faigata. O le asō o le a tatou tilotilo i se tasi o faafitauli pe a faʻafuaseʻi ona taofia e le Mozilla Firefox lana galuega ma o loʻo i ai i luga o le mata le faʻamatalaga sese. "Mozilla faʻasalalau le tusitala".

O le mea sese "Mozilla Firefox reporters" o loʻo faailoa mai ai le faʻaaogaina o le Mozilla Firefox browser, o se taunuuga lea e le mafai ai ona faaauau lana galuega. E iai foi se faʻafitauli faʻapitoa atonu e tulaʻi mai mo mafuaaga eseese, ma lalo tatou te mafaufau i mea autu.

Faʻamaumauga o le Faʻasalaga "Mozilla faʻasalalau le tusitala"

Mafuaʻaga 1: Faʻalauiloa Mozilla Firefox Version

Muamua, toe faʻafouina le polokalama, ona siaki ai lea o lau sailiga mo faʻamatalaga. Afai ua maua ni faʻamatalaga mo Firefox, e tatau ona e faʻapipiʻiina ma le manaia i lau komepiuta.

Faʻafefea ona faʻafou le Mozilla Firefox browser

Mafuaʻaga 2: Faʻaopoopoga i feteʻenaʻiga

Kiliki i le Firefox menu menu ma i le faamalama pop-up, alu i le vaega "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, e tatau ona e alu i le lisi. "Faʻaopoopoga". Faʻateʻa le galuega o le numera aupito maualuga o faʻaopoopoga lea, i lou manatu, e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻalavelave a Firefox.

Mafuaʻaga 3: faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le Firefox

Mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le le saʻo o ki i totonu o le resitala, o le masini komepiuta atonu o le a le sao, ma e foia le faafitauli i le galuega a le Firefox, e tatau ona e toe faʻaleleia lau 'upega tafaʻilagi.

Muamua, e te manaʻomia le faʻaaogaina o Mozilla Firefox mai lau komepiuta, ae e manaʻomia le faʻatinoga o lenei faiga e le o le auala masani, ae o le fesoasoani a se meafaigaluega faapitoa - o le polokalame Revo Uninstaller, o le a aveesea atoa ai Mozilla Firefox mai lau komepiuta, ma ave uma oe faila, ma se upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona aveese atoa Mozilla Firefox mai lau komepiuta

A maeʻa le maeʻa atoa o Mozilla Firefox, e tatau ona toe toe faʻaofi lau komepiuta mo le polokalama e talia mulimuli ai suiga, mulimuli ane e mafai ona e amata download le tufatufaina lata mai mai le upega tafailagi a le tagata faufautua ma faʻapipiʻi i luga o le komepiuta.

Tikiake Mozilla Firefox Browser

Mafuaaga 4: gaoioiga viral

Faʻasaga i le le saʻo o le galuega a le masini, e tatau ona e masalosalo i gaoioiga viral. Ina ia siaki lenei tulaga o se faafitauli, o le a mautinoa lava e tatau ona e siakiina lau polokalama mo siama, e faaaoga ai le galuega a lau antivirus poʻo se mea faʻapitoa faʻamaʻi pipisi, mo se faʻataʻitaʻiga, Dr.Web CureIt.

Faʻaaoga Dr.Web CureIt aoga

Afai, o se taunuuga o se faiga, ua maua ai faʻatau tau i totonu o lau komepiuta, e tatau ona e faʻaaogaina ma toe faʻafou le polokalama. E mafai pe a uma ona aveese faʻamaʻi, e le aoga le Firefox, o lea e manaʻomia ai ona toe faʻaleleia lau 'initaneti e pei ona faamatalaina i luga.

Mafuaʻaga 5: feteenaʻiga i le tino

Afai o le faafitauli i le faʻaogaina o Mozilla Firefox na lata mai talu ai nei, mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona tuʻuina atu soʻo se polokalama i luga o lau komepiuta, e mafai ona e amataina le faagasologa o le toe faʻaleleia o le polokalama, lea o le a mafai ai ona e toe faafoi le faiga i le taimi e leai ni faafitauli i le faagaoioiga o komepiuta.

Ina ia faia lenei mea, valaau le lisi "Lisi Pulea"tuu se mea i le tulimanu pito i luga "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Toe Maua".

I le faamalama pop-up, tatala le mea "Toe faʻafoʻiina o le Polokalama".

A maeʻa ni nai minute, o le a faʻaalia e le pupuni se faamalama ma avanoa o loʻo iai avanoa. O le ae manaomia le faia o se filifiliga e lagolagoina ai le manatu pe a leai ni faafitauli faʻapipiʻi ua iloa. Faamolemole ia matau o le faagasologa o le toe faaleleia o le tino atonu e tele itula e faamaeʻa ai - o le a faalagolago mea uma i le tele o suiga na faia mai le aso na fausia ai le toe faasolo.

O fautuaga na tuʻuina atu i le tusiga, e pei o se tulafono, foia le faafitauli i le Mozilla Firefox browser o le "Mozilla crash reporter" sese. Afai ei ai a oe lava fautuaga e foia ai le faafitauli, faʻasoa i latou i faʻamatalaga.