Polokalame mo le puleaina o tagata tausi maʻi


O lenei faamama (Faʻamama) o se tasi lea o mea sili ona faʻaaogaina i le telefoni i Photoshop. E mafai ai e oe ona suia ia pito / pika o se ata e aunoa ma le suia o uiga lelei o le ata lava ia. E toʻatele tagata e fefefe i le faʻaaogaina o sea faamama, ae o le isi vaega o tagata faʻaoga e le galulue faatasi ma le auala e tatau ai.

I le taimi nei, o le a e aʻoaʻoina auiliiliga o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega ona mafai ai lea ona e faʻaaogaina mo lona faamoemoega faamoemoeina.

Matou te malamalama i le faʻamoemoe o le meafaigaluega palasitika faamama

Plastics - o se meafaigaluega sili ona lelei ma se meafaigaluega malosi mo tagata uma e faʻaaogaina le Photoshop, aua o lea e mafai ai ona e faia foliga masani ma toe faʻaaogaina le tele o aʻafiaga.

O le faamama e mafai ona gaoioi, faʻagasolo ma gaoioi, fula ma fefefeʻi pika o ata uma lava. I lenei lesona o le a tatou aʻoaʻoina ai mataupu faavae o lenei meafaigaluega taua. Faʻasolo se numera tele o ata e faʻamalosi ai ou tomai, taumafai e toe fai mea na matou tusiaina. Faʻaauau!

O le faamama e mafai ona faʻaaoga mo suiga mo soʻo se laulau, ae i lo matou le fiafia o le a le faʻaaogaina i mea e taʻua o mea atamai. Saili e faigofie, filifili Filter> Liquify (Faʻamamaina Paʻu), poʻo le umia Shift + Ctrl + X luga o le komepiuta.

O le taimi lava e aliali mai ai lenei mea, e mafai ona e vaʻai i le faamalama, lea e aofia ai vaega nei:
1. O le meafaigaluega o loʻo i le itu tauagavale o le mataʻitu. O loʻo i ai ana galuega autu.

2. O le ata, lea o le a tuʻuina atu ia tatou lomiga.

3. Faʻasalalauga pe a mafai ona suia uiga o le pulumu, faʻaoga masini, ma isi. O seti taʻitasi o nei nofoaga e faʻatagaina ai oe e pulea galuega o le meafaigaluega, o loʻo i ai i le setete malosi. O le a tatou masani lelei ma o latou uiga i sina taimi mulimuli ane.

Pusa o meafaigaluega

Warp (Gaoioiga i luga o le vavao i fafo (W))

O lenei meafaigaluega o se tasi lea o mea sili ona masani ona faʻaaogaina. O le faʻaleagaina e mafai ona gaoioi pito o le ata i le itu o fea e te gaoioi ai le pulumu. E iai foi lou malosi e pulea ai le aofaʻi o ata puʻe, ma suiga uiga.

Fulufulu Paʻu i totonu o le vaega o le pulumu i le itu taumatau o la tatou laulau. O le sili atu o uiga ma le mafiafia o le pulumu, o le tele foi o le numera o togitogi / pixels o le ata o le a gaoioi.

Faʻasalaga Faʻafitauli

O le maualuga o le maualuga o le pulupulu o loʻo siaki ai pe faʻapefea ona faia le faagasologa o le faʻaleleiina o le faʻamalosi mai le ogatotonu ile pito i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega. E tusa ai ma uluaʻi faatulagaga, o le faʻafitauli e masani lava ona faʻaalia manino i le ogatotonu o le mea ma sina laʻititi i totonu o le itu, ae o oe lava ia le avanoa e sui ai lenei fuainumera mai le zero i le selau. O le maualuga o lona tulaga, o le sili atu lea o le aafiaga o le pulumu i pito o le ata.

Faʻasalaga Faʻafitauli

O lenei meafaigaluega e mafai ona faʻatautaia le saoasaoa lea e tupu ai le faʻaleagaina i le taimi lava e latalata mai ai le pulumu i la tatou ata. E mafai ona seti le faailo mai le zero i le selau. Afai tatou te maua se mea maualalo maualalo, o le faagasologa o le suiga lava ia o le a faasolosolo lemu.


Mea Faʻasili (C)

O lenei faamama e mafua ai le suia o le mamanu i le taimi e tatau ai pe a tatou kiliki i luga o le ata lava ia ma se pulumu pe o tatou galulue i le suia o le nofoaga o le pulumu lava ia.

Ina ia mafai ona feliuliuai le pika i le isi itu, e tatau ona e uu i lalo le faamau Alt pe a faʻaaoga lenei faamama. E mafai ona e faia tulaga i se auala e (Faiga faʻasaga) ma o le a le auai le kio i nei manipulate. O le maualuga o le maualuga o lenei faailoga, o le saoasaoa o lenei faatosinaga ua faateleina.


O mea e gaosia ai le afu (Tool Pucker (S)) ma le Pusa (B)

Filu Faʻasalaga o le taʻaloga o le gaoioi o pito i le ogatotonu o le ata, lea na matou tosoina ai se pulumu, ma o le mea e gaosia ai le maualuga e amata mai le ogatotonu i le pito. E taua tele mo le galuega pe afai e te manaʻo e toe faʻaaogaina soʻo se mea faitino.

Pixel Offset (Push Tool (O)) Vertical

O lenei faamama e ave ai mata i le itu tauagavale pe a e gaoioi le pulumu i le pito i luga ma vice i le itu taumatau e pei ona faatonuina i lalo.

E iai foʻi lou malosi e faʻaulu ai le pulumu ma le pulumu o le ata o loʻo manaʻomia i le faasologa saʻo e suia ai ma faʻaleleia lona tele, ma i le isi itu, pe afai e te manaʻo e faia se faʻaititia. Ina ia faʻasolosolo le suiga i le isi itu, ia taofi i lalo le ki. Alt pe a faʻaaoga lenei meafaigaluega.

Pika Siki (Push Tool (O)) Ata

E mafai ona e gaoioi ia points / pika i le pito i luga o le pulumu ma amata mai le itu tauagavale agai i le itu taumatau, faapea foi i le vaega pito i lalo aoe aveeseina lenei palasi, e ese mai le itu taumatau i le itu tauagavale.

Faʻasaʻo le Faʻatauga (Masini Malulu) ma le Puipui (Thaw Mask)

E te maua foi le avanoa e puipuia ai nisi o vaega o le ata mai le faia o fetuunaiga ia i latou pe a faʻaaogaina nisi faʻamau. Mo nei faamoemoega e auauna atu Faʻasusu (Masini Taoloto). Faʻalogo lelei i lenei faamama ma faʻaalu ia vaega o le ata e te le manaʻo e faʻafetaui i le faagasologa o le faʻasologa.

E tusa ai ma a latou mea faigaluega Thaw (Thaw mask) tutusa ma se solo masani. E naʻo le aveeseina o vaega oisa o le ata. I nei meafaigaluega, pei o isi mea i Photoshop, o loʻo ia te oe le aia tatau e fetuunai ai le mafiafia o le pulumu, lona maualuga ma le malosi o le lomitusi. A maeʻa ona tatou faʻafefe vaega talafeagai o le ata (o le a latou mūmū), o lenei vaega o le a le mafai ona fetuunai pe a faʻaaogaina ni filiga eseese ma aʻafiaga.

Masini Filifili

Mask Options Plastics e mafai ai e oe ona filifili le Filifiliga, Malamalama, Seti Mask masks mo le faia o ituaiga masks i se ata.

E mafai foi ona e fetuunai ia maso ua saunia, ia e ulufale i totonu o faatulagaga e faatonutonu ai a latou fegalegaleaiga ma isi. Vaʻavaʻai i mataʻitusi ma vaʻai i le taʻiala o la latou galuega.

Faʻafoisia le ata atoa

A uma ona suia a ma ata tusi, atonu e aoga tele mo i matou le toe faʻafoʻi atu vaega i le tulaga muamua, e pei ona i ai aʻo leʻi toe fetuunai. O le auala sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o le ki. Toe faʻafoi umalea o se vaega Faʻafouina Filifiliga.

Faʻafouina Meafaigaluega ma Toe Faʻafouina Filifiliga

Pusa o meafaigaluega Faʻafouina (Toe Faʻafouina Meafaigaluega) tatou maua le avanoa e faʻaaoga ai se pulumu e toe faʻaleleia ai vaega manaʻomia o la tatou mamanu faʻalelei.

I le itu taumatau o le faamalama Plastics o loʻo iai le nofoaga Faʻafouina Filifiliga.

E mafai ona matau Faʻataʻitaʻiga (Faʻafouina le Faʻasologa) e toe foi atu i le uluai foliga vaaia o le ata, lea ua uma ona filifilia le mode Faʻaolaina (Toe foʻi), faʻamatalaina o le a toe faʻaleleia le ata.

E i ai isi auala ma a latou auiliiliga, pe faʻapefea ona toe faʻaleleia le ma ata, e faʻalagolago i le tulaga o le vaega faasaʻo ma le vaega na faʻaaogaina ai le malo. O nei metotia e tatau ai la latou vaega o lo tatou gauai atu i ai, ae ua sili atu ona faigata ona latou faʻaaogaina, o le mea lea mo le galulue faatasi ma i latou o le a tatou faʻapupulaina se lesona atoa i le lumanaʻi.

Matou toe faʻafouina aunoa

I le vaega Faʻafouina Filifiliga o loʻo i ai se ki Faʻafouina. Na o le uuina, e mafai lava ona tatou toe faafoi le ata i ona uluai foliga vaaia, ma faʻaaogaina mo ia faamoemoega soʻo se auala e toe faʻaleleia ai mai le lisi ua fuafuaina.

Grid ma le masik

I se vaega Vaʻai Filifiliga o loʻo i ai se faʻatulagaga Grid (Show Mesh)faʻaalia poʻo le natiaina o le ata i se ata e lua-ata. E iai foi lau aia tatau e suia ai le tele o lenei faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma fetuutuunai lana lanu lanu.

I le lava filifiliga e tasi o loʻo i ai se galuega Grid (Show Mesh), lea e mafai ai ona e mafai pe faʻasaʻo le masikulu ia lava pe fetuunai lona tau o le lanu.

Soo se ata ua suia ma fatuina e faʻaaoga ai meafaigaluega o loʻo i luga e mafai ona tuʻuina i foliga o se faʻaoga. Mo ia faamoemoega, kiliki le ki. Faasao Meh i luga o le lau. O le taimi lava e faʻasaoina ai le matou lisi, e mafai ona tatalaina ma faʻaaogaina i se isi ata, mo nei manipula, ia taofiofi i lalo le ki Totoina o mea.


Faʻaaliga mamao

I le faʻaopopo atu i le mea e te galue ai i le Palasitino, o loʻo i ai se avanoa e faʻaalia ai foliga o le talaaga, ioe. isi vaega o lo tatou nofoaga.

I totonu o se mea faitino e tele ni laulau, taofi lau filifiliga i luga o le mea e te manaʻo ai e fai au fetuunaiga. I le faiga Vaʻai Filifiliga filifili Faʻatulagaga Autu (Faʻaalia le Backdrop), o lea ua tatou vaʻavaʻai i isi vaega-tuʻufaʻatasi o le mea faitino.


Faʻamatalaga mataʻituina avanoa

E te maua foʻi le avanoa e filifili ai vaega eseese o le pepa e te manaʻo e vaʻaia o se ata (faʻaoga Faʻaaoga (Faʻaaoga)). O galuega foi e faia i luga o le laulau. Mode (Faʻataʻitaʻi).

Nai lo le gaosia

Paʻu i le taumatau o se tasi lea o meafaigaluega sili ona lelei mo le galue i Photoshop. O lenei tusiga e tatau ona avea ma au auala.