Suʻe NEF i JPG

E tele PC o loʻo i ai nei kata o fesootaiga mai Realtek. Latou te le aoga pe a leai ni taʻavale i luga o le komepiuta. O le mea lea, i le taimi lava e uma ai le faʻatulagaga o le masini komepiuta, e tatau ona e tuʻu uma faila talafeagai mo meafaigaluega. I le tusiga o le a tatou faʻamatalaina auiliili pe faapefea ona fai lenei mea mo le Realtek PCe GBE Family Family e faʻaaoga ai auala uma e mafai ona maua.

Taliaina o le avetaʻavale mo le Realtek PCe GBE Family Controller

Muamua, matou te fautuaina oe ia suʻesuʻe ma le totoʻa meafaigaluega, e masani lava i totonu o le atigipusa e mafai ona e maua ai le disk i le polokalama talafeagai, ona leai lea o se isi auala. Ae peitai, o le CD e ono faaleagaina pe leiloloa, e le gata i lea, o le tele o komepiuta i ona po nei e le i ai ni masini disk, o lea i lenei tulaga tatou te fautuaina e faaaoga soo se filifiliga talafeagai mai i latou o loo faamatalaina i lalo.

Metotia 1: Realtek Web Resource

Maua le lava lava kopi o le avetaavale o loo i luga o le disk, pe sili atu foi talu ai nei, e mafai ona e auala atu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le gaosi meafaigaluega. Pau lava le faigata o le faiga o sailiga faila. E tatau ona e faia mea nei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Realtek

  1. Alu i le itulau autū o Realtek i luga o le Initaneti ma vave ona alu i le vaega "Manatu".
  2. I le itu agavale o vaega ia. Saili i totonu oi latou. "Fesootaiga Fesootaiga Fesootaiga" ma kiliki i luga o lenei tusiga.
  3. Faʻalogo nei i vaega o loʻo avanoa. Kiliki ii "Pule Faʻatonu o Fesootaiga".
  4. O le tufatufaina o masini e tupu i le saoasaoa o le Internet. O oloa manaʻomia ile vaega "10/100 / 1000M Gigabit Ethernet".
  5. E totoe na o le filifilia le ituaiga o fesoʻotaʻiga. O le Realtek PCe GBE Family Family e fesoʻotaʻi atu "PCI Express".
  6. Pau le tusi i le isi lisi o loʻo valaʻauina "Polokalama". Alu ia te ia.
  7. Filifili se tasi o lomiga avetaʻavale, i le toe iloiloina muamua o le polokalama faʻapipiʻiina o le polokalama. Ina ia amata le download, kiliki "Global".

E leai se isi mea e manaʻomia mai ia te oe sei vagana ai le faʻatonutonuina o le masini faʻaleleia. O isi taga uma o le a faia otometi lava, o le a tumau i le faaiuga o le faagasologa e toe amata le PC mo suiga e aoga.

Metotia 2: Auxiliary Software

O loʻo i ai se numera tele o sui o polokalame ua mamanuina e otometi le faʻafouina ma faʻapipiʻi avetaavale mo vaega ma mea faʻaoga. Afai o le lona lua e seasea lava o soʻo se faʻaletonu, e saʻo lelei le fuafuaina lelei o masini e fausia. Feiloai i ia polokalame i la tatou tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E le gata i lea, e mafai ona tatou fautuaina e faʻaaoga le AveavalePack Solution. O lenei polokalama e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, vave iloilo le komepiuta ma filifili le avetaavale lata mai. O faʻamatalaga auiliili mo le galulue faatasi ma DriverPack e mafai ona maua i isi mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Faʻamaumauga ID

Afai e le fetaui oe i auala muamua e lua, ia tilotilo i lenei mea. O le faʻaaoga autu o loʻo faia i le faiga faʻaogaina ma luga o se 'upega tafaʻilagi faapitoa. E tatau ona e mauaina le ID o le keli kesi i totonu "Pule Sili" ma faapipii i totonu o le pusa suʻesuʻe o le saite mo le sailia o avetaavale e ID. O se taunuuga, o le ae maua atoatoa le fetaui ma fou faila. Faatasi ai ma le Realtek PCe GBE Family Family, o lenei tulaga tulaga ese e pei o lenei:

PCI VEN_10EC & DEV_8168 & SUBSYS_00021D19 & REV_10

E sili atu auiliiliga e uiga i lenei lomiga o le polokalama, faitau le tusiga mai le isi tusitala. O iina o le ae maua uma ai faʻamatalaga e uiga i lenei autu.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Windows "Pule o Meafaigaluega"

E toatele e iloa lena mea "Pule Sili" i le Windows operating system, e le gata ina mafai ona e silasila i faʻamatalaga e uiga i masini, ae faʻatautaia foʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi avetaavale fou e ala i "Faʻafouina faʻafouga". O le faagasologa lava ia e faigofie, e tatau lava ona e tamomoe ma e faʻatali e faʻamaeʻa. Matou te fautuaina e te vaʻai i le tusiga i le fesoʻotoga i lalo e maua ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i lenei metotia.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga, na matou taumafai e faʻamatalaina i le mea silisili e mafai ai filifiliga uma o suʻega ma avetaavale mo le keli o fesoʻotaiga a le Realtek PCe GBE Family Controller. Faamasani oe ma i latou ma filifili po o fea o le a sili ona talafeagai i lau mataupu, pe a maeʻa ona faʻaaogaina faatonuga ua tuʻuina mai.

Vaʻai foi: Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale lelei mo Realtek