Tatala ave taʻavale mo Samsung SCX 4824FN MFP


Talu ai nei, o le faʻagasologa mo le fesoʻotaʻiina o masini komepiuta i se komepiuta ua faigofie tele. O se tasi o laasaga o lenei togafiti o le sii mai ma faʻapipiʻi avetaavale talafeagai. I le tusiga o le a tatou talanoaina metotia mo le foia o lenei faafitauli mo le Samsung SCX 4824FN MFP

Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo Samsung SCX 4824FN

Aʻo leʻi faia le laasaga o loʻo i lalo, matou te fautuaina le tuʻuina atu o le MFP i se komepiuta ma le faʻatinoga o le masini: e talafeagai lenei mea ina ia faʻamaonia ai ua faʻatonu lelei ia avetaavale.

Metotia 1: Fesoasoani a le Initaneti HP

O le tele o tagata faaaoga i le sailiga mo avetaavale mo le masini e fesiligia e asiasi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Samsung, ma latou te ofo pe a latou le mauaina ni faʻamatalaga i lenei masini iina. O le mea moni e le o se taimi umi talu ai nei, na faatauina atu ai e le tagata Korea le gaosiga o lomitusi ma masini multifunction mai Hewlett-Packard, o lea e tatau ai ona e vaavaai mo avetaavale i le faitotoa o le HP.

Faʻamaumauga aloaia a HP

  1. A uma le downloadina o le itulau kiliki i luga o le sootaga "Polokalame ma avetaavale".
  2. O se vaega ese mo le MFP i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani e le o saunia, o le mea lea o le itulau o le masini o loʻo fesiligia o loʻo i ai i le vaega lolomi. Ina ia maua, kiliki le ki. "Lomitusi".
  3. Ulufale le igoa o le masini i totonu o le poloka saili SCX 4824FNona filifili lea i totonu o taunuuga o faʻaalia.
  4. O le a tatalaina le itulau lagolago o le masini. Muamua lava, siaki pe ua saʻo le faʻatulagaina e le 'upega tafailagi le faiga o le faiga faʻaogaina - pe a le manuia le algorithms, e mafai ona e filifilia le OS ma le loloto e ala i le kilikiina o le ki "Suiga".
  5. Le isi, tusi i lalo le itulau ma tatala le poloka "Pusa faʻapipiʻi masini faʻapipiʻiina". Suʻe avetaʻavale fou i le lisi ma kiliki "Download".

A maeʻa le download, faʻatautaia le faʻapipiʻi ma, mulimuli i faʻamalosi, faʻapipiʻi le polokalama. Ina ia galue toe amata, e le manaʻomia le komepiuta.

Metotia 2: Faʻatonuina o avetaavale tʻatolu

O le galuega o le sailia ma le faʻapipiʻiina o polokalama talafeagai e mafai ona faafaigofieina e ala i le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa. O ia ituaiga masini e mafai ona iloagofie ai vaega ma pitonuʻu, ona lalagaina lea o avetaavale mo i latou mai le database ma faʻapipiʻi i totonu o le masini. O sui sili o lenei vasega o polokalame o loʻo talanoaina i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻatonutonuina o avetaavale

I le tulaga o lomitusi ma le MFPs, o le Taiala AveavalePack Solution na faamaonia lona aoga. E faigofie ona matou galulue ma ia, ae i le tulaga o faigata, ua matou saunia se faʻatonuga itiiti, matou te fautuaina oe e te faitauina.

Faitau atili: Faʻaaoga le DriverPack Solution e faʻapipiʻi avetaavale

Metotia 3: Meafaigaluega ID

O komepiuta komepiuta komepiuta o loʻo i ai se faʻamatalaga tulaga ese lea e mafai ai ona vave maua le masini komepiuta e te manaʻomia e galue ai. O le Samsung SCX 4824FN ID ID e pei o lenei:

USB VID_04E8 & PID_342C & MI_00

O lenei faʻailoga e mafai ona ulufale i luga o se itulau faapitoa auaunaga - mo se faataitaiga, DevID poʻo GetDrivers, ma mai iina e mafai ona e siiina ai avetaavale talafeagai. E mafai ona maua se faʻamatalaga auiliili atili i mea nei.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

O le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi software mo le Samsung SCX 4824FN o le faʻaaogaina lea o le meafaigaluega a le Windows.

  1. Tatala i luga "Amata" ma filifili "Meafaigaluega ma Lolomitusi"i luga

    I luga o lomiga lata mai o Windows e te manaʻomia ona tatala "Lisi Pulea" ma mai iina alu i le mea ua faʻamaonia.

  2. I le faamalama o meafaigaluega, kiliki le mea. "Faʻatuina le Lomitusi". I le Windows 8 ma luga o lenei mea ua valaʻau "Faaopopoina o se Lomitusi".
  3. Filifili se filifiliga "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi".
  4. O le taulaga e le tatau ona suia, ia na o le kiliki "Lisi" ia faaauau.
  5. O le a tatala le mea faigaluega. "Faʻamaumauga o le Avetaavale Tausi Tusi". I le lisi "Tagata e faia" kiliki "Samsung"ma le lisi "Lomitusi" filifili le masini manaomia, ona e lolomiina lea "Lisi".
  6. Faatu se igoa lomitusi ma lolomi "Lisi".


O le meafaigaluega o le a faʻaalia ma faʻapipiʻi le polokalama ua filifilia, lea e mafai ai ona mafaufauina le faʻaaogaina o lenei fofo.

E pei ona tatou vaʻaia, e faigofie lava ona faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le MFP i lalo o le iloiloga i le polokalama.