Faaopoopoina o se uati i le mata o se masini Android

Sweet Home 3D - se polokalama mo tagata o loʻo fuafua e toe faʻaleleia pe toe atiaʻe le falemaʻi ma manaʻo e faʻavave ma manino le faʻatinoina oa latou mamanu. O le fatuina o se ata faʻalelei o nofoaga ma fale o le a le faia ai ni faʻafitauli faʻapitoa, aua o le polokalama free Home 3D e leai se totogi e maua ai se faigofie faigofie ma faʻamaonia, ma o le faʻatulagaina o le polokalama e mafai ona vaʻaia ma e le mamafa i galuega e le manaʻomia.

O se tagata e le o iai ni tomai faʻapitoa ma aʻoaʻoga faʻapitoa e mafai ona faigofie ona mamanuina totonu o se nofoaga, e faʻafofoga lelei i ai ma faʻaalia le taunuuga o le galuega i lona aiga, konekarate ma tagata faufale.

Ae ui i lea, e oʻo lava i se tagata tomai faapitoa o le a maua i le Sweet House 3D le lelei mo ana galuega faʻapitoa. O le a tatou malamalama i mea e mafai e lenei polokalame ona faatino.

Fuafuaga vaʻaia

I le avanoa amata mo le tusia o le puipui puipui, ua faʻapipiʻi faamalama ma faitotoa. Aʻo le i tosoina puipui i luga o le pusa e faʻaalia ai se faʻamatalaga, lea e mafai ona le atoatoa. Ua teuteuina puipui e faaaoga ai le lisi autu. O tuaoi o puipui o loʻo taʻu mai ai le mafiafia, faʻafefe, lanu o le pepa vali ma isi. Faʻataʻitaʻia o faitotoa ma faamalama e mafai ona faʻatulagaina i se vaega faʻavae i le agavale o le fanua galue.

Feʻau: e fautuaina le tuʻuina o le mafiafia o puipui aʻo leʻi faʻapipiʻi faʻamalama ma faitotoa ina ia faʻapipiʻiina le tatalaina.

Faʻatulagaina o potu

I totonu o le Home Falemaʻi 3D, o se potu o se mea faʻapipiʻi mea na fausia i totonu o nofoaga ma fale. E mafai e oe pe a tusi lima i se lima se potu poʻo le gaosia i se auala e aunoa ma se auala i autafa o puipui. Pe a fatuina se potu, o le vaega o le potu e faigofie ona faʻatulagaina. O le tau aoga o loʻo faʻaalia i le ogatotonu o le potu. A maeʻa le foafoaga, ona avea lea o le potu ma se mea e ese mai, e mafai ona gaoioi, suia ma solo.

I totonu o le potu, e mafai ona e setiina le fola ma le fola o le faʻalo, faʻaalia le lanu ma lanu mo i latou. I totonu o le faamalama o laina, ua amataina le paʻu. Ua tuʻuina foʻi puipui ma lanu. O le filifiliga o le laumei e laʻititi, ae ua tuʻuina atu i le tagata faʻapitoa le avanoa e lafoina ai a latou lava ata o le fausiaina mai le puʻupuʻu.

Faʻaopoopoina elemene totonu

Faatasi ai ma le fesoasoani a Sweet Home 3D, o le potu e vave ma faigofie ona tumu i pu, nofoa faʻataʻavalevale, masini, laau ma isi mea faitino. O totonu e sau mai le ola ma faia se foliga maeʻa. O le polokalame e matua faigofie lava le folasia o le algorithm o le faʻatumu o le avanoa e faaaoga ai le "Drag and Drop" auala. O mea uma o loʻo i ai i le vaaiga o loʻo faʻaalia i totonu o le lisi. E ala i le filifilia o le mea e manaʻo i ai, e mafai ona e faʻatulagaina ona faʻatusa, tulaga, lanu ma le faʻaaliga.

3D navigation

I totonu o le Home Falemaʻi 3D e tatau ona maitauina o le tolu-dimensional display of the model. O se faamalama e tolu-vaega o loʻo i lalo o le ata o le ata, lea e matua faigofie lava i le faʻatinoga: o elemene taʻitasi e faʻaopoopoina i le ata e vave lava ona aliali mai i se vaaiga tolu. O le tolu-vaega faʻalelei e faigofie ona fesuiaʻi ma pan. E mafai ona e faʻaalia le "savali" ma sau i totonu o le potu.

Foafoaga o foliga vaaia voluma

Sweet Home 3D ei ai lana lava metotia o ata vaaia ata. E i ai le tapulaa maualalo. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻatulaga le maualuga o le faʻavaa, o le uiga maualuga o le ata. Taʻaloga faʻamaonia ma le taimi o le fanaina (e aafia ai le susulu o le vaaiga). O le ata o totonu e mafai ona faʻapolopolo i le PNG format.

Fausiaina o se vitio mai se vaaiga tolu

O le a le fetaui le le amanaia o se galuega taua i le Sweet Home 3D, e pei o le fatuina o se ata vitio mai se vaaiga tolu. O le foafoaga algorithm e faigofie lava pe a mafai. E lava le faʻapipiʻiina o manatu i totonu ma o le mea faʻataʻitaʻifuʻi o le a sosolo malie i le va oi latou, fatuina se vitio. O le gaioiga maeʻa ua faʻaolaina i le MOV format.

Na matou iloiloina mea taua o le Sweet Home 3D, o se fuafuaga faigofie-e faʻaaogaina, e leai se totogi i totonu. I le faaiuga, e tatau ona faaopoopo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e faia le polokalama, e mafai ona e maua lesona, 3-D ma isi mea aoga mo le faʻaaogaina o le talosaga.

Faamanuiaga:

- Faʻaaogaina atoatoa i le gagana Rusia
- Malosiaga e faʻaaoga i komepiuta maualalo
- Faʻatasiga o le faʻatulagaina o avanoa faigaluega
- Vaʻaia le faʻaoga ma le algorithm o le galuega ma elemene potutusi
- Faʻafaigofie le faʻaogaina i se faamalama tolu
- Malosiaga e faia ai ata vitio
- O le faʻatinoina o le faʻaaliina o ata

Faʻafitauli:

- Aua le fetaui lelei mo le teuteuina o puipui i tulaga o le fola
- O se vaega itiiti o le faletusi o faletusi

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi fofo mo le mamanu o totonu

Faʻasaʻo le Home Lelei 3D mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Aoao e faʻaaoga le Fale Lelei 3D IKEA Home Planner Punch fale mamanu Fuafuaga a le aiga fuafuaga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Sweet Home 3D o se polokalama faʻapipiʻi punaoa faʻapipiʻiina e mamanuina le mamanu o totonu. O le oloa e faʻaaoga lelei faʻatinoga o faʻatinoga i le 3D.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: eTeks
Tau: Faʻatau
Toa: 41 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.7