O le faʻamaumauga o faʻamatalaga Origin Access ua maeʻa ona faʻatumu i le tolu taʻi o le tausaga

Faʻamatalaga Access Access Uluaʻi faʻaaoga e mafai ona faʻataʻitaʻi ni taaloga fou. O le lisi o poloketi o loʻo avanoa mo tagata fai saofaga e aofia ai taaloga Nanaer 2, Darksiders III ma o le Leoleo lenei 2.

I le taimi muamua, na lipotia mai e na o se vaega fou o le slasher o le Darksiders o le a faaopoopo i le fale tusi o le taʻaloga. E leʻi faʻafuaseʻi, mo le faʻaaogaina o le kamupani, o le poloketi na aofia ai le lua faʻasalalauga talu ai nei: o se sailiga ma elemene o le puleaina o iunite leoleo O le Leoleo 2 lenei ma le simulator mo le faʻamatalaga Viewer 2.

Ma tau, ma siaki, ma faamama

I le faaopoopo atu i taaloga aupito lata mai, polokalama a le Star Wars: Battlefront II ma le Way Out migred from the Premier Service i le tulaga autu o le saofaga. Lisi o lisi faaopoopo i vaega uma e lua o Star Wars: Rebel Assault, Star Wars e taua: Knights of the Old Republic, taaloga taʻavale Le Count Lucanor ma le gaioiga i luga o le atulaulau lego Lego Movie Videogame. Manatua o le faʻamuamua e tuʻuina atu i tagata Faʻamatalaga avanoa i avanoa fou i luma o le latou faʻasalalauga aloaia, pe a oʻo i le faiga faavae e aofia ai se seti o taʻaloga, e leai ni AAA-muamua galuega faatino.