Faatonuga mo le suia o le manatua o se telefoni i se kata manatua

I le lalolagi i aso nei, o loʻo faʻalauteleina le tekonolosi e mafai ai e le komepiuta o aso nei ona tauva ma PC faʻapitoa i tulaga o faʻatinoga. Ae o komepiuta uma ma komepiuta, e tusa lava po o le a le tausaga na faia ai, ei ai le mea e tasi e tutusa - e le mafai ona latou galulue e aunoa ma le faʻatulagaina o avetaʻavale. O aso nei o le a matou taʻuina atu auiliiliga e uiga i le mea e mafai ona e sii mai ma le auala e faʻapipiʻi ai le masini komepiuta mo le komepiuta K53E, na faia e le lalolagi ASUS e lauiloa.

Suʻe le polokalama faʻapipiʻi

E tatau ona e manatua pea, pe a sau i le downloadina o avetaavale mo se masini faapitoa poʻo se masini, e tele filifiliga mo le faia o lenei galuega. I lalo o le a matou taʻuina atu ia te oe metotia sili ona lelei ma saogalemu mo le sii mai ma faʻapipiʻi polokalama mo lau ASUS K53E.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi ASUS

Afai e te manaʻomia le avetaavale avetaavale mo soʻo se masini, matou te fautuaina i taimi uma, muamua, vaavaai mo latou i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupanī. O le auala sili lea ona faamaonia ma faatuatuaina. I le tulaga o le komepiuta, e taua tele lenei mea, aua o luga o ia saite e mafai ai ona e siiina le telefoni feaveaʻi o le a matua faigata lava ona maua i isi punaoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, masini komepiuta e mafai ai ona e otometi le fesoʻotaʻi i le va o le tuʻufaʻatasia ma le faʻamaonia o pepa faʻataʻitaʻi Matou te agai i le auala lava.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le ASUS.
  2. I le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi o se pusa suʻesuʻe lea o le a fesoasoani matou te maua ai le polokalama. Matou te faʻalauiloaina se ata laʻititi i totonu - K53E. A uma lena matou te fetaomi atu "Ulufale mai" I luga o le komepiuta poʻo se atigipusa i foliga o se tioata tetele, lea e tu i le taumatau o le laina lava ia.
  3. A uma lena, o le ae maua oe i luga o le itulau o le a faʻaalia uma ai sailiiliga mo lenei sailiga. Filifili mai le lisi (pe a fai ei ai) le faʻataʻitaʻiga o le komepiuta manaʻomia ma kiliki le sootaga i le igoa faʻalelei.
  4. I luga o le itulau e amataina, e mafai ona e faamasani i le tomai faapitoa o le komepiuta ASUS K53E. I luga o lenei itulau i le pito i luga o le a e vaʻai i se vaega faʻatasi ma le igoa "Lagolago". Kiliki i luga o lenei laina.
  5. O le iʻuga, o le a e vaʻavaʻai i se itulau ma le pito i lalo. O iinei o le a e maua ai tusi lesona, vaega o le malamalama ma se lisi o avetaavale uma o loʻo avanoa mo se komepiuta. O le vaega mulimuli lea tatou te manaʻomia. Kiliki i le laina "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  6. Ae e te leʻi amataina le avetaavale, e tatau ona e filifilia lau masini komepiuta mai le lisi. Faamolemole ia matau o nisi polokalama e maua na o pe afai e te filifilia le OS masani o le komepiuta ae le o lau mea oi ai nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na faʻatau atu le komepiuta ma faʻapipiʻi le Windows 8, o le mea muamua e tatau ona e vaʻai i le lisi o le polokalama mo le Windows 10, ona toe foʻi lea i le Windows 8 ma download le isi mea faigaluega. Faʻalogo foi i le loloto o le loloto. I le mea e te faia ai se mea sese i ai, e le faigofie ona faʻapipiʻi le polokalama.
  7. A uma ona filifilia le OS i lalo, o le lisi o avetaavale uma o le a faʻaalia i le itulau. Mo lou faigofie, ua vaevaeina i latou i ni vaega laiti e tusa ai ma ituaiga masini.
  8. Tatala le vaega talafeagai. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le meli itiiti i le agavale o le laina ma le igoa o le igoa. O se taunuuga, o se lala e tatalaina i mea uma. O le a mafai ona e vaʻavaʻai i faʻamatalaga talafeagai uma e uiga i le polokalama na sii mai. O le faila o le faila, faʻataʻitaʻiga o le avetaʻavale ma le aso tuʻuina atu o le a faʻaalia iinei E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻamatalaga o le polokalama. Mo le downloadina o le polokalama ua filifilia, e tatau ona e kiliki i le sootaga e faapea: "Global"i tafatafa o le ata o le floppy icon.
  9. O le a amataina le upega tafaʻilagi. I le faaiuga o lenei faagasologa, o le ae manaomia le suʻeina uma o mea uma i totonu o se pusa eseese. A maeʻa lena, e tatau ona e taʻalo se faila na taʻua "Seti". O le a amata le masini faʻapipiʻi ma e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e mulimuli ai i ana musumusuga. E faʻapea foʻi, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalama uma.

Ua maeʻa lenei metotia. Matou te faʻamoemoe o loʻo ia fesoasoani ia te oe. Afai e leai, ona e faamasani lea i le isi filifiliga.

Metotia 2: ASUS Live Update Utility

O lenei metotia o le a mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le masini misi e lata lava faʻafuaseʻi. Mo lenei mea matou te manaʻomia le polokalama ASUS Live Update.

  1. O loʻo matou sailia le aoga i luga i le vaega. "Meafaigaluega" i luga o le itulau e tasi asus avetaavale avetaavale.
  2. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi i faila faila i le kiliki "Global".
  3. E pei ona masani ai, matou te puʻe uma faila mai le falefaʻamaumauga ma tamoe "Seti".
  4. O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta e matua faigofie ma e na o ni nai minute e ave ai oe. Matou te manatu o lenei taimi o le a leai sou faafitauli. A maeʻa le faʻapipiʻi faʻatautaia le polokalama.
  5. I le faamalama autu o le a vave ona e vaai i le ala talafeagai. Siaki mo le Faʻafou. Kiliki i luga.
  6. A maeʻa ni nai sekone, o le ae iloa pe fia ni faʻamatalaga ma avetaavale e te manaʻomia e faʻaeʻe ai. O se faamau i le igoa tutusa o le a vave ona aliali mai. Toto "Faʻamau".
  7. O le iʻuga, o le a amataina le tikieina o faila talafeagai mo le faʻatulagaga.
  8. A uma lena, o le a e vaʻai i se faʻamatalaga talatalanoa e fai mai e uiga i le manaʻoga e tapuni le polokalama. E manaʻomia lenei mea e faʻapipiʻi ai mea uma na sii mai i tua i le polokalama. Push button "Lelei".
  9. A uma lena, o avetaavale uma e maua i le aoga o le a faʻapipiʻiina i lau komepiuta.

Metotia 3: Polokalame Toe Fuataina Polokalama Faʻamatalaga

Ua uma ona matou taʻua na aoga i le tele o taimi i autu e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o masini ma le suʻega. Matou te lolomiina le toe iloiloga o le telefoni sili ona lelei mo le toe faʻaleleia faʻapitoa i la matou lesona eseese.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

I lenei lesona o le a tatou faʻaaogaina se tasi o nei polokalama - AvetaʻavalePack Solution. O le a matou faʻaogaina le initaneti o le aoga. O lenei metotia o le a manaʻomia ai laasaga nei.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama.
  2. I luga o le itulau autū tatou te vaʻai ai i se ki tele, e ala i le kiliki i luga o le mea tatou te siiina ai le faila i luga o le komepiuta.
  3. A maeʻa le faila, fai loa.
  4. I le amataga, o le polokalama o le a vave ona siaki lau polokalama. O le mea lea, e ono tele ni nai minute e mafai ai e le faʻalauiloa ona fai. O le iʻuga, o le a e vaʻai i le faʻamalama autu. E mafai ona e kiliki se ki "Faʻatonu le masini komepiuta". I lenei tulaga, o le a faʻapipiʻi uma avetaavale, faʻapea foʻi ma polokalama faʻapipiʻi atonu e te le manaʻomia (tagata suʻesuʻe, tagata taalo, ma isi).

    O se lisi o mea uma o le a faʻapipiʻi, e mafai ona e iloa i le itu tauagavale o le aoga.

  5. Ina ia le toe faʻaopoopo nisi masini komepiuta, e mafai ona e kiliki "Tomai Faʻaalia"lea o loʻo i le pito i lalo o le avetaʻavale.
  6. A maeʻa lena, e te manaʻomia ni afifi "Avetaavale" ma "Sulu" siaki polokalama uma e te manaʻo e fai.

  7. O le isi mea e tatau ona e kiliki "Faʻatonu Mea Uma" i le pito i luga o le faamalama aoga.
  8. O le iʻuga, o le faʻatulagaga o le faʻavaeina o vaega uma ua faailogaina o le a amataina. E mafai ona e mulimuli i le alualu i luma i le pito i luga o le aoga. Lalo o se laasaga i lea laasaga. A maeʻa ni nai minute, o le a e vaʻai i se feʻau e taʻu mai ai ua uma ona faʻapipiʻiina lelei uma avetaavale ma mea faigaluega.

A maeʻa, o le a maeʻa lenei auala faʻapipiʻi masini. O se aotelega auiliili o le atoatoaga o galuega faatino a le polokalama e mafai ona maua i la tatou lesona eseese.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Saili mo avetaavale e ID

Ua matou tuutoina se autu eseʻese i lenei metotia, lea na matou talanoa auʻiliʻili ai pe o le a le ID ma le auala e maua ai le masini komepiuta mo au masini uma e faʻaaoga ai lenei faʻamatalaga polokalama. E na ona matou matauina o lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe i tulaga e le mafai ai ona faʻapipiʻi avetaavale i auala muamua mo soʻo se mafuaʻaga. O le lautele, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina e le gata mo tagata o loʻo i ai ASUS K53E laptopops.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 5: Faʻamaumauga faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi polokalama

O nisi taimi ei ai tulaga e le mafai ai e le faiga ona fuafua le komepiuta komepiuta. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaogaina lenei metotia. Matou te tosina atu o oe o le a le fesoasoani i tulaga uma, o le mea lea, e sili ai le faʻaaogaina muamua o se tasi auala e fa o loʻo faamatalaina i luga.

  1. I luga o le laulau i luga o le ata "O laʻu komepiuta" kiliki le ki o le kuki saʻo ma filifili le laina i le lisi autu "Pulega".
  2. Kiliki i le laina "Pule Sili"lea o loʻo i le itu tauagavale o le faamalama e tatala.
  3. I totonu "Pule Sili" faʻalogo i le masini, i le itu agavale o loʻo i ai se faʻailoga po o se faailoga fesili. I le faaopoopo atu, nai lo le igoa ole masini e mafai ona avea ma manoa "Mea e leʻoloaina".
  4. Filifili se masini e tutusa ma kiliki i le kuki taumatau. I le lisi autu, filifili le aitema "Avetaʻavale Faʻafou".
  5. O le iʻuga, o le ae vaaia se faamalama ma ni filifiliga mo le sailia o faila avetaavale i lau komepiuta. Filifili le filifiliga muamua - "Suʻega aunoa".
  6. A maeʻa lena, o le a taumafai le faiga e suʻe faila e te manaʻomia, ma, afai e manuia, faʻapipiʻi oe lava ia. O le auala lenei e faʻafouina ai le polokalama "Pule Sili" o le a uma.

Aua nei galo o metotia uma o loo i luga e manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti. O le mea lea, matou te fautuaina oe ia i ai pea i lou lima ua uma ona e suʻeina avetaavale mo le komepiuta ASUS K53E. Afai e faigata ia oe ona faʻapipiʻi le masini faʻapitoa, faamatala le faafitauli i faʻamatalaga. O le a matou taumafai e foia faafitauli na fetaiaʻi.