Iloilo le ata o le laupapa

O le motherboard o le vaega autū o le komepiuta. Toeitiiti lava faʻapipiʻi vaega uma o le polokalama. Pe a suia se vaega i totonu, e tatau ona e iloa uiga o lou tina matua, muamua lava, lona faʻataʻitaʻiga.

E tele auala e iloa ai le faʻataʻitaʻiga a le komiti: faʻamaumauga, asiasiga vaaia, polokalame lona tolu ma meafaigaluega i totonu o le Windows.

Suʻe le faʻataʻitaʻiga o le motherboard faʻapipiʻiina

Afai ei ai sau pepa faʻamaumauga i luga o le komipiuta poʻo luga o le motherboard, i le mataupu lona lua e te manaʻomia ona maua le koluma "Faataitaiga" poʻo "Lisi". Afai ei ai sau faʻamaumauga mo le komepiuta atoa, o le a sili atu ona faigata le fuafuaina o le mamanu o le laupapa, talu ai tele faʻamatalaga. I le tulaga o se komepiuta, e suʻe ai le faʻataʻitaʻiga o le laupapa, e tatau lava ona e vaʻavaʻai i le ata o le komepiuta (masani ona ogatasi ma le laupapa).

E mafai foi ona e faia se asiasiga vaaia a le tinaboard. O le tele o tagata gaosi tusi tusi i luga o le laupapa se faʻataʻitaʻiga ma se faasologa o lapoa tetele ma matagofie, ae atonu e iai ni tuusaunoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o kata faigofie aupito sili ona taugofie mai tagata gaosi Saina lauiloa. Mo le faia o se asiasiga vaaia, ua lava lea e aveese ai le faavaa o le polokalama ma faamama le kata o le palapala palapala (pe afai e tasi).

Metotia 1: CPU-Z

CPU-Z o se faʻaoga e faʻaalia ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i vaega autu o se komepiuta, e aofia ai ma le motherboard. E tufatufa atoa le totogi, e i ai se lomiga Russian, o le atigilima e faigofie ma aoga.

Ina ia maua le faʻataʻitaʻiga o le motherboard, alu i le lisi "Tinapaina". Matau laina muamua e lua - "Tagata e faia" ma "Faataitaiga".

Metotia 2: AIDA64

AIDA64 o se polokalame ua mamanuina e suʻe ma matamata ai uiga o se komepiuta. O lenei polokalama faʻapipiʻi e totogi, ae o loʻo i ai se taimi faʻamalolo, i le taimi o loʻo avanoa uma ai galuega i le tagata faʻaaogaina. E i ai se lomiga Rusia.

Ina ia maua le faʻataʻitaʻiga o le laupapa, faʻaoga lenei faatonuga:

  1. I le faamalama autu, alu i le vaega "Komipiuta". E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai se faʻamaonia faapitoa i le ogatotonu o le mata poʻo le faʻaaogaina o le lisi i le agavale.
  2. E faapena foʻi ona alu "DMI".
  3. Tatala mea "Komiti Faatino o Pulega". I totonu o le fanua "Fale o le Tinapa" maua le mea "Komiti Faatino o Pulega". O le a tusia se faʻataʻitaʻiga ma se gaosi oloa.

Metotia 3: Speccy

Speccy o se faʻaaogaina mai le faʻaupuga CCleaner, lea e mafai ona sii mai mo le saʻoloto mai le ofisa aloaia ma faʻaaoga e aunoa ma se faʻagata. E i ai se gagana Rusia, e faigofie le faʻasiga. O le galuega autū o le faʻaalia lea o faʻamatalaga autu e uiga i komipiuta (CPU, RAM, faʻatautau ata).

Vaʻai faʻamatalaga e uiga i le laupapa i le vaega "Tinapaina". Alu i ai mai le lisi tauagavale poʻo le faʻalauteleina o le mea o loʻo manaʻomia i le faamalama autu. Le isi, ia maitau laina "Tagata e faia" ma "Faataitaiga".

Metotia 4: Poloaiga Poloaiga

Mo lenei auala e le manaʻomia ai nisi polokalame faaopoopo. O le faʻatonuga i luga o lenei mea e foliga mai:

  1. Tatala se faamalama Taumafai faʻaaogaina o le autu autu Manumalo + Rulufale i totonu se poloaigacmdona kiliki lea Ulufale.
  2. I le faamalama e tatala ai, ulufale:

    Wmic baseboard e maua ai gaosiga

    kiliki Ulufale. Faatasi ai ma lenei faʻatonuga o le ae iloa ai le kamupanī o le laupapa.

  3. Ia aofia nei mea nei:

    WMic baseboard e maua ai le oloa

    O lenei faʻatonuga o le a faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga a le tina.

Poloaiga e ulufale i mea uma ma i le faasologa o loʻo lisi ai i latou i faatonuga, aua o nisi taimi, pe a fai e vave ona faia e le tagata faʻapitoa se talosaga mo le faʻataʻitaʻiga o tinaboard (faaseʻe le talosaga mo le kamupanī), "Poloaiga Poloaiga" tuuina mai se mea sese.

Metotia 5: Faʻamatalaga Faʻatonu

O le mea lava lea e tasi e faia i le faʻaaogaina o meafaigaluega a Windows. O laasaga nei e faʻaeʻa ai:

  1. Valaau le faamalama Taumafai ma ulufale i le poloaiga iinamsinfo32.
  2. I le faamalama e tatala, filifili i le lisi tauagavale "Faamatalaga o le Faigaluega".
  3. Suʻe mea "Tagata e faia" ma "Faataitaiga"lea o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i lau motherboard. Mo le faigofie, e mafai ona e faʻaaoga le sailiga i le matala matala e ala i le faʻaulu Ctrl + F.

E faigofie ona e iloa le faʻataʻitaʻiga ma le gaosiga o le laupapa, pe afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaaogaina na o le mafai gafatia o le polokalama e aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalama faʻaopoopo.