O talosaga e le o faaalia i le iTunes. Faʻafefea ona foʻia le faafitauli?


O tagata uma e faaaogaina, e aunoa ma se faʻasesega, oe umia Apple, latou te iloa ma faʻaaoga iTunes. Ae paga lea, o le faʻaaogaina o le polokalama e le o taimi uma e sologa lelei ai. Ae maise lava, i lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai atili i mea e tatau ona fai pe afai e le faʻaalia ia talosaga i le iTunes.

O se tasi o fale sili ona taua a Apple o le Store Store. O lenei faleoloa o loʻo i ai se faletusi tele o taʻaloga ma talosaga mo masini Apple. O se tagata e faʻaogaina se masini Apple i se komepiuta e mafai ona pulea le lisi o tusi talosaga i luga o le gaioiga e ala i le faaopoopoina o mea fou ma aveese mea le talafeagai. Ae ui i lea, i lenei tusiga o le a tatou mafaufau i se faafitauli o loʻo faʻaalia ai le fale o le masini, ae o le lisi o polokalama iTunes o loʻo misi.

Ae faʻapefea pe afai e leʻo iai ni talosaga i iTunes?

Metotia 1: Faʻafou iTunes

Afai e te le toe faʻafouina le iTunes i luga o se komepiuta mo se taimi umi, o le a mafai ona faigofie ona faʻafitauli i le faʻaalia o talosaga. I lenei tulaga, e tatau ona e siaki mo faʻamatalaga i le iTunes ma, afai e maua, faʻapipiʻi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina iTunes i lau komepiuta

A maeʻa lena, taumafai iTunes e galulue.

Metotia 2: Faʻamaonia le komepiuta

I lenei tulaga, o le leai o se avanoa i talosaga i iTunes e mafai ona tupu ona o le mea moni e le faatagaina lau komepiuta.

Ina ia faʻatagaina se komepiuta, kiliki le laupepa. "Teugatupe"ona alu lea e tusi "Faatagaina" - "Faʻatagaina lenei komepiuta".

I le faamalama e tatala, e tatau ona e ulufale i le uputatala mo lau faʻamatalaga ID Apple.

I le isi aotelega, o le a faʻamalamalamaina oe i le isi komipiuta ua faatagaina.

Metotia 3: Toefaʻatonu le falepuipui jailbreak

Afai na faia se faʻasalaga falepuipui i luga o lau masini Apple, ona foliga mai lea o ia na mafua mai ni faʻafitauli pe a faʻaalia ia talosaga ile iTunes.

I lenei tulaga, o le ae manaomia le toe faʻafoʻiina o le falepuipui, o lona uiga. faatino togafitiga o masini. E faʻapefea ona faia lenei faʻatinoga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau foi: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le iPhone, iPad poʻo le iPod i iTunes

Metotia 4: Toe faʻaofi iTunes

O faʻalavelave faʻaletonu ma tulaga le saʻo e mafua ai ni faafitauli pe a e galue ma iTunes. I lenei tulaga, matou te fautuaina oe toe faʻaofi iTunes, ona toe faʻatagaina lea ma faʻamaopoopo le masini Apple ma le polokalama, e faʻaleleia ai le faʻafitauli pe'ā faʻaalia le talosaga.

Ae ae leʻi faʻapipiʻi le polokalama fou o le polokalama, e tatau ona e aveese le mea tuai mai le komepiuta, ma e tatau ona faia atoa lenei. Faʻafefea lenei galuega e faʻatino ai, aʻo leʻi uma ona faʻamatalaina i luga o le saite.

Ma pe a uma ona aveese le polokalama mai le komepiuta, toe amata le komipiuta, ona amata ai lea ona e sii mai ma faapipii iTunes.

Download iTunes

I le avea ai o se tulafono, o auala autu nei e foia ai le faafitauli i le faʻaaliina o talosaga ile iTunes. Afai ei ai a oe lava auala e foia ai lenei faafitauli, taʻu mai e uiga ia i latou i faʻamatalaga.