Top 20 Dandy taʻaloga e mafai ona e taʻalo nei i lau komepiuta

O lea la o le prefix Dendy e seasea ma e toetoe lava a le faʻaaogaina e avea o se faʻafiafiaga. E naʻo le faasologa o faasologa o taaloga vitio, o le fuafuaga lea ou te fia toe oso i lalo, na tumau i loʻu mafaufau. Mo nei faʻamoemoega, ua atinaʻe ai tagata faʻapitoa i PC, e lagolagoina ai taaloga talatila. O le 20 i latou e lauiloa e le gata i le augatupulaga o Dendy, ae o loʻo i ai foi i tupulaga talavou.

O le anotusi

  • Super mario
  • Pac-man
  • Tauagavale i le tino 4
  • Battletoads
  • Circus charlie
  • Tau o le taua
  • Disney's Chip 'n Dale Rescue Rangers
  • Contra
  • Excitebike
  • Tauvaʻa Ninja Ninja Turtles
  • Tetris
  • Peresetene o Peresia
  • Spider-Man - Return of the Sinister Six
  • Bomberman
  • Alladin 4
  • Lode runner
  • Felix le pusi
  • Tinny i aso nei
  • Faalua Dragon 2 - Le Totogi
  • Galaxian

Super mario

O le sili atu le tau faʻatau i le talafaasolopito atonu e masani i tagata uma talu mai le laʻititi. O lana sini o le faimalaga atu lea i totonu o le Malo o Mushroom e laveaʻi ai le alo tamaʻitaʻi na puʻea.

I luga o le auala, o le a aoina e le au taaalo pusa ma tupe siliva, e pei foi ona foia ai faafitauli i foliga o fitafita.

-

Pac-man

Taʻaloga lea e manaʻomia ai le tagata taalo e 'ai uma i totonu o le paso, faʻataʻavaleina Pacman. Faʻaeteete i aitu ma ona mafai lea ona e taitaia lau toa i tulaga fou fou.

-

Tauagavale i le tino 4

Taaloga i le ituaiga tau taʻavale. I totonu, o taua e tau le tasi ma le isi, filifilia se tasi o le 15 igoa.

-

Vaai foi i se filifiliga o taaloga sili i luga o le Steam e mafai ona e taaalo e aunoa ma se totogi:

Battletoads

Videogame i le ituaiga o gaioiga, lea o loʻo avanoa i le tagata taʻitoʻatasi ma le tele multiplayer mode. Le puleaina o ia e tau ai le taua. Latou te o faatasi ma le aloaliʻi aloese o Angelica i luga o le paneta o lona fale, puipui mai tagata e faʻalavelave faʻasese, auai i taimi uma i ni taʻaloga poʻo se aʻega papa.

-

Circus charlie

Platform, o fea e te galue ai o se tagata tusiata ata o Charlie ma faatino numera eseese. I le aotelega, o le taaloga e ono ona vaega e sili ona afaina ai a latou mea.

-

Tau o le taua

E iloa e tagata uma le igoa le aloaia o lenei taaloga - "Tanchiki". O le tagata faʻaaogaina, puleaina lana tane, e tatau ona faʻaumatia 20 iunite o uʻamea faʻaauupega o le fili. I le aotelega, o le taufaʻatasiga o loʻo i ai le 35 vaega autu. Faʻaalia le tele multiplayer mode.

-

I a tatou mea e sosoo ai, o le 5 pito sili ona faʻatau atu ai taaloga mo SP4 ua tuʻuina mai:

Disney's Chip 'n Dale Rescue Rangers

Taaloga vitio, atiaeina e faavae i luga o le faasologa tutusa o ataata. E taumafai tagata lavea Chipmunk e suʻe se pusa taʻavale ma aʻafia ai i mea faʻalavelave.

I le faaiuga o laʻasaga taʻitasi, e taʻavale tagata i le pule, ma i le faaiuga o le taaloga latou te feagai ma se taua ma le Cat Cat.

-

Contra

I lenei taaloga tauvaga e tatau ona e alu na o oe pe o se paaga e alu i le vaomatua e faʻaumatia ai tagata fou uma. I le faagasologa o le pasia o tulaga, e mafai e fitafita ona suia a latou auupega, lea o le a faafaigofie ai le faatinoina o le galuega.

-

Excitebike

Arcade motocross ma le itu itu. I totonu, o le tagata taʻavale e puleaina le uila afi, faʻaaoga fua eseese ma aloese mai faʻatalatalanoaga. O le taaloga o loʻo i ai se faʻataʻitaʻifaga e fausia-e mafai ai ona e fatuina lau oe lava ala.

-

Tauvaʻa Ninja Ninja Turtles

I lenei taaloga, o laumei ninja o le a tau ma le tele o fili ina ia mafai ai ona ausia taunuuga o le taupulepulega. O le talafaʻatasiga e maua ai vaaiga eseese e fitu, i le faaiuga o ia mea e tatau ona e faʻatoʻilaloina le pule mulimuli. Auala e avanoa mo taaalo e toʻalua.

-

Tetris

O se paso na fausia i luga o le faʻaaogaina o foliga faʻa-geometric. O le galuega a le tagata taʻavale o le faʻatumu lea o laina faʻasalalau, mo faʻamanuiaga faʻamaopoopoina ma pe o le a le mea e tuʻuina atu.

-

Peresetene o Peresia

O le taʻaloga o se faʻailoga. O le tagata taalo e avea ma tofi o le Alii. E tatau ona sola ese mai le falepuipui ma laveai le alo tamaʻitaʻi. E tusa ma le 60 minute na ia faia ai lenei mea.

-

Faitau foi mea e uiga ile auala e faʻafesoʻotaʻi ai taʻaloga tuai i se komepiuta:

Spider-Man - Return of the Sinister Six

Se taaloga vitio lea e taitaia ai e le taʻaloga le Spider-Man. E mafai ona e aʻe i luga o puipui, taia i lou lima, tafana ma pusa e taʻitaʻia lau amio e ala ile ono tulaga faigata.

-

Bomberman

Faʻatafaʻalo mafiafia ma elemene paso. O le tagata taalo e puleaina le White Bomberman, o ia e mafai ona toto ni pomu. O le sini o le taaloga o le sailia lea o se faitotoa o loʻo natia i tua o se tasi o puipui e le mafai ona faʻamalosia e tau atu i le isi laulau.

-

Alladin 4

O se mea ofoofogia, o le a maua ai e le tagata taalo le avanoa e pulea ai le toa o se tasi o taʻaloga a Disney e sili ona lauiloa. O le amio e puipuia ai o ia lava i se saber ma le togiina o apu i ona fili. O le sini o le faʻasaoina o le tamaʻitaʻi ua faoa faamalosi.

-

Lode runner

Faiga faʻavae e fai ai e se tamaititi. O lana galuega o le aoina uma o auro, aʻo aloese mai se fonotaga ma robots. I le aotelega, o le taaloga e 150 vaega e manaʻomia ai se auala faʻapitoa mo i latou taʻitoʻatasi.

-

Felix le pusi

Taaloga vitio a tagata taʻitoʻatasi, lea e pulea ai Cat Felix. O le faʻailoga o le taaloga o loʻo fausia e tusa ai ma le faʻaliliuina o le tagata pele ma le faʻafefe o ia i totonu o le malutaga.

Ua feagai Felix ma le tele o fili i le iva o lalolagi ma ua tauivi ma fatuga i le faaiuga o tulaga taitasi.

-

Tinny i aso nei

Mai le pito o le lapiti Buster Bunny, ua talosagaina le tagata taalo e faasao lana uo teine, na faoa e se tagata mauʻoa leaga. O le taufaʻatasiga o loʻo i ai vaega e ono o taʻaloga, e tofu le vaega ma vaega e tolu.

-

Faalua Dragon 2 - Le Totogi

Le taaloga i le moa o le tagata tetee i le tele o fili. E tatau i le tagata faʻaaoga ona filifili se tagata se tasi ma pulea lea mea mo le vaʻaia o laina laina. E faatagaina e faʻaaoga mea faʻapitoa i le taua: laau, pistols, pits ma isi.

-

Galaxian

I totonu o lenei fana, e mafai e le tagata taʻavale ona puleaina vaalele ma fana i fili e aliali mai i vaega eseese o le lau. A maeʻa ona faʻatoʻa e le tagata faʻafeiloaʻi se tasi o vaʻavaʻa avanoa, o le a sosoo ai le suiga i se mea fou, sili atu ona faigata ma lē mautonu.

-

Afai na e faatauina atu le prefix Dendy poʻo ua oʻo i le faʻalavelave, o loʻo i ai pea le avanoa e oso ai i le lalolagi o taaloga mataʻina e faʻaaoga ai le komepiuta masani. Nai lo o le fiafia, e masani ona lelei le keyboard, e le afaina ai le taaloga i soo se auala.