Faʻafefea ona faʻagesegese pe faʻavave le vitio i le Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro - o se polokalama mamana mo le faasaʻoina o faila vitio. E mafai ai e oe ona suia le ata muamua e aunoa ma le amanaiaina. E tele ona uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, valivali laiga, faʻaopoopoina o ulutala, faʻasolosolo ma teuteuina, faʻavavevave ma faʻasalaga, ma isi mea. I totonu o lenei tusiga o le a tatou paʻi atu i le autu o le suia o le saoasaoa o se faila vitio na sii mai i se maualuga poʻo le pito i lalo.

Download Adobe Premiere Pro

Faʻafefea ona faʻagesegese ma saoasaoa vitio i le Adobe Premiere Pro

Auala e sui ai le saoasaoa o le vitio e faʻaaogaina ai laupapa

Ina ia mafai ona amata galue ma se faila vitio, e tatau ona muaʻi atofaina. I le itu agavale o le mata tatou te maua le laina i le igoa.

Ona kiliki lea i luga ma le kī saʻo o le kusi. Filifili se galuega "Faamatala le Ata".

I le faamalama e aliali mai "Mafaufau i lenei tulaga e fua" ulufale i le numera manaomia o laupapa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a 50ona matou faʻalauiloaina lea 25 ma o le vitio o le a faʻagesegese faalua. E mafai ona iloa lenei mea i le taimi o lau vitio fou. Afai tatou te faʻagesegeseina, ona oʻo ai lea i le umi. O se tulaga talitutusa ma le saoasaoa, na o iinei e tatau ai ona faateleina le numera o laupapa.

Ae peitai, o se auala lelei, e talafeagai lelei mo le ata atoa. Ma o le a le mea e fai pe afai e te manaʻomia le fetuunaiga o le saoasaoa i se nofoaga patino?

Faʻafefea ona vave pe faʻagesegese se vaega o le vitio

Alu i luga Timeline. E tatau ona tatou matamata i le vitio ma filifilia tuaoi o le vaega o le a tatou suia. E faia lenei mea i le fesoasoani a se mea faigaluega. "Pale". Tatou te filifilia le amataga ma tatou vavae ese ma e tusa ai foi ma le iuga.

Filifili le mea na tupu i le meafaigaluega "Filifiliga". Ma kiliki i luga i luga. I le lisi autu e tatala, matou te fiafia i ai "Taimi / Umi".

I le isi faʻamalama, e tatau ona e ulufale i tau fou. E tuʻuina atu i pasene ma minute. E mafai ona e suiina ma le lima poʻo le faʻaaogaina o ni puaʻa faapitoa, tosoina pe o fea suiga o mea tau eletise e suia i le tasi itu poʻo le isi. Suiga o le fiafia o le a suia le taimi ma le isi itu. Sa i ai so matou taua 100%. Ou te manao e faanatinati le vitio ma ulufale 200%, minute, i le faasologa, o suiga foi. Ina ia faʻagesegese, ulufale i se taulalo i lalo o le uluai kopi.

E pei ona i ai, o le lemu ma le saoasaoa o le vitio i le Adobe Premiere Pro e le faigata ma vave. Faʻasaʻoina o se ata vitio na ou aveina pe a ma le 5 minute.