Auala e moli ai le Doogee X5

Polokalame PCMark na faia mo suʻega faʻamatalaga komipiuta mo le saoasaoa ma le faʻatinoga pe'ā fai ni galuega eseese i le masini ma polokalama. O loʻo faʻaalia e le au atinaʻe a latou polokalama e avea o se fofo mo se ofisa faʻaonaponei, ae mafai foi ona aoga i le faʻaaogaina o le fale. O le numera o sikola avanoa oi ai iinei e silia ma le sefululua, o le mea lea matou te mananaʻo ia faamasani ma i latou i auiliiliga.

Faamolemole ia matau o loo maua le PCMark mo se totogifuapauina ma e na o se demo demo i luga o le sitepu Steam. Mo le galue masani o iloiloga uma, ua fautuaina e faʻaaoga le Tomai Faʻapitoa, talu ai o se numera faatapulaaina o loʻo maua i le faʻamaumauga autu. Faʻafou ma faʻatau mai le ki e tupu tuusao i le lisi autu o le polokalama.

Auiliiliga o suʻega

E pei ona uma ona taʻua, o le polokalama e tele siaki, o ia mea uma e faia i se isi suʻesuʻega. I le faʻamalamalamaga i luga, e te vaʻaia le faamalama autu o le talosaga. Afai e te kiliki i le faʻamatalaga "PCMark 10", vave ona ulu atu i le faamalama auiliiliga auiliili. O se faʻamatalaga ma se taʻiala faʻaaoga. Faitau lenei faʻamatalaga aʻo leʻi amataina se faʻaogaina o se faiga.

Faʻailoga o suʻega

O le faʻamaufaʻailoga lona lua i le lava faamalama e tasi "Seti Suʻega". I totonu, e te filifilia po o fea siaki e fai ma pe o le fea mea e fesoʻotaʻi iai e faʻaaoga. Ua naʻo le na o le aveeseina o le mea e tatau ai i le mea e galue ai poʻo le faʻaaogaina. Afai e le mafai ona e filifili i le faʻatulagaga, tuʻu uma ia tau faʻagata.

Suʻe suʻega

I le vaega "Tofo" E tolu ituaiga filifiliga eseese. I totonu taʻitasi, o le tele o siaki eseese e faia, e mafai ona e faamasani ma i latou i le faʻamatalaga o le suʻega. E te filifilia le sili ona talafeagai i le taimi ma auiliiliga e faʻavae i luga o ou manaʻoga.

O suʻega e amata i le maeʻa o le kiliki i le ala fetaui. O se faamalama fou o le a vave ona aliali mai, lea o loʻo i ai se faʻamatalaga e faapea i le taimi o le suʻeina e sili atu le lelei e le galue i isi polokalama, talu ai e afaina ai taunuuga mulimuli. I lalo ifo ma le malosi o le igoa o le suʻega o loʻo faia nei. O lenei faamalama e le tapunia ma o le a tumau pea i luga seia maeʻa le suesuega.

Vitio ata

A maeʻa le auʻiliʻiliga, o le a aliali mai fenumiai i luga o le lau, e fuafua i le ituaiga o faʻamaoniga. Aua le fegalegaleai ma i latou ma aua nei vavae, aua o se vaega lenei o le suʻega lava ia. Muamua i le lisi o le suʻega lea. "Konafesi Vitio". Ua amata le vaitafe, o le mea e faʻaalia muamua ai le uila ma le ea ma le tasi tagata e faʻaalia. I lenei faagasologa, o le tulaga lelei o fesootaiga ma numera o laina i le sekone ua siakiina.

Ona sosoo ai lea ma le toatolu o tagata auai e fesootai i le konafesi, o le talanoaga lea e faia i le taimi e tasi. O le meafaigaluega faʻaalia o foliga o loʻo galue nei, o loʻo faʻaaogaina ai foi se aofaiga o punaoa gaosiga. O lenei auiliiliga o le a le umi le umi ma o le a le pine ae agai atu i le isi.

Suʻesuʻega i le Initaneti

Ua uma ona matou faamanino atu o le PCMark e sili atu ona taulai atu i mea faigaluega a le ofisa, o le mea lea o le galuega i le masini o le a avea o se vaega taua. O lenei auiliiliga e aofia ai ni vaega. Muamua, o se itulau ua faʻalauiloaina i totonu o le masini, lea e faʻatautaia ai gaoioiga a le tagata i le faʻaogaina o le ata.

Ma le isi, o se faʻataʻitaʻiga o galuega i se fesoʻotaʻiga lautele. O le faʻamatalaga masani, le fausiaina o pou fou, auina atu o feʻau ma agai i le itulau. O le faagasologa atoa e faia i totonu o le masini faʻapipiʻiina, o se vaega o le polokalame o loʻo fesiligia.

Ona siaki ai lea o le toe faafoiina o le taʻaloga. I luga o le ata oi lalo e mafai ona e vaʻai i le ulo. I luga o le saite, e suia 360 tikeri, o le lamolemole o le tafe ma ua faʻamau i totonu o lenei faʻataʻitaʻiga.

O le faʻasaga mulimuli ae tasi le laasaga o le galue ma faʻafanua. O se itulau eseese e tatalaina i le mea e te siiina ai se numera o mea faitino i fua eseese. Muamua, o se vaega laitiiti e faʻaalia, ona faʻateleina lea, ao faʻateleina le numera o faailoga i luga o le faʻafanua.

O lea ua na o le toe faʻafoʻiina o le vitio. E faʻavae i luga o le faʻapotopotoga o lau komepiuta, o le a sili atu le lelei o le a filifilia ma o le a faia se ata se sefulu-lua.

Faʻasalalau talosaga

O aso uma lava, o tagata ofisa uma e faigaluega a itiiti ifo o se tusitala o tala ma le sailiga. O le mea lea, PCmark emulates le galuega o nisi polokalama. Na amataina e ia le tusitala kalafi GIMP, o lona ata o loʻo tusia foi i le tusi lava ia. O le faʻatalosaga muamua o le a umi se taimi, talu ai o faila autu e sii mai mo le taimi muamua. E le gata i lea, o le sailiiliga lava lea e tasi e faia i se tusitala o tala ma tagata suʻesuʻe. O lenei faiga e toe faia e tusa ma le sefulu taimi.

Faʻasaoina o pepa ma ripoti

I le taimi nei ua na o tusitala tusitusi ma le masini komepiuta e lolomiina i le tioata o le suʻega. I totonu o le sikolasipi i lalo e mafai ona e vaʻai pe faapefea ona faʻasolo le tapena, ona faʻapipiʻiina lea o ata i totonu, faasaoina, toe tatalaina ma isi taga e tupu.

O faʻamatalaga i luga o laulau e masani lava ona teuina atili, o lea o lenei suʻesuʻega e umi se taimi, e amata i le tasi laupepa ma le tele o fua faʻatatau. E le gata i lea, e faaopoopoina ma sili atu faʻatusatusaga tutusa ma e oʻo lava i sikulini laina. PCMark e siaki le auala e faʻaaogaina ai e lau taʻavale nei galuega uma.

Faʻasologaina o ata

O le teuteuina o ata i polokalama eseese a ausilali e manaʻomia ai foi nisi masini komepiuta ma ata vitio, aemaise pe afai e faaaoga suiga e vave ona faia, ae le o le taimi e amata ai e le tagata faaaoga le faasologa. O le mea lea, i se tasi o suʻega, o ia taga e faʻamalamalamaina i le malamalama, vaʻaia, saturation, ma aafiaga eseese e faʻaaogaina.

O le isi, o se faamalama e matala ma le tele o gaioiga o ata eseese. Muamua, o loʻo tuʻuina atu i se faʻamatalaga tatala, ona faʻaaogaina ai lea o aʻafiaga eseese. I se tasi o suʻega, o nei gaioiga e tutupu ma ni ata se fa.

Faʻasalaga ma faʻaaliga

O le mea moni, o nisi o komepiuta ofisa e faʻaaogaina lelei e galulue ai i ni mea e tolu. E sili atu lo latou mamana nai lo PC taʻalo, talu ai latou te manaʻomia le sili atu o le CPU ma le kata vitio. Muamua, ua amataina se ata vaaia, pe o fea mea uma o loʻo i totonu o le laasaga o le avega muamua. O le pito i lalo o loʻo faʻaalia ai le numera o laupepa i le taimi moni, o lea e mafai ai ona e mulimuli saogalemu i lenei mea.

O le faʻasologa o taualumaga e faʻavae i luga o le galuega i le polokalame lauiloa-matala matala e taʻua o le POV-Ray. E te le vaʻaia se faʻamatalaga mulimuli, o gaioiga uma o le a faia e ala i le faʻamafanafanaga, faatasi ai ma tulaga lelei ma isi seti faatulaga. E ono mafai ona faʻatusatusaina le saoasaoa o le gaosiga i le taimi e te masani ai ma taunuʻuga.

Tofo i taaloga

E na o le tasi le suʻega e iai matāʻupu eseese e tuuto atu i PCMark komepiuta komepiuta, talu ai o le kamupani a le Futuremark (o le atinaʻeina o le masini komepiuta e fesiligia) o loʻo i ai isi faʻailoga i totonu o lisi o oloa o loʻo tuʻuina atu faapitoa e suʻe ai masini komepiuta i taaloga. O le mea lea, o iinei o loʻo ofoina atu ai suʻega i se tasi o faʻataʻitaʻiga laiti e fa lea o le a fuaina ai le uta i luga o le gaioiga ma le kata vitio.

Faʻaiʻuga o taunuʻuga

A maeʻa uma siaki, o le a tatalaina se faamalama fou, ma faʻaalia iuga o iloiloga taitasi. E mafai ona e faamasani ia oe lava i faailoilo uma o le uta i luga o vaega komipiuta ma saili le averesi o lona faʻatinoga i tulaga o PCMark. O le faʻatusatusaga o numera maua mai faʻatasi ma le faasinomaga ma faʻamaumauga mai isi tagata faʻaoga o loʻo avanoa i le 'upega tafaʻilagi aloaia.

Lalo o le taimi e siaki ai. O iinei, i le faasologa o laina, o le taimi o le faagasologa, pepa ata, o le vevela o nei vaega ma le aofaʻiga o le puleaina o le eletise e faʻaalia. Kiliki i luga o se tasi o faʻamau e faʻamata ai naʻo.

E mafai ona e faʻasaoina iuga i se pepa o pepa PDF, faʻamaumauga XML, pe e mafai ona e alu i le itulau aloaia mo le matamata i le initaneti.

Mama

  • Le auai o le gagana Rusia gagana;
  • Suʻega faʻapisinisi;
  • Faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga pe a faʻatino galuega eseese;
  • Faʻamatalaga auiliili o siaki;
  • Faʻasalaga talafeagai ma le faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Le lava ni pupuni e mataʻituina ai le mamafa ma mea vevela i le taimi moni.

I le faaputuputuina, ou te fia matauina o le PCMark o le a sili atu ona lelei le polokalama mo le suesueina o komepiuta o ofisa mo le faatinoga. O tagata e faʻaogaina le suʻeina o suʻega mo le tele o polokalame 3D poʻo taaloga e fautuaina e filifili 3DMark.

Download PCMark Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Zenkey 1C: Enterprise 1-2-3 Polokalame Posteriza

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PCMark - polokalama mai le kamupani Futuremark, lea ua mamanuina e suʻe ai le komepiuta i le taimi o galuega a le ofisa.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Fuafuaga mo le lumanaʻi
Tau: $ 30
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1.1739