Fotobook Editor 3.1.6

O nisi taimi e manaʻomia ai le tagata e faʻapipiʻi le vaega ole puʻe lea e faʻaoga ai le polokalama. I le tele o tulaga, na te uuina le tusi F. O lenei manaoga e mafai ona fesootaʻi ma le manaʻoga e faʻapipiʻi se OS fou, faʻatasi ai ma le manaʻoga e faasaʻo mea sese na tutupu mai i lenei tusi. Sei o tatou mafaufau pe faapefea ona faʻapipiʻi le pu F i luga o se komepiuta o loʻo faʻaaogaina Windows 7.

Faatulagaina metotia

O le taimi lava lea e tatau ai ona ou fai atu e le mafai ona e faʻamatalaina le vaeluaga o le polokalama e ala i le taofiofia o le PC mai le faiga faʻaogaina o loʻo i luga o le volumaina lava ia. Ina ia mafai ona faʻatino le faʻataʻitaʻiga faʻamaonia, e tatau ona e ave se tasi o metotia nei:

  • E ala i se faiga faʻapipiʻi eseese (pe a iai nisi OSs i luga o se PC);
  • Faʻaaoga LiveCD poʻo LiveUSB;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le aufaasālalau faʻapipiʻi (flash drive poʻo le disk);
  • I le faʻafesoʻotaʻiina o se puʻupuʻu faʻatulaga i se isi komepiuta.

E tatau ona manatuaina a maeʻa le faʻatulagaina o le faatulagaga, o faʻamatalaga uma i totonu o le vaega o le a soloia, e aofia ai elemene o le faiga faʻaoga ma faila faila. O le mea lea, i le mea tonu lava, muaʻi faia se kopi kopi o le vaeluaga, ina ia, afai e tatau ai, e mafai ona e toe faʻafouina faʻamaumauga.

O le isi, tatou te tilotilo i auala eseese o le faia o mea, faʻalagolago i tulaga.

Metotia 1: "Saili"

Faʻasologa o le Faʻatulagaina o Faʻatonu F faatasi ai ma le fesoasoani a "Saili" E talafeagai i mataupu uma o loʻo faʻamatalaina i luga, sei vagana ai le sii mai e ala i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo le masini komepiuta USB. E le gata i lea, e masani lava, o le a le mafai ona faatino le faʻamalamalamaga faʻamaonia pe afai o loʻo e galue nei i lalo o se faʻaogaina faʻapitoa i luga o se palota faatulagaina.

  1. Kiliki "Amata" ma alu i vaega "Komipiuta".
  2. O le a tatalaina "Saili" i le faila filifilia o le filifiliga. Kiliki PKM e ala i le igoa igoa F. Mai le lisi o le pa'ū ifo, filifili le filifiliga "Format ...".
  3. O se faamalama faatulagaga faatulagaina e tatalaina. I lenei mea e mafai ona e suia le tele o le fuifui i le kiliki i luga o le lisi o le pau-down ma le filifilia o le filifiliga e te manaʻo ai, ae o se tulafono, i le tele o tulaga e le manaomia lenei mea. E mafai foi ona e filifilia le auala e faatulaga ai e ala i le faʻamalo pe ticking le siaki i tafatafa ane "Anapogi" (o le siaki siaki e siaki ona o le faaletonu). O le filifiliga vave e faʻaleleia ai le saoasaoa o le faʻatulagaga i le faʻaleagaina o lona loloto. A maeʻa ona faʻamalamalamaina mea uma, kiliki le ki "Amata".
  4. O le a faʻatulagaina le faʻasalalauga.

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

E i ai foi se auala e faʻapipiʻi ai se pu. F e ala i le faailoaina o le poloaiga i totonu "Poloaiga Poloaiga". O lenei filifiliga e talafeagai mo tulaga uma e fa na faʻamatalaina i luga. Amataina naʻo "Laina o poloaiga" o le a eseese e faʻatatau i le filifiliga na filifilia e teu ai.

  1. Afai na e siiina se komepiuta mai se OS ese, faʻafesoʻotaʻi le HDD i le isi PC, poʻo le faʻaaogaina o le LiveCD / USB, ona e manaʻomia lea e momoʻe "Poloaiga Poloaiga" i le ala masani e fai ma sui o le pule. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Amata" ma alu i le vaega "Polokalama uma".
  2. Le isi, tatala le fafautusi "Tulaga Faataatia".
  3. Saili le mea "Poloaiga Poloaiga" ma kiliki ii luga (PKM). Mai filifiliga na tatalaina, filifili le filifiliga e faʻaosoina ai ma le pulega pulega.
  4. I totonu o le faamalama faʻaalia "Laina o poloaiga" sasa le 'au:

    faatulagaga C:

    E mafai foi ona e faaopoopo atu uiga nei i lenei poloaiga:

    • / q - faʻaosoina le faʻatulagaina vave;
    • fs: [faila faʻapipiʻi] - faʻatulagaina le faʻapipiʻiina mo le faila faʻamaufaʻailogaina (FAT32, NTFS, FAT).

    Mo se faʻataʻitaʻiga:

    faatulagaga C: fs: FAT32 / q

    A uma ona e ulufale atu i le poloaiga, ia lolomi Ulufale.

    Faʻalogo! Afai na e fesoʻotaʻi le puʻupuʻu mama i se isi komepiuta, ona ono suia lea o igoa o vaega o le vaega. O le mea lea, ao le i ulufale i le poloaiga, alu i "Saili" ma sue le igoa moni o le volumes e te manaʻo e faʻapipiʻi. Pe a ulufale atu i se poloaiga nai lo se tagata "C" faʻaaoga saʻo le mataitusi e faatatau i le mea e manaʻo i ai.

  5. A maeʻa lena, o le a faʻatautaia le faʻasalalauga.

Lesona: Faʻapefea ona tatala le "Poloaiga Faʻatonu" i le Windows 7

Afai e te faʻaaogaina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo le Windows 7 flash drive, ona fai sina ese lea o le taualumaga.

  1. A maeʻa ona faʻamauina le OS, kiliki le faʻamatalaga i le faamalama e tatala. "Toe Faʻafoisia o Mea".
  2. Le tatalaina o le siosiomaga amata. Kiliki i le mea "Poloaiga Poloaiga".
  3. "Poloaiga Poloaiga" o le a faʻalauiloaina, e tatau ona faʻaulu tutusa ia lava poloaiga lea ua uma ona faʻamatalaina i luga, e faʻatatau i le faʻamoemoega o le faatulagaina. O isi gaioiga uma e tutusa uma lava. I lenei foi, e tatau ona e sailia muamua le igoa o le vaega o le palota faatulagaina.

Metotia 3: "Pulega o Disk"

Faʻaliliuina le vaeluaina F mafai ona faʻaaoga le meafaigaluega faʻapitoa Windows "Pulega o Disk". Na o oe e tatau ona e manatu e le maua lenei filifiliga pe afai e te faʻaaogaina se pulou puʻe poʻo le flash flash drive e faia ai le faʻatinoga.

  1. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Faʻailo i totonu o igoa "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Kiliki le mea "Pulega".
  4. Mai le lisi e tatala, filifili "Puleaina o komepiuta".
  5. I le itu tauagavale o le atigi tatalaina, kiliki le mea "Pulega o Disk".
  6. O le a faʻapipiʻi le atinaʻeina o le mea e faʻaaoga ai le tape Saili le vaega talafeagai ma kiliki. PKM. Mai filifiliga na tatalaina, filifili "Format ...".
  7. O lenei mea o le a tatalaina ai le faamalama lava lea e tasi na faamatalaina i totonu Metotia 1. I totonu e manaʻomia lou faia o taga faapena ma kiliki "Lelei".
  8. A maeʻa lena, o le a vaevaeina le vaeluaga filifilia e tusa ai ma faʻasalalauga na faʻaulu muamua.

Lesona: Tool Management Tool i Windows 7

Metotia 4: Faʻasalalauga i le faʻatulagaga

I luga, na matou talanoa e uiga i metotia e galue toetoe lava i soo se tulaga, ae e le talafeagai i taimi uma pe a amataina le polokalama mai le faʻalauiloaina o le aufaasālalau (disk poʻo le masini eletise). O lenei o le a matou talanoa e uiga i le metotia, lea, i se isi itu, e mafai ona faʻaaogaina i le na o le faʻaaogaina o le PC mai le aufaasālalau ua faʻaalia. Aemaise lava, o lenei filifiliga e talafeagai pe a faʻatulagaina se masini faʻaoga fou.

  1. Amata le komepiuta mai le masini faʻapipiʻi. I le faamalama e tatala, filifili le gagana, faatulagaga taimi, ma le laupepa, ma kiliki "Lisi".
  2. E tatalaina se faamalama o mea e teu ai mea e te manaomia e kiliki ai le ki tetele. "Faʻamau".
  3. O se vaega faʻatasi ai ma se laisene laisene e aliali mai. O iinei e tatau ona siaki le pusa "Ou te taliaina tuutuuga ..." ma lolomiina "Lisi".
  4. O le a tatalaina se faamalama e filifili ai le ituaiga o mea faʻapipiʻi. Kiliki le filifiliga "Faʻatulagaga atoatoa ...".
  5. Ona tatalaina ai lea o le faamalama o le filifiliga. Faʻamalamalama le vaeluaga o le polokalama e faʻasolo ma kiliki i le faʻamatalaga "Setup Setup".
  6. E tatala le atigi, o loʻo i totonu o le lisi o filifiliga eseese mo le faʻalelei e te manaʻo e filifili "Faatulaga".
  7. I totonu o le faʻatalatalanoaga o loʻo tatala, o le lapataiga o le a foliga mai afai e faʻaauau pea le taotoga, o faʻamatalaga uma o loʻo i totonu o le vaega o le a solo. Faʻamaonia au taga i le kiliki "Lelei".
  8. Ua amata le faagasologa o le faatulagaga. A maeʻa, e mafai ona e faʻaauau le faʻapipiʻiina o le OS pe faʻamavaeina e tusa ma ou manaʻoga. Ae o le a ausia le sini - o le disk ua faatulagaina.

E tele filifiliga mo le faʻapipiʻiina o le vaeluaina o mea. F faʻalagolago i mea faigaluega e amata ai le komipiuta o loʻo i lou lima. Ae o le faʻavasegaina o le voluma o loʻo faʻaogaina ai le faigamalo mai lalo o le OS tutusa o le a le aoga, e tusa lava poo le a le metotia e te faʻaaogaina.