Best translators offline mo le iPhone

O le uo Vokrug o se avefeʻau faʻasolosolo laʻitiiti, lea ua uma ona mafai ona maua le tele o faʻailoa. Faatasi ai ma i latou, o se numera tele o tagata faaaoga Windows.

Faʻatulagaina o FriendAround

E galue le savali i toetoe lava o tulaga uma. Tagata faʻapitoa e teu le Windows i le keli ile aso. O lenei tusiga o le a faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le polokalama i luga o se komepiuta

Tikiake le DrugAround

  1. Alu i le uepisaite o le polokalame ma kiliki "Download Friend Friend".
  2. Le isi, kiliki "Faasaoina" (po o le "Faasaoina").
  3. I le faʻaaogaina o Windows Explorer, filifili le mea tatou te mananaʻo e sii mai ai le pusa tufatufa o le polokalama.
  4. Le isi - faamau "Faasaoina".
  5. Faʻatoʻa le faila faila.
  6. Afai ua uma ona e lesitala i totonu o le Friend Around service poʻo ua na ona e manaʻo e faia, ia e faʻasalaga le pāʻo tutusa (1). E mafai ona e ulufale mai e ala i fesoʻotaʻiga lautele (Vkontakte poʻo Odnoklassniki) e ala i le filifilia o mea talafeagai (2). Ina ia faatulaga le sui, kiliki i luga o le ata i le pito i lalo (3).
  7. A e lesitala i le 'auʻaunaga lava ia, o le a e vaʻaia se faamalama o le a talosagaina ai oe e sau ma ulufale i se igoa tauvalaau, taʻu mai le aai o le fale ma le telefoni feaveaʻi. O le a faʻaaogaina le mea mulimuli e ulufale ai i le polokalama.
  8. Faatumu uma tulaga manaomia, kiliki "Maua le password via SMS".
  9. O le a e vaʻaia se savali e uiga i le tuʻuina atu o SMS.
  10. Kiliki "Lelei".
  11. I le isi laasaga, e te na o le ulufale i mea na oʻo mai i lau telefoni feʻaveaʻi ma taomi "Faʻatasi".
  12. O le a tatala le avefeau.
  13. O mea uma lenei. Ua sauni le polokalama e galue, o lea e mafai ona e faʻatumu faʻamatalaga e uiga ia oe lava ma faʻaaoga le tautua.

O le mea lea, o le faʻatulagaga o le DrugAround e lua vaega: faʻapipiʻi saʻo le talosaga ma le faagasologa o le resitaraina i le auaunaga (pe'ā manaʻomia). O i latou uma e faigofie ma e manaʻomia le leai o ni tomai mai le tagata faʻaaogaina.