Faʻafefea ona faʻaalia le faʻaalia o ata i Mozilla Firefox browser

O le televave o le faasalalauina ma le tuputupu ae o le atamai o smartphones o le ituaiga Saina Meizu e fesoʻotaʻi atu e le gata i se tau e sili ona lelei / tau faʻatusatusa, ae faʻapea foi ma le i ai o faiga faʻavae FlymeOS e faʻaogaina i le Android, lea e faʻatautaia ai masini uma a le gaosiga. Mafaufau pe faʻafefea ona toe faʻaleleia lenei OS, toe faʻaleleia ma suia i ni faʻamaufaʻailoga masani i se tasi o ata sili ona lauiloa Meizu - le M2 Note smartphone.

A o lei faagasolo le faagasologa o le toe faʻaleleia o le polokalama, e tatau ona maitauina o le faagasologa o le faʻafouina ma le toe faʻaleleia o le firmware i luga o Meizu masini o se tasi o mea sili ona saogalemu ma sili ona faigofie pe a faʻatusatusa i masini Android o isi ituaiga.

O nisi tulaga lamatia o le faaleagaina o le vaega o le komepiuta e na o le taimi lava e faʻapipiʻi ai vaifofo fetuunai mai atinaʻe faʻatasi. E le tatau ona galo e uiga i mea nei.

E faia e le tagata e ona le atamai le filifiliga i le faʻatinoina o na mea poʻo isi faʻataʻitaʻiga ma le masini ma e naʻo le nafa foi ma taunuuga ma taunuuga! O le puleaina o lumpics.ru ma le tusitala o le tusiga e le tali atu i aʻafiaga le lelei e ono tutupu i gaoioiga a le tagata fai mea!

Ituaiga ma lomiga o FlymeOS

Seʻi vagana ua amata le faʻatulagaga o le polokalama polokalama i Meize M2 Notes, e tatau ona e iloa le mea ua faʻapipiʻiina le firmware i totonu o le masini ma fuafua le sini autu o le faʻaogaina o masini, o lona uiga, o le faiga o le polokalama o le a faʻapipiʻiina.

I le taimi nei, o loʻo iai le firmware nei mo Meizu M2 Notes:

  • G (Global) - polokalama faakomepiuta na faʻapipiʻiina e le kamupanī i telefoni feaveaʻi mo le faʻatau atu i le maketi faava o malo. O le polokalama e iai le faasinomaga o le G o le tali sili lea mo tagata faaaoga o le gagana Rusia, talu ai e faaopoopo atu i le faʻatusa talafeagai, e le tele le telefoni a le firmware i polokalama a Saina ma auaunaga e le talafeagai i le tele o mataupu, ma e mafai foi ona faʻapipiʻi i polokalama Google.
  • O aʻu (International) o le tuai telefoni faakomepiuta a le lalolagi ua faʻaaogaina e faʻavasegaina ai komipiuta e faʻavae i le Flyme OS 4 e le masani ai ma le masani ai.
  • A (Universal) o se faʻalapotopotoga telefoni feaveaʻi e mafai ona maua i masini M2 Note na fuafuaina mo maketi faavaomalo ma Saina. Faʻalagolago i le lomiga, atonu e le o faʻamalamalamaina e ala i le i ai o le faʻasinomaga Lusia, o loʻo i ai auaunaga faʻaSaina ma talosaga.
  • U (Unicom), F (China Mobile) - ituaiga faiga mo tagata faʻaoga o loʻo ola ma faʻaaogaina Meizu smartphones i totonu o Saina (U) ma i totonu o le isi vaega o Saina (C). E le oi ai le gagana Rusia, faʻapea foʻi ma auaunaga a Google / faʻaoga, ua tumu le polokalama i auaunaga a Sāmoa ma faʻaoga.

Ina ia fuafuaina le ituaiga ma le faʻatautaia o le faʻaogaina o le polokalama faʻapipiʻi i le masini, mulimuli i laasaga nei:

  1. Alu i tulaga o FlymeOS.
  2. Faʻasalalau i le lisi o filifiliga ile pito i lalo, maua ma tatala le mea "E uiga i le telefoni" ("E uiga i le telefoni").
  3. O le faʻamaufaʻailoga e faʻamaonia ai le ituaiga o firmware o se vaega o le tau. "Fausia le numera" ("Fausia le Numera").
  4. Mo le tele o tagata e umia Meizu M2 Faʻaaliga, o le fofo aupito sili ona lelei o le Global-version of FlymOs, o le mea lea o le a faʻaaogaina ai lenei ituaiga polokalama polokalama i faataitaiga o loʻo i lalo.
  5. O laasaga e manaʻomia e faimalaga ai mai faʻamaumauga faʻapitoa mo Saina i le lalolagi uma o loʻo lisiina i le faʻamatalaga o taualumaga sauniuni. O nei manipulations o loʻo faʻatinoina ao le i faʻatulagaina faʻapipiʻiina le polokalama i le masini ma o loʻo faʻamatalaina i lalo i le tusiga.

O fea e maua ai le firmware

Fausia Meizu e maua le tomai e sii mai ai le firmware mai ona lava punaoa aloaia. Mo le mauaina o FlymeOS M2 Note fou pito lata mai, e mafai ona e faʻaogaina sootaga nei:

  • Faʻa-Saina:
  • Faʻamau mai le ofisa faʻamaonia aloaʻia a Meizu M2 Faʻaaliga

  • Faiga Faʻavae:

Download Global-firmware mo Meizu M2 Faʻaaliga mai le nofoaga aloaia

O uma afifi ma meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o loʻo avanoa mo le siiina mai e ala i fesoʻotaʻiga e mafai ona maua i faʻasalalauga talafeagai o lenei mea.

Sauniuniga

O sauniuniga talafeagai e fuafua ai le manuia o toetoe lava o soʻo se mea na tutupu, ma le faʻapipiʻiina o le polokalama i le Meizu M2 Note e le o se faʻasalaga. Ina ia ausia taunuuga manaomia, ia faia mea nei.

Avetaavale

Ae mo le Maize M2 Musika musika ma se komepiuta, e le masani ona tuʻuina atu e le telefoni i ona tagata soʻo se faafitauli i lenei mataupu. O avetaavale e manaʻomia mo le fegalegaleaiga i le va o le masini ma le PC ua faʻapipiʻiina i totonu o le masini komepiuta ma e masani lava ona faʻapipiʻiina aunoa.

Afai e le faia le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o vaega talafeagai, e tatau ona e faʻaaogaina le CD-ROM faʻapipiʻi lea e aofia ai le faʻapipiʻi i le mafaufau o le masini.

  1. A o faʻapipiʻi avetaavale ile telefoni e tatau ona mafai "Faʻataʻotoga i le YUSB". Ina ia mafai ai lenei filifiliga, e tatau ona e mulimuli i le ala: "Faʻatonu" ("Faʻatonu") - "Avanoa" ("Special Opportunities") - "Filifiliga o le au atiaʻe" ("Mo Atinaʻe").
  2. Sue le ki "Faʻapipiʻi USB" ("Lolomiina le UBS") i "Faʻamaonia" ma matou taliina ma le mautinoa i le faʻamatalaga o fesili fesili o loʻo faʻamatala mai ai tulaga lamatia o le faʻaaogaina o le galuega e ala i le kiliki "Lelei".
  3. Afai e te faʻaogaina se komepiuta e faʻaaogaina le Windows 8 ma luga mo le faʻaogaina o le masini, e tatau ona e faʻamaonia le siakiina o saini numera o vaega o le komepiuta aʻo leʻi faʻatinoina le avetaavale.
  4. Faitau atili: Faʻatonu le faʻamaonia le saini o le saini

  5. Matou te faʻafesoʻotaʻi le M2 Note i le PC i se uaea, faʻasaga le faʻamatalaga vavalalata ma tatala le mea e mafai ai ona e filifilia le ituaiga o fesoʻotaʻiga USB e faʻaaogaina. Ona i ai lea i le lisi tatala o filifiliga e seti ai le faailoga i autafa o le pito "Fale-CD-ROM" ("CD-ROM ua fausia).
  6. Tatala faʻaalia i le faamalama "O lenei komepiuta" folasia mata ma maua le tama "'Avetaavale USB"e aofia ai vaega mo le faʻatulagaina o tusi.
  7. Faʻamau le avetaʻavale ADB (faila phi_winusb.inf)

    ma le MTK firmware mode (cdc-acm.inf).

    Aʻo faʻapipiʻi lima avetaavale, e tatau ona e mulimuli i faatonuga i le mea o loʻo i le fesoʻotaʻiga:

    Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

I le tulaga e le o utaina le M2 Musika i le Android, ma o le faaaogaina o le SD-ua fausia e le mafai, o mea o le a mulimuli mai e mafai ona sii mai mai le sootaga:

Tetele taʻavale mo fesoʻotaʻiga ma firmware Meizu M2 Faʻaaliga

Flyme tala

I le faʻatauina o se masini Meizu o loʻo galue i lalo o le pule a le Flyme shell shell, e mafai ona e faʻamoemoe i le faʻaalia o le avanoa e faʻaaogaina ai le lelei o se atinaʻe faʻalauteleina o faʻalapotopotoga ma auaunaga na faia e le atinaʻeina o se telefoni. firmware, oe manaʻomia se tala Flaym.

E tatau ona maitauina o le resitalaina o le teugatupe ma lona ulufale i totonu o le telefoni e faʻafaigofieina ai le mauaina o aʻa-aia tatau, faʻapea foi ma le faia o se kopi kopi o faʻamatalaga o tagata. O lenei mea o le a talanoaina i lalo, ae i se tulaga lautele e mafai ona tatou fai mai e tatau ona i ai le tala Flyme mo tagata taitoatasi e ona le masini. E mafai ona e resitala saʻo mai lau telefoni, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le gagana Saina a FlymeOS, e mafai ona faigata. O le mea lea, o le sili ona sao o le faʻatinoga o le faiga o le fatuina o se teutusi ma se PC.

  1. Matou tatalaina le itulau mo le resitalaina o se tala fou i le kilikiina o le sootaga:
  2. Tusi se Flyme-account i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Meizu

  3. Faatumu le numera o le numera o le telefoni i le filifilia o le numera o le atunuu mai le lisi pa'ū, ma le ulufale saʻo i numera numera. Ona kiliki lea "Kiliki ina ia pasi" ma fai le galuega faigofie "E le o oe o se robot." A maeʻa lena, ona toe malosi lea o le ki. "Tusi resitala nei"tuleia.
  4. Faatali mo SMS i le faʻamaoniga o le tulafono,

    lea tatou te ulufale atu i le nofoaga talafeagai i luga o le itulau o le isi laasaga o le resitaraina, pe a uma ona tatou lolomiina "NEXT".

  5. I le laasaga e sosoo ai, e tatau ona e fatuina ma ulufale i totonu o le fanua "Upu" password mo le tala ona kiliki ai lea "SUBITIT".
  6. O le a tatalaina le itulau o le pulega o faʻamatalaga, lea e mafai ona e setiina ai se igoa faʻaigoa ma le avatar (1), suia lau faʻaumauga (2), faʻaopoopo se tuatusi imeli (3) ma le faʻatautaia o fesili (4).
  7. Seti le igoa o le igoa (Igoa o le Faletupe), lea e manaʻomia mo le faʻaogaina i le telefoni:
    • Kiliki i le sooga "Seti Flyme Account Name".
    • Ulufale le igoa e manaʻomia ma kiliki "Faasaoina".

    Faamolemole ia matau o le taunuuga o le togafiti ua matou maua ai se avanoa e ulufale atu ai i le pepa Flyme o le pepa [email protected]lea e lua o le saini ma le imeli i le faʻalapotopotoga o le meizu.

  8. I luga o le telefoni, tatala le faatulagaga o masini ma alu i le itu "Faletupe Flyme" ("Flyme Account") vaega "Teugatupe" ("Teugatupe"). Le isi, kiliki "Ulufale / Tusi Resitala" ("Login / Registration"), ona ulufale lea i le Igoa o le Talafaamaumau (pito i luga) ma le upega tafailagi (lalo lalo) i le taimi o le lesitalaina. Toto "Lisi i totonu" ("FANU").
  9. I lenei tala foafoaina e mafai ona mafaufauina atoa.

Lagolago

Pe a faʻamalamalamaina soʻo se masini, o se tulaga o loʻo aofia uma ai faamatalaga i lona mafaufau, e aofia ai faʻamatalaga e faʻaaogaina ai (faʻafesoʻotaʻi, ata ma vitiō, faʻapipiʻiina talosaga, ma isi) o se faʻataʻitaʻiga ma masani ai.

O le taofia o le leiloa o faamatalaga taua e tatau ona lagolagoina. Mo Meiz M2 Notes, o le faia o se faʻamaumauga e mafai ona faʻaaoga i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o auala e teu ai faʻamatalaga aʻo leʻi amataina le masini Android mai le tusiga:

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

E le gata i lea, na fausia e le kamupanī se auala lelei mo le fatuina o se kopi kopi o faʻamatalaga taua mo le faʻaaogaina o masini atamai a Meize e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega a isi. I le faʻaaogaina o gafatiaga o le Fly-account, e mafai ai ona e faʻamaonia atoa pe se vaega se kopi o le tele o au faʻamaumauga, e aofia ai faʻalapotopotoga faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina o talosaga, fesoʻotaʻiga, feʻau, tala faʻailoga, faʻamatalaga mai le kalena, ata.

  1. Alu i totonu "Faʻatonu" ("Faʻatonu") telefoni, filifili "E uiga i le Telefoni" ("E uiga ile telefoni"), ona "Teuina" ("Manatua").
  2. Filifili se vaega "Lagolago ma Toe Faʻafoisia" ("Lagolago"), kiliki "Faataga" ("Faataga") i le faamalama o loʻo talosagaina le faʻatagaga e faʻaaoga ai vaega, ona faʻamau ai lea "LOMIGA I LE TAIMI" ("IA FAIA TOTONU").
  3. Matou te seti ni faailoga lata ane i igoa o faʻamaumauga o faʻamaumauga matou te mananao e faʻafeiloaʻi ma amata ona lagolagoina e ala i le amataina "FUA MAUAINA" ("START COPYING"). Matou te faʻatali seʻia oo i le faaiuga o le faʻamatalaga faʻasaʻo ma kiliki "FAIA" ("FAITAU").
  4. O le kopi faʻamaufaʻailoga e faʻaolaina ona o le le mafai ona faʻaaogaina i le aʻa o le mafaufau i le lisi "faila".
  5. E matua manaʻomia lava le kopiina o le resitala i se nofoaga malulu (PC disk), aua o nisi o faʻatonuga o le a manaʻomia ai le faʻatulagaga atoa o fuainumera, lea o le a tapunia foi le tuatusi.

Filifiliga. Faʻatasi ma le Meizu cloud.

I le faaopoopo atu i le fatuina o se faila i le lotoifale, e mafai e le Maea ona faʻamaopoopoina faʻamatalaga autu o le tagata e faʻaaoga ai lau lava ao, ma, pe a talafeagai, toe faʻafoʻi faamatalaga e ala i le na o le teu i totonu o lau faʻamatalaga Flaym. Mo le faʻatinoina o le faʻaauau pea o fesoʻotaʻiga faʻasolosolo.

  1. Mulimuli i le ala: "Faʻatonu" ("Faʻatonu") - "Faletupe Flyme" ("Flyme Account") - "Faʻamaumauga Faʻamaumauga" ("Faʻatasiga o Faʻamatalaga)").
  2. Ina ia mafai ona kopiina faʻamaumauga i le ao i taimi uma, ia suia le fesuiaiga "Gaoioiga Aunoa" i le tulaga "Faʻamaonia". Ona matou siakiina lea o le faʻamaumauga, o le faʻasalalauga lea e tatau ai, ma taomi le ki "FAʻAFAI I LENEI".
  3. I le maeʻa ai o le faʻatinoga, e mafai ona e mautinoa i le saogalemu o le toetoe lava o faʻamatalaga sili ona taua e mafai ona i totonu o le masini.

Maua aia tatau

Ina ia faia se togafiti faʻamaoni ma le polokalama Meizu M2 Note system, e manaʻomia tele aia tatau a Superuser. Mo ē e ona le masini e fesiligia pe o ai na latou resitaraina se pepa Flyme, o le taualumaga e le o iai ni faʻafitauli ma e faʻatino e le faiga faʻavae aloaia.

  1. Siaki o le telefoni ua sainia i le Flyme-account.
  2. Tatala i luga "Faʻatonu" ("Faʻatonu"), filifili le aitema "Saogalemu" ("Saogalemu") vaega "Faiga" ("Mea"), ona kiliki lea "Faʻatonuga faʻataga" ("Access Access").
  3. Seti le atigipusa "Talia" ("Talia") i lalo o le tusitusiga o le lapataiga e uiga i taunuuga lē lelei o le faaaogaina o aʻa-aia ma kiliki "Lelei".
  4. Ulufale mai le uputatala mai le Fly ma kiliki "Lelei". O le a otometi lava ona toe amataina le telefoni ma amata i luga o avanoa o le Superuser.

Filifiliga. I le tulaga o le faʻaaogaina o se Flyme-account ma le auala aloaia e maua ai aʻa-aia tatau e le mafai ona faia mo soʻo se mafuaʻaga, e mafai ona e faʻaaoga le KingRoot talosaga. Manipulations e ala i le polokalama, faʻataunuʻuina ina ia mafai ai ona maua ai aia tatau a Superuser, o loʻo faʻamatalaina i le mataupu:

Lesona: O le mauaina o Aia-Root-i le KingROOT mo le PC

Sui ID

Aʻo faʻafeiloaʻi mai lomiga faʻamaumauga e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina i Saina i le firmware Global, o le ae manaomia le sui o mea e iloagofie ai. O le mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, o le "Chinese" Meizu M2 Note ua liua i se masini "Europa", lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi masini komepiuta e aofia ai le gagana Rusia, auaunaga Google ma isi faʻalelei.

  1. Matou te talitonu o loo i ai le aia tatau a Superuser i le masini.
  2. Faʻatonu le talosaga "Terminal Emulator mo le Android" i se tasi o auala nei:
    • E maua le meafaigaluega ile Google Play.

      Faʻasologa le Terminal mo le suia o le faʻamatalaga Meizu M2 Faʻaaliga i le Maketi Taʻaloga

    • Afai o auaunaga a Google ma, e tusa ai ma le Market Market e le o maua i totonu o le polokalama, ave le faila Terminal_1.0.70.apk i le sootaga lea ma kopi le mea e tasi i le mafaufau loloto o le masini.

      Download Terminal e sui ID Meizu M2 Faʻaaliga

      Faʻatonu le talosaga e ala i le faʻaaogaina o le faila apk i le faila faila.

  3. Faʻasalalau le 'upega taʻavale o loʻo i ai se faʻamatalaga faapitoa e suia ai le faʻamatalaga Meizu M2 Note.
  4. Lisi tusitusiga e suia ai le faʻamatalaga Meizu M2 Faʻaaliga

  5. Aveese le afifi i le tusitusiga ma tuu le faila chid.sh i le aʻa o le mafaufau loloto o le atamai.
  6. Taumafai "Emulator Terminal". Matou te tusia se auSuma tulei "Ulufale mai" luga o le keyboard keyboard.

    Tuʻuina le aʻa-rights application - button "Faataga" i le faʻamau ma le "Talia Pea" i le faamalama o le lapataiga.

  7. O le iuga o le poloaiga i luga e tatau ona avea ma se suiga o uiga.$i luga#i totonu o le laina o le initaneti laina. Matou te tusia se aush /sdcard/chid.shma tulei "Ulufale mai". A maeʻa lena, o le masini o le a toe faʻafouina faʻafuasei ma amata i se faʻailoga fou.
  8. Ina ia mautinoa ua lelei mea uma, e tatau ona e toe faia laasaga e lua. Afai o le faʻamatalaga e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le OS OS, o le a tuʻuina atu e le faʻailoa se faʻamatalaga talafeagai.

Faamaumauga

Lalo o auala nei e lua e mafai ai ona faʻaleleia, faʻaleleia ma toe foʻi i se faʻamatalaga muamua o le FlymeOS aloaia i le Meizu M2 Note, ma tuʻuina atu foi faatonuga mo le faʻapipiʻiina o suiga (aganuʻu). Aʻo leʻi faʻaaogāina le faʻaoga, e tatau ona e suʻesuʻe i faatonuga o le auala filifilia mai le amataga e oʻo i le iuga ma saunia mea uma e te manaʻomia.

Metotia 1: Toe faʻaleleia Faletupe

O lenei auala aloaʻia o le faʻapipiʻiina o le tino e sili ona lelei mai le manatu o le saogalemu o le faʻaoga. O lenei metotia e mafai ona faʻaaoga e faafou ai FlymeOS, faʻapea foʻi ma le toe foʻi i tua muamua. I se faaopoopoga, o le metotia e mafai ona avea ma se aoga aoga pe afai e le amataina e le masini i le Android.

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o le FlymeOS version 5.1.6.0G ua faʻapipiʻi i le masini ma le FlymeOS 5.1.6.0A ma se faʻamatalaga ua uma ona suia.

  1. Totogi le afifi i le polokalama polokalama. O loʻo i ai faʻamaumauga i le faʻataʻitaʻiga mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

    Folasaga FlymeOS 5.1.6.0G mo Meizu M2 Faʻaaliga

  2. A aunoa ma le toe igoa, kopi le faila update.zip I le aʻa o le mafaufau loloto o le masini.
  3. Faʻaauau i le toe faʻaleleia. Ina ia faia lenei mea, ma le Meisu M2 Note na tapeina, matou te tuu i lalo le faamau i luga ma, ao uuina i lalo, kiliki le ki. A maeʻa le viia "Enable" tuʻu le "Volume +" Taofi seiloga e aliali mai foliga i le ata oi lalo.
  4. I le tulaga e leʻi kopiina le pusa fou i le mafaufau i totonu o le masini aʻo leʻi amataina le toe faʻaleleia, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le smartphone i le auala toe faʻaleleia i le PC ma se USB USB ma faʻafefe le faila i le masini i le masini masini e aunoa ma le utaina i le Android. I lenei fesoʻotaʻiga, o le telefoni e fuafuaina e le komepiuta e avea o se puʻe faʻamalosi. "Toe Maua" 1.5 GB le malosi e te manaʻomia e kopi ai le afifi "Update.zip"
  5. Seti le faailoga i le parakalafa "Faʻamaumauga faʻamaonia"e aofia ai le faʻamaʻoina o faʻamatalaga.

    I le tulaga o le toe faʻafouina o le faʻasalalauga ma le faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai se pusa ma le firmware o le ituaiga lava lea ua uma ona faʻapipiʻi, e mafai ona faʻamamaina le faamama, ae i se tulaga lautele, o lenei taotoga e sili ona fautuaina.

  6. Push button "Amata". O lenei mea o le a amata ai le faagasologa o le siakiina o le afifi i le masini komepiuta, ona amata ai lea o le faʻatulagaga.
  7. O loʻo tatou faʻatali mo le iʻuga o le faʻatulagaina o le fou o le Flaym, ma o le a otometi lava ona toe amataina le telefoni i totonu o le faʻafouina o le polokalama. E tatau ona e faʻatali mo le amataina o vaega faʻapipiʻi.
  8. O loʻo tumau pea le faʻatinoga o le faʻasologa muamua o le atigi, pe a faʻamaʻoina faʻamaumauga,

    ma le firmware e mafai ona mafaufauina atoatoa.

Metotia 2: Faʻatulagaina le Faʻatonuina o le Faʻatonu

O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta i le Meizu M2 Note o le faigofie lea. I se tulaga lautele, atonu e fautuaina e faʻafouina le faʻamatalaga a FlymeOS i luga o telefoni feaveaʻi.

A faʻaaogaina le metotia, o faʻamaumauga uma o loʻo i totonu o le telefoni ua faʻaolaina, seivagana ua faʻamaonia mai e le tagata faʻaogaina muamua aʻo leʻi amataina le faʻafouina o le faʻalauiloa I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o le firmware aloaia FlymeOS 6.1.0.0G ua faʻapipiʻi i le pito i luga o le 5.1.6.0G faʻapipiʻiina i luga o le auala muamua.

  1. Faʻapipiʻi le pusa faʻatasi ai ma le faʻafouina o le polokalama.

    Tikiake FlymeOS 6.1.0.0G faʻamalositete mo Meizu M2 Faʻaaliga

  2. A aunoa ma le teuina, tuʻu le faila update.zip i le mafaufau loloto o le masini.
  3. Tatala le faila faila o le telefoni ma saili le faila faila muamua update.zip. Затем просто нажимаем на наименование пакета. Система автоматически определит, что ей предлагается обновление, и продемонстрирует подтверждающее возможность установки пакета окно.
  4. Несмотря на необязательность процедуры, установим отметку в чекбоксе "Сделать сброс данных". Это позволит избежать проблем в будущем из-за наличия остаточных сведений и возможной "замусоренности" старой прошивки.
  5. Push button "Faʻafou nei", faatasi ai ma le taunuuga o le a vave ona toe amataina le Meizu M2 Note, siaki ona faʻapipiʻi ai lea o le afifi update.zip.
  6. E oʻo lava ile toe faʻafou i le faʻafouina o le tino i le maeʻa ai ona faʻapipiʻiina le pusa e aunoa ma le faʻaogaina o le faʻaoga!
  7. E pei ona mafai ona e vaʻai, o mea uma lava e matuai faigofie lava ma i le na o le 10 minute i lenei auala e mafai ai ona e mauaina le lomiga lata mai o le polokalama mo Meizu smartphones - FlymeOS 6!

Metotia 3: firmware masani

O faʻamatalaga faʻapitoa o le Maize M2 Note e mafai ai e le atunuʻu ona atinaʻe ma faʻaaogaina le tele o lomiga o le polokalama faʻavae i luga o lomiga faʻaonapo nei o Android, e aofia ai le 7.1 Nougat, mo tagata e ona le masini. O le faʻaaogaina o ia fofo e mafai ai ona e maua le polokalama fou, e aunoa ma le faʻatali mo le tagata e faia le faʻamaumauga e tuʻuina atu se faʻamatalaga i le ofisa FlymeOS aloaia (atonu o le a le tupu lenei mea, aua o le ata laʻititi e le o se mea sili ona lata mai).

Mo Meizu M2 Faʻamatalaga, ua faʻasaʻolotoina nisi o faʻaaogaina o faiga faʻavae, e faʻavae i luga o fofo o nei au atinaʻe atinaʻe, e pei o le CyanogenMod, Lineage, MIUI Team, faʻapea foʻi ma tagata faʻalogo masani. O ia fofo o loʻo faʻapipiʻiina i le ala lava e tasi ma e manaʻomia mo le faʻatulagaina e faia ai taga nei. Mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga!

Lafoaʻi le uta uta

Aʻo leʻi mafai ona faʻapipiʻi se faʻaleleia o le toe faʻaleleia ma faʻamaumauga faʻapitoa i Meise M2, e tatau ona tatalaina le uta o le masini. E iai le manatu ao leʻi oʻo i le faʻatulagaina o le FlymeOS 6 faʻapipiʻi i le masini ma maua ai aʻafiaga. Afai e le o le tulaga lenei, e tatau ona e mulimuli i laasaga o se tasi o metotia mo le faʻapipiʻiina o le faiga o loʻo faamatalaina i luga.

I le avea ai o se mea faigaluega mo le tatalaina o le Meizu M2 Noteloadload, o se mea masani faʻavaomalo faʻavaomalo o le MTK-devices SP FlashTool o loʻo faʻaaogaina, faapea foi ma se seti o ata faila saunia faapitoa. Faʻamaumauga faʻatasi ma fesoʻotaʻiga uma e manaʻomia mo le siiina mai:

Tikiai SP FlashTool ma faila e tatala le uta uta Meizu M2 Faʻaaliga

Afai e leai se poto masani i le SP FlashTool, e matua fautuaina oe e faitau le mea e faʻamatalaina ai manatu faavae ma sini o faʻatinoga na faia e ala i le talosaga.

Faitau foi: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

  1. O le upega tafaʻilagi na siiina e le fesoʻotaʻiga i luga o loʻo le faʻapipiʻiina i totonu o se isi tusi i luga ole pu.
  2. Matou te amata FlashTool e fai ma sui o le Pule.
  3. Faaopopo i le talosaga "DownloadAgent" e ala i le uomi o le ki talafeagai ma filifili le faila MTK_AllInOne_DA.bin i le Matalama matala.
  4. Download Scatter - Button "Faʻasalalau-utaina" ma faila faila MT6753_Android_scatter.txt.
  5. Kiliki i le fanua "Nofoaga" faʻafeagai "faalilolilo" ma filifili le faila i le matala o le Matalala e tatala secro.imgi luga o le ala "SPFlashTool ata tatala".
  6. Aveese le telefoni, ia vavae ese mai le PC pe afai na faʻafesoʻotaʻi ma taomi le ki "Download".
  7. Matou te faafesootaʻi M2 Notes ma le USB USB o le komepiuta. E tatau ona vave amata le tusitusiina o le vaeluaga. Afai e le tupu lenei mea, ia faʻaeʻeina le avetaavale i totonu o le lisi "MTK Telefoni Avetaavale" faila "SPFLashTool".
  8. I le maea ai o le vaega na pueina "faalilolilo"le mea o le a fai mai ai le faamalama "Tatalo OK", vavae le telefoni mai le taulaga USB. IA LE MAFAI ONA FESOASOANI ATU!
  9. Kuni le faamalama "Tatalo OK", ona matou faaopoopoina lea o faila i le fanua, ma faia i le auala e pei ona faamatalaina i le Laasaga 5 o lenei tusi lesona:
    • "avega muamua" - faila preloader_meizu6753_65c_l1.bin;
    • "lk" - faila lk.bin.
  10. A maeʻa ona faʻaopoopo faila, kiliki "Download" ma faʻafesoʻotaʻi le Meizu M2 Note i le taulaga USB.
  11. Matou te faʻatali mo le iʻuga o le toe tusia o vaega manatua o le masini ma vavae le telefoni mai le PC.

O le iʻuga, matou te maua se kamuta e tatalaina. E mafai ona e amataina le telefoni ma faʻaauau pea ona faʻaaogaina, pe alu i le laasaga e sosoo ai, lea e aofia ai le faʻapipiʻiina o se toe faʻaleleia o suiga.

Faʻatulagaina TWRP

Masalo, e leai se isi lava mea faigofie faigofie mo le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga masani, patches ma vaega eseese, e pei o le faʻaleleia o le toe faʻaleleia. I le Meise M2 Notes, o le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa e mafai ona faʻatinoina i le faʻaaogaina o tomai o TeamWin Recovery (TWRP).

O le faʻaaogaina o se siosiomaga faʻaleleia o le toe faʻaleleia e mafai ona faia na o luga o le telefoni ma le auala e le tatalaina i luga aʻe o le uta!

  1. Mo le faʻapipiʻi, faʻaaoga le FlashTool o loʻo faʻamatalaina i luga mai le upusii e tatala le uta uta, ma o le image TWRP lava ia e mafai ona sii mai i le sootaga:

    Faʻafouina TeamWin Faʻafouina (TWRP) mo Meizu M2 Faʻaaliga

  2. Ina ua uma ona sii mai le faamaumauga TWRP_m2note_3.0.2.zip, faʻaaogaina, o se taunuuga o lea matou te maua ai se faila faatasi ma le faila e manaʻomia mo le faʻafeiloaʻi i le masini.
  3. Matou te faʻapipiʻi i luga o le telefoni se faila faila e mafai ona maua uma le avanoa i le mafaufauga o le masini. Toeitiiti atoatoa le fofo - ES File Explorer. E mafai ona e sii maia le polokalama ile Google Play Store:

    Sii mai ES File Explorer i luga o le Google Play Store

    Pe i le Meizu Android store store:

  4. Tatala le ES File Explorer ma tuʻuina atu le talosaga Superuser rights. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi o mea e filifili ai ma seti le ki "Punaoa Faʻafanua" i le tulaga "Faʻamaonia"ona tali atu lea ma le mautinoa i le fesili e uiga i le tuʻuina atu o faʻamanuiaga i le faamalama talosaga o le Root-Rights Manager.
  5. Alu i le lisi "Faiga" ma tape le faila toe faʻaleleia-from-boot.p. O lenei vaega ua mamanuina e soloia ai le vaeluaga ma le toe faaleleia o le siosiomaga i le fale gaosi oloa pe a uma le masini, o le mea lea e mafai ai ona taofia le faʻatūina o le faʻaleleia o le toe faʻaleleia.
  6. Mulimuli i laasaga 2-4 mo faatonuga i le tatalaina o le uta uta, o lona uiga. amata FlashTool, ona faʻaopopo lea "Matala" ma "DownloadAgent".
  7. Nofoaga tuʻufaʻatasi i luga o le fanua "Nofoaga" mea "toe faaleleia" tatala le mata o le Matalama i mea e te manaʻomia e filifili ai se ata TWRP_m2note_3.0.2.imgmaua i le laasaga muamua o lenei tusi lesona.
  8. Toto "Download" ma faʻafesoʻotaʻi le Maize M2 Faʻaaliga i le setete i le PC.
  9. O loo tatou faatalitali mo le faaiuga o le ata (faaliliuga o le faamalama "Tatalo OK") ma vavae le cable USB mai le masini.

Ina ia ulufale i le TeamWinRecovery, e faʻaaogaina se faʻaogaina o ki komepiuta. "Volume +" ma "Meaai", faʻapipiʻi i luga o le masini seia oʻo ina aliali mai le foliga vaaia o le siosiomaga toe faaleleia.

Faʻapipiʻiina o se fomaʻi fesuisuiaʻi

A maeʻa le tatalaina o le uta uta ma faʻapipiʻi le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, e maua uma e le tagata faʻaaoga foliga uma e faʻapipiʻi ai soʻo se masini faʻale-aganuʻu. I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o loʻo faʻaaoga se OS package. Toetu Toetu faʻavae i le telefoni 7.1. O se fofo paleni ma atoatoa le faʻaaogaina lea e aofia uma ai oloa sili ona lelei mai le vaega LineageOS ma AOSP.

  1. Faʻapipiʻi le atigipusa mai le Remix Remix ma tuʻu i totonu o le mafaufau o le masini, poʻo le microSD card ua faʻapipiʻi i le Meizu M2 Note.

    Faʻafou se faʻaoga fomaʻi ua faʻavae i le Android 7 mo Meizu M2 Faʻaaliga

  2. Matou te faʻapipiʻiina i le TWRP. I le leai o se poto masani i le siosiomaga, ua fautuaina e faamasani ma mea o loo i le sootaga:

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

  3. A maeʻa ona kopiina le faila i le aganuʻu, matou te fafagu i totonu o le siosiomaga toe faʻaleleia. Sue le ki "Faʻasalalau ina ia mafai ai ona faʻaleleia" i le taumatau.
  4. Ia mautinoa e faia ni vaega o le faamama "DalvikCache", "Faʻapipiʻi", "Faiga", "Faʻamaumauga" e ala i le lisi o loʻo taʻua e le ki "Wipe maualuga" mai le lisi o filifiliga "Tape" i luga o le siosiomaga autu autu.
  5. A uma le faʻasologaina, toe foʻi i le matala o le toe faʻaleleia ma faʻapipiʻi le afifiina o masini komepiuta ua uma ona kopiina i le lisi "Faʻamau".