Tulei ma faʻasolo le Windows XP Mode ile Windows 7

O le Windows XP Mode o se vaega o le mamanu o le virtualization PC ua atiaʻe e Microsoft. O nei meafaigaluega e faʻatagaina ai oe e faʻatautaia le polokalama faʻapitoa Windows XP e faʻatino ai se isi OS. O le asō o le a tatou faʻamatalaina auiliʻilia auala e sii mai ai ma taʻavale nei meafaigaluega i le "fitu".

Tulei ma faʻasolo le Windows XP Mode ile Windows 7

Ua matou vaevaeina le faagasologa atoa i laʻasaga ina ia faafaigofie ai ona malamalama. I laʻasaga taʻitasi matou te mafaufau ai i gaoioiga taʻitasi e fesoʻotaʻi ma le siiina mai, faʻapipiʻi ma taʻavale vaega. Tatou amata i le mea muamua na fai.

Laasaga 1: Download ma Faʻatuina le Virtual PC

E pei ona taʻua i luga, o le Windows XP Mode o loʻo aofia i le pusa o le Virtual PC, o lona uiga, e faʻalauiloaina i lenei polokalama. O le mea lea, e tatau ona sii mai ma faʻapipiʻi muamua. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

Tikiake PC Mama

  1. Alu i le itulau download download e ala i le kiliki o le sootaga oi luga. I le laupepa e tatala, filifili le gagana talafeagai ma kiliki "Download".
  2. Faʻamatala mai le manaʻoga manaʻomia, ticking it. O le filifiliga na faia e faʻavae i luga o le loloto o le faʻaogaina o le polokalama faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. Faʻaauau atili e ala i le kiliki i luga "Lisi".
  3. Faatali seia maeʻa le download ma faʻatautaia le faʻapipiʻi.
  4. Faamautu le faʻapipiʻiina o le faʻamaumauga e manaʻomia ile kiliki i luga "Ioe".
  5. Faitau ma talia le maliega laisene.
  6. I le taimi o faʻamatalaga faʻamatalaga, aua e te tapeina le PC.

Na faʻapipiʻiina lelei PC faʻapipiʻi i luga o se komepiuta, e ala i se ata ata o le Os o loʻo e manaʻomia o le a faʻalauiloaina, e tumau pea mo le downloadina.

Laasaga 2: Tikia ma Faʻatulagaina le Windows XP Mode

E tusa ma le mataupu faavae lava e tasi e sii mai ma faʻaogaina i le PC Windows XP Mode. O faʻatinoga uma e faia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft:

Tikiake le Windows XP Mode

  1. I luga o le itulau download mai le pop-up list, filifili se avanoa mo le gagana galuega.
  2. Kiliki le ki "Download".
  3. O le faila faila e sii mai, ma e mafai ona tafe. Afai e leʻi amataina le faagasologa o le download, kiliki i luga le sootaga talafeagai e toe amata.
  4. O faila fou uma o le a aveesea.
  5. Le polokalama Windows Setup Setup Mode e amata. Faʻaauau atili i le kilikiina o le ki.
  6. Filifili soʻo se mea talafeagai e fai ai faila faila. E sili ona lelei le filifilia o le vaega o le faʻaaogaina o le taavale.
  7. Faatali mo le fatuina o le faila faila faila virtual faila.
  8. Kuni le window installer i le kiliki i luga "Fai".

Laasaga 3: Faʻatasiga Muamua

I le taimi nei ua uma ona faamanuiaina uma vaega, e mafai ona e galue i se OS OS. O le faʻamuamua ma le sauniuniga o le faʻaogaina o faiga faʻapitoa:

  1. Tatala le lisi "Amata" ma tamoe "Windows XP Matagofie".
  2. O le OS amataina, faitau ma talia le maliega o laisene, ona alu ai lea i le isi laasaga.
  3. Filifili se nofoaga faʻapipiʻi, seti se faʻamaoni mo le tagata faʻaaoga, ma kiliki "Lisi".
  4. Faʻamaonia pe teena le faʻafouina faʻafouina o le Windows i le ticking o le mea tutusa.
  5. Kiliki le ki "Amata le faʻapipiʻiina".
  6. Faatali seia maeʻa le faagasologa.
  7. O le a amata le taʻavale vave i le taimi lava e uma ai le faʻatulagaga.

O lenei ua i ai sau kopi o Windows XP i luga o lau komepiuta, o le galuega lea o loʻo faia i le faʻaaogaina o le meafaigaluega a le Microsoft.

Fofoina o faafitauli i le faʻalauiloaina o le Windows XP Mode

O nisi taimi pe a taumafai e taʻavale le Windows XP Mode i luga o PC mama, e faʻafeiloaʻi e tagata le tele o mea sese. O le tele o taimi latou te fesoʻotaʻi ma le galulue faatasi ma le galuega HAV, lea e nafa ai le gaosiga. Seʻio tatou tilotilo i fofo talafeagai i lenei faafitauli.

Muamua, matou te fautuaina le siakiina o le HAV, o lenei faiga e mafai pe leai. O lenei faʻatinoga e faʻatinoina e ala i le BIOS, ae muamua e tatau ona e siakiina pe o le masini e lagolagoina le galuega o loʻo fesiligia, ma ua faia lenei mea:

Download Microsoft Hardware Virtualization Detector

  1. Alu i le itulau faʻatagaina aloaia o le Meafaigaluega Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamaonia Mataʻutia ma kiliki le ki "Download".
  2. Siaki le faila o polokalama ma kiliki "O le isi".
  3. Faatali mo le download e faauma ma tatala le faila faamaonia.
  4. O le a logoina oe pe a fai o lau processor o se mea e fesoasoani i le faʻamaonia poʻo le leai.

Afai e fetaui le PPU ma le galuega o loʻo fesiligia, faʻatagaina e ala i le BIOS. Muamua, ia e ulufale i ai. E mafai ona e faitau i faatonuga mo le faʻatinoina o lenei galuega i isi a tatou mea i le sootaga lea.

Faitau atili: Faʻafefea ona e ulu atu i le BIOS i luga o se komepiuta

Vaʻai nei i le lisi "Avanoa" poʻo "Faagasologa"lea e faʻaagaoioi ai le paramita "Intel Technology Technology Technology". Mo le polokalama o le AMD, o le parakalafa o le a taua sina eseese. Faʻamatalaga i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo. A o lei alu, aua neʻi galo e teuina suiga.

Faitau atili: Matou te liliu i le faʻamalosia i le BIOS

I le mataupu pe a le ogatusa le polokalama ma le HAV, na o le faʻapipiʻiina o se faʻafouga faapitoa o le a oʻo mai i le laveai. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i lalo, download ma faʻapipiʻi, ona toe faʻafouina lea o Windows PC.

Alu i le faʻafouina o le KB977206

I aso nei ua matou iloiloina auiliiliga le faagasologa o le siiina ma le faʻaaogaina o le Windows XP Mode mo le Windows 7 operating system. Na matou ofoina atu ia oe laasaga taʻitasi i luga o le laasaga i le auala e faia uma ai auala talafeagai ma fofo mo faafitauli faʻalauiloa. E tatau lava ona e mulimuli lelei ia i latou, ma o le a lelei mea uma.