Toe faʻafou Samsung masini e faʻaaoga Android

Faʻaaogaina se sailiga umi, e masani ona matauina e le aufaitau se faʻaitiitia i le saoasaoa o le galuega. Soʻo se 'upega tafaʻilagi e mafai ona amata ona faʻagesegese, e tusa lava pe na faʻapipiʻi lata mai nei. Ma o le Yandex Browser e le o se mea na tupu. O mafuaʻaga e faʻaititia ai lona saoasaoa, e ono ese lava. E totoe na o le saili pe o le a le mea na aafia ai le saoasaoa o le upega tafaʻilagi, ma faasaʻo lenei faaletonu.

Faʻaiʻuga ma fofo mo le faifaimalie o le galuega a Yandex

Yandex.Browser e mafai ona faʻagesegese ona o mafuaaga eseese. E mafai ona avea ma telefoni feaveai e le faatagaina itulau e uta vave, poʻo faafitauli i se komepiuta poʻo se komepiuta. O le isi, tatou te suʻeina ia tulaga autu o loʻo i ai se galuega le malu o le upega tafaʻilagi.

Mafuaʻaga 1: Seteʻe I luga o le Initaneti

O nisi taimi e fenumiai ai le saoasaoa le saoasaoa o le Initaneti ma le telegese o le galuega a le masini. E tatau ona e iloa o nisi taimi o le masini o le a umi se taimi e uta ai itulau ona o le maualalo o le saoasaoa o le Initaneti. Afai e te le o mautinoa pe o le a le mea e mafua ai le ave lemu o le itulau, ona siaki muamua lea o le saoasaoa o fesoʻotaiga. E mafai ona faia lenei mea i luga o auaunaga eseese, matou te fautuaina le sili ona lauiloa ma le malupuipuia:

Alu i le uepisaite 2IP
Alu i le 'upega tafaʻilagi o le Speedtest

Afai e te vaʻai i le maualuga o le oso mai ma fafo, ma o le ping e laʻititi, ona lelei lea o le Initaneti, ma o le faafitauli e moni lava e maua i le Yandex Browser. Ma afai o le tele o fesoʻotaʻiga e tele mea e manaʻomia, ona tatau lea ona e faʻatali seia oʻo ina faʻaleleia faafitauli i luga o le Initaneti, pe mafai ona faʻafesoʻotaʻi vave oe i le Initaneti.

Tagai foi:
Faʻateleina le saoasaoa o le initaneti i le Windows 7
Polokalama e faʻalautele le saoasaoa o le Initaneti

E mafai foi ona e faʻaaoga le faʻaoga "Turbo" mai le Yandex Browser. I se aotelega, i lenei faiga, o itulau uma o nofoaga e te fia tatala e muamua ona faʻapipiʻiina e le 'auʻaunaga a Yandex, ona tuʻuina atu lea i lau komepiuta. O lenei faiga e sili ona lelei mo fesoʻotaʻiga vavave, ae e taua le mafaufau e tatau ona e matamata i ata ma isi mea e maualalo i luga o le itulau o lo o faʻatupuina.

E mafai ona e liliuina le faiga Turbo i le kiliki i le "Toto"ma filifili"Faʻatonu turbo":

Matou te fautua atu ia te oe e faitau atili e uiga i lenei faiga ma le mafai gaoioi i luga o le otometi i le taimi o se fesoʻotaʻi lemu.

Vaʻai foi: Galulue faʻatasi ma le Turbo i le Yandex Browser

E tupu foi i luga o le tusitusiga ma isi itulau, ae o vitiō, mo se faʻataʻitaʻiga, i le YouTube poʻo le VK, faʻaalu se taimi umi e ave ai. I lenei tulaga, atonu o le mafuaaga o loʻo taoto ai i le Initaneti. Afai e te manaʻo e matamata i le vitio, ae le mafai ona faia se taimi mo sina taimi ona o se tikeri umi, ona faʻaitiitia ai lea o le lelei - e maua lenei uiga i le tele o tagata taaalo. E ui i le mea moni o le taimi nei e mafai ona e matamata i ata vitio i le maualuga tele, e sili atu ona faʻaitiitia i le tusa o le 480r po o le 360r.

Tagai foi:
Fofoina o le faafitauli i le vaʻavaʻai ata i le Yandex Browser
O le a le mea e fai pe a fai o vitio i luga o le YouTube e vave faʻaitiitia

Mafuaʻaga 2: Lavea mea e teu

O le mea moni o loʻo tuʻuina i tua nofoaga e mafai foi ona afaina ai le saoasaoa o le siosiomaga atoa. E teu ai kuki, suʻesuʻeina talafaasolosolo, faʻaoga. A oʻo ina tele naua lenei faʻamatalaga, e mafai e le 'upega tafaʻilagi Initaneti ona amata ona faʻagesegese. O le mea lea, e sili ona lelei le faateaeseina o otaota e ala i le faʻamamaina. E le manaʻomia le tapeina o tuatusi ma faʻaufaʻailoga, ae sili ona lelei le faʻamamaina o kuki, talafaasolopito ma le kaoga. Mo lenei:

  1. Alu i "Menu" ma filifili "Faʻaopoopoga".
  2. I le pito i lalo o le itulau, kiliki le ki. "Faʻaalia tulaga maualuga".
  3. I poloka "Faamatalaga Patino" kiliki le faamau "Faʻamālo le talafaasolopito o faʻasologa".
  4. I le faamalama e tatala, filifili "Mo taimi uma lava" ma siaki pusa:
    • Tala faʻasolopito;
    • Faʻasologa o talafaasolopito;
    • Faʻatonu faila;
    • Kuki ma isi nofoaga o faʻamatalaga ma faʻalapotopotoga.
  5. Kiliki "Faamamaina le Talafaasolopito".

Mafuaaga 3: O se numera tele o faʻaopoopoga

I Google Webstore ma Opera Addons e mafai ona e maua se numera tele o faʻaopoopoga mo soʻo se lanu ma le tofo. Faʻapipiʻi, e pei ona foliga mai ia i matou, o faʻaopoopoga aoga, matou te vave galo ia i latou. O le tele o faʻaopoopoga e le tatau ai e taufetuli ma galulue faatasi ma le 'upega tafaʻilagi, o le faʻagesegeseina o le masini. Faʻamālō, pe sili atu foi, aveese ia faʻaopoopoga mai le Yandex Browser:

  1. Alu i "Menu" ma filifili "Faʻaopoopoga".
  2. Aveese na faʻaaliga ua faʻapipiʻiina e te le faʻaogaina.
  3. E mafai ona maua i luga o le itulau i luga o le poloka mea uma faʻaopoopo faʻaopoopoga. "Mai isi punaoa". Faʻasolo le kio i luga o faʻaopoopoga le talafeagai ma kiliki i le faʻaalia. "Aveesea" i le itu taumatau.

Mafuaaga 4: Virus i le PC

Virus - o le mafuaʻaga tonu lava, e aunoa ma le toetoe lava leai se autu e mafai ona foia pe a oʻo mai i soʻo se faafitauli faakomepiuta. E le tatau ona e manatu o faʻamaʻi uma lava e ono taofia ai le avanoa i le polokalama ma lagona ai latou lava - o nisi oi latou o loʻo saofafai i le komipiuta e le mafaamatalaina i le tagata faʻaaogaina, faʻapipiʻi maualuga i luga o se puʻupuʻu, masini komepiuta poʻo le RAM. Ia mautinoa ia vaʻavaʻai lau PC mo faʻamaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se tasi o nei aoga:

  • Faʻamatalaga: SpyHunter, Hitman Pro, Malwarebytes AntiMalware.
  • Taoloto: AVZ, AdwCleaner, Kaspersky Virus Removal Tool, Dr.Web CureIt.

Ae sili atu, faʻafesoʻotaʻi se virus pe afai e te leʻi faia nei:

  • Faʻamatalaga: ESET NOD 32, Dr.Web Security Space, Kaspersky Internet Security, Norton Internet Security, Kaspersky Anti-Virus, Avira.
  • Faʻasaʻo: Kaspersky Free, Avast Free Antivirus, AVG Antivirus Free, Comodo Security Internet.

Mafuaaga 5

I le le mafai, o le Yandex.Browser ua mafai ona vave uta itulau, lea, mo se faataitaiga, e aliali mai pe a alu. O nisi taimi e le mafai e le au faʻaaogaina ona faʻaaogaina, o lea e faʻalauteleina ai le taimi faʻatali e download ai elemene uma o le 'upega tafaʻilagi. O le le amanaiaina o lenei uiga e toetoe lava a le manaomia, talu ai e toetoe lava a le tauaveina le avega i luga o punaoa a le PC ma e laitiiti lava le afaina o fefaatauaiga i Initaneti. Ina ia mafai ai ona vave faʻatauina le itulau, fai mea nei:

  1. Alu i "Menu" ma filifili "Faʻaopoopoga".
  2. I le pito i lalo o le itulau, kiliki le ki. "Faʻaalia tulaga maualuga".
  3. I poloka "Faamatalaga Patino" tuu se faailoga i autafa o le mea "Talosagaina faʻamatalaga e uiga i itulau i le taimi muamua e ave vave ai latou".
  4. Faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga

    O le tele o tagata suʻesuʻei aso nei o loʻo i ai se vaega e iai faʻataʻitaʻiga. E pei ona taʻu mai e le igoa, o nei galuega e le o faʻalauiloaina i le galuega autu, ae o le toatele oi latou e faʻamautu i le vaega faalilolilo ma e mafai ona faʻaaogaina lelei ei latou e fia faʻavavevave le latou sailiga.

    Faamolemole ia matau o le seti o galuega faataitai e suia pea lava pea ma o nisi galuega atonu e le maua i ni lomiga fou o le Yandex Browser.

    Le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, i le pusa o le tuatusimasini: // flagsma mafai ai tulaga nei:

    • "Faʻaaliga vali faʻataʻitaʻiga" (# mafai-faʻataʻitaʻiga-taʻalo-ata) - aofia ai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e aʻafia ai le faʻaogaina o le masini.
    • "Faʻavave 2D tapoleni" (# lemu-faʻavave-2d-tapoleni) - faʻatupulaia le 2D faʻataʻitaʻiga.
    • "Tatala / faamalama tapuni" (# mafai-vave-unload) - Ua faʻaaogaina le manuseti-JavaScript, lea e foia ai le faafitauli i le faʻamaʻiina o nisi taʻapa pe a maeʻa.
    • "Aofaʻi o filo faʻasolosolo" (# num-raster-threads) - o le tele atu o le numera o raster, o le saoasaoa lea o le faʻataʻitaʻiina o le ata ma, o le mea lea, o le siva o le siiina o le alualu i luga. I le lisi o le matūua, seti le tau "4".
    • "Faigofie Faʻamatalaga mo HTTP" (# mafai-faigofie-cache-backend) - E ala i le lē mafai, e faʻaaoga e le masini le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino. O le Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga o se faʻafouina o mea e aafia ai le saoasaoa o le Yandex Browser.
    • Tusitusiga tusi (# mafai-scroll-prediction) - o se galuega e vaʻai ai faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasolo i le pito i lalo. I le vavaloina o lenei mea ma isi taga, o le a ave e le masini le elemene talafeagai i le taimi muamua, ma vave ai le faʻaalia o le itulau.

    O auala lelei uma ia e faʻavave ai le Yandex. O le a latou fesoasoani e foia faafitauli eseese - galuega lemu ona o faafitauli tau komepiuta, fesootaiga le lelei o le Initoneti poʻo se sailiga e le o se mea sili ona lelei. I le faʻamoemoeina o le mafuaʻaga o taofi o le 'upega tafaʻilagi, e tumau pea na o le faʻaaogaina o faatonuga mo lona aveese.