Faʻafefea ona faʻaaoga papa i totonu o le AutoCAD


I luga o le maketi o talosaga mo le faʻatautaia GPS i le CIS, masani o le polo e pulea e tali mai tagata atiaeina i le lotoifale - Yandex Navigator, Navitel Navigator ma le 2GIS. E uiga i le talosaga mulimuli ma o le a talanoaina i lalo.

Lisi o le faafanua

E pei o le talosaga mai Navitel, e manaʻomia e le 2GIS muamua ona suʻe maps i le masini.

I le isi itu, o lenei mea e mautinoa lava faigofie, ae i le isi, e mafai ona tuleia nisi o tagata e faʻaaogaina. O le isi mea le lelei o lenei fofo o le numera laitiiti o faafanua - na o aai tele o atunuu CIS o loʻo maua.

Filifiliga o filifiliga

I le tulaga lautele, o le gaioiga o le 2GIS e le ese tele mai i tauvaga.

Mai le faamalama autu o le faafanua, faʻalauteleina, faʻatulagaina, taʻavale, matamata fiafia ma le filifiliga o le fesiitaiga o geodata i isi talosaga o loʻo avanoa. O mea taua e tatau ona iloa o le faailoga o le numera o satelite e faʻaaogaina, o loʻo i le tulimanu pito i luga.

Auala

Ae o le talosaga mo auala fausia e mafai ona mitamita i analog - o filifiliga ma tulaga e matua lautele lava.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a filifili e faimalaga e ala i felaʻuaiga lautele, e mafai ona e le aofia vaega e te le manaʻomia.

Afai e te manaʻo e faʻaaoga le taavale, o le a faʻaaoga loa le avetaavale, lea o le a taʻitaʻia oe i le auala.

A filifilia le filifiliga "Lafoga", o le talosaga o le a tuʻuina atu ia te oe se lisi o auaunaga avanoa: mai Uber i ofisa i le lotoifale.

Nofoaga fiafia

O se vaega o le 2GIS o se filifiliga o mea taua uma i totonu o se taulaga faapitoa.

E vaevaeina i latou i ni vaega: nofoaga mo faafiafiaga, faʻafanua tetele, nofoaga o fonotaga, falemaʻi, ma isi mea. O se faʻaopoopoga matagofie o le vaega. "Fou i totonu o le aai" - mai iinei, e mafai e tagata faʻapitoa ona suʻe e uiga i faʻasalalauga fou poʻo faleaiga, ma e mafai e nei faʻapotopotoga ona maua faʻasalalauga.

O avanoa lautele

2GIS e ese mai i tagata tauva e ala i le gafatia e fatuina lau oe lava falemene, lea e mafai ona tuʻuina atu i se teutusi mai sosaiete faʻasalalau lauiloa.

Faʻafetai i lenei filifiliga, e mafai ona e vaʻai i nofoaga na e asiasia, faʻasoa mea o mea e sili ona e fiafia i ai, pe saili mo tagata i luga o le faʻafanua mai le tagata faʻatau. Maʻeu, aemaise lava pe a e nofo i se taulaga telē e pei o Moscow poʻo Kiev.

Faʻafesoʻotaʻi Sootaga

O tagata faigaluega o le 2GIS auaunaga o loʻo galulue pea e faʻaleleia, ma faʻaopopo manatu i le tagata o tausia.

E mafai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le talosaga, pe faia se fautuaga pe faʻasino atu le le saʻo. E pei ona masani ai, tali vave ma tali vave.

Faʻatonuina o tagata

O le seti o faʻasalalauga avanoa e le o le tamaoaiga, ae o lenei mea ua faʻaleagaina e ala i le faigofie.

O mea taitasi e mafai ona malamalama i ai e oo lava i se amataga, o se mea e leai se masalosalo.

Mama

  • Gagana Rusia e ala i le leai;
  • Le faʻasologaina o laina le tumau;
  • Uiga o auala o fale;
  • Faʻaaogaina.

Faʻafitauli

  • Laititi seti o kata avanoa;
  • Faasalalauga.

2GIS o se tasi o polokalama sili ona lauiloa i le CIS. Faatasi ai ma lenei talosaga, e foliga mai o le a le mafai ona e folau i tua, ae mo auala i totonu o le aai e toetoe lava o le filifiliga sili ona lelei.

Faʻalogo 2GIS mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store