5 talosaga mo le sailia o tusiga manaia

I luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, soʻo se lipine leo e mafai ona tufatufaina atu i lisi o lisi e mautinoa ai le talafeagai. Ae ui i lea, o loʻo i ai foi le fesuiaiga o tulaga o le lisi, mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, e tatau ona faʻamutaina. O le isi, o le a tatou talanoa e uiga i faʻaaliga uma o lenei faagasologa.

Filifiliga 1: Upega Tafaʻilagi

VKontakte e tuʻuina atu i tagata uma e faʻaogaina le mafai e faʻamalo pe a uma ona faia ni lisi o lisi ma lisi o meafaigaluega.

  1. Faʻaaogaina o le autu autu VK tatala le vaega "Musika" ma i lalo o le meafaigaluega autu e filifili ai le lisi "Lisi Taaloga".
  2. I le lisi ua tuʻuina atu, saili le lisi o pese o loʻo manaʻomia ma faʻafefe le kio i luga o lona faʻavaa.
  3. Faatasi ai ma meataitasi e aliali mai, kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga.
  4. Nofo i le faamalama "Faʻataʻalo le lisi o le lisi"i lalo maua ma faʻaaoga le sooga "Aveese le lisi o le lisi".
  5. A uma ona faitau le lapataiga, faʻamaonia le tapeina e ala i le kiliki o le faamau "Ioe, aveese".
  6. A maeʻa lena, o le a leʻa le lisi o le lisi mai le laupepa muamua na tatalaina, ma o le a aveesea foi mai avanoa mai isi tagata VK.

    Manatua: O musika musika mai le lisi o le solo e le faʻaumatia mai le vaega i leo puʻe.

E na o le mulimuli ma le faʻaeteete i fautuaga, e mafai ona e aloese mai isi faʻafitauli.

Faʻasalaga 2: Talosaga Taeala

E tusa ai ma le faagasologa o le fatuina ma le tapeina o lisi o lisi, o le VKontakte telefoni feaveai e matua ese lava mai le atoaga o le lomiga. I le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga mo le fatuina o se tusi pese sa faʻamatalaina foi ei tatou i se tasi o tusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faaopoopo se VK album

I le faʻatusatusaina ma le vaega muamua o le tusiga, o solo ma musika e na o le tasi lava le auala e mafai ona faʻaumatia.

  1. Tatala le lisi autu o le tusi talosaga ma fesuiai i le vaega. "Musika".
  2. Taofi "O laʻu musika" i poloka "Lisi Taaloga" filifili le tasi e te manaʻo e tape.
  3. Afai e le i ai le lisi i lenei lisi, mulimuli i le sootaga "Faʻaalia uma" ma filifili le faila manaʻomia ile itulau lea e tatalaina.
  4. E aunoa ma le tuʻuina o le faamalama faʻasaga, kiliki i luga o le ata "… " i le tulimanu aupito i luga o le lau.
  5. Lenei e tatau ona e filifilia le meataitasi "Aveesea".
  6. O lenei gaioiga e tatau ona faʻamaonia e ala i se faamalama popup. "Lapataiga".
  7. A maeʻa lena, o le ae maua se faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina manuia, ma o le lisi o le lisi o le a mou atu mai le lisi lautele.
  8. I le avea ai o se faʻaopoopoga, e taua le taʻuina o le mafai e faʻamalo se faʻailoga e ala i le lisi i le faasologa lautele o lisi o lisi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ata "… " i le itu taumatau o le aitema ma filifili i le lisi autu e tatalaina "Aveese mai aʻu musika".
  9. A maeʻa le faʻamaoniga, o le lisi o le lisi o le a mou ese atu mai le lisi, e ui o le a faʻaalia pea lipine leo i le vaega "Musika".

Matou te faʻamoemoe na mafai ona e ausia le mea e manaʻomia. O le mea lea e mafai ai ona tatou faʻamalieina a tatou faatonuga, pei o le tusiga lava ia.