Windows Tweaker Privacy 2.1

O le FB2 (FictionBook) ua mamanuina faapitoa ina ia mautinoa ai pe a sii mai se e-tusi i soo se masini e leai ni feteenaiga ma le faitau i totonu o polokalama eseese, o le mea lea, e mafai ona taua o se ituaiga o faamatalaga lautele. O le mafuaʻaga lea pe afai e te manaʻomia le faaliliuina o se pepa DOC mo le faitau atili i luga o soʻo se masini, e sili atu le faia i le faʻalapotopotoga ua taʻua i luga, ma o le a fesoasoani fesoasoani faapitoa i le initaneti e faʻaaogaina.

Tagai foi:
Faʻalauiloa le DOC i le FB2 ma polokalama
Faʻaliliuina atu le pepa o le upu Word FB2 i le faila file

Tulaʻi le DOC i le FB2 i le initaneti

E leai se mea faigata e uiga i le liua o faila i luga o punaoa Initaneti talafeagai. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le siiina lea o mea faitino, filifili le faatulagaga manaʻomia ma faatalitali mo le gasologa e faʻatumu. Ae ui i lea, matou te fautua atu ina ia e faamasani ia oe lava i faatonuga auiliili mo le galue i luga o ni nofoaga se lua pe afai oe feagai ma se galuega talitutusa mo le taimi muamua.

Metotia 1: DocsPal

DocsPal o se tagata liliu mai multifunctional lea e mafai ai ona e galue ma le tele o ituaiga o faʻamaumauga. E aofia ai tusi i tusitusiga eseese. O le mea lea, ina ia faia le faaliliuga o le DOC i le FB2, e atoatoa. E manaʻomia na o oe e fai taga nei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a DocsPal

  1. Tatala le itulau autu o DocsPal ma faʻaauau loa ona faʻaopopo se pepa mo le liua.
  2. O le a amata le masini, lea e ala i le uomi o le komi i le itu taumatau le filifili le faila manaʻomia ma kiliki "Tatala".
  3. E mafai ona e siiina i luga lima faila i se tasi o faagasologa o gaioiga. Mo i latou taʻitasi, e manaʻomia ona e faʻamaonia le faʻasologa mulimuli.
  4. Faʻateleina le lisi o le matāua ma saili le laina iina. "FB2 - Fiction Book 2.0".
  5. Siaki le atigipusa fetaui pe afai e te manaʻo e maua se fesoʻotaʻiga download e ala ile imeli.
  6. Amata le faagasologa o le liuaina.

I le maea ai o le faaliliuga, o le a maua le pepa maeʻa mo le siiina mai. Tikiala i lau komepiuta, ona faʻaaoga lea i luga o le masini e te manaʻo e faitau ai.

Metotia 2: ZAMZAR

O le ZAMZAR o se tasi o tagata lauiloa i le initaneti i le lalolagi. O lona atinaʻe ua faia i le gagana Rusia, lea o le a fesoasoani ia te oe i se isi galuega. Faʻamaumauga o faʻamatalaga tusitusia i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a ZAMZAR

  1. I le vaega "Laasaga 1" kiliki le faamau "Filifili faila".
  2. A maeʻa ona faʻapipiʻi mea, o le a faʻaalia i le lisi se laʻititi laʻititi i luga o le lisi.
  3. O le laasaga lona lua o le filifili lea o le faʻatulagaga mulimuli manaʻomia. Faʻateleina le lisi o matāua ma maua le filifiliga talafeagai.
  4. Amata le faagasologa o le liuaina.
  5. Faatali mo le liua ia maeʻa.
  6. Pe a uma ona faʻaalia le ki "Download" mafai ona alu e sii mai.
  7. Alu e galue i le pepa faʻamaonia poʻo le toe liua.
  8. Tagai foi:
    Suʻe PDF i le FB2 i le initaneti
    E faʻafefea ona faaliliu le TRJVU i le FB2 i le initaneti

I luga o lenei mea, o le tatou tusiga e oʻo mai i lana faaiuga talafeagai. I luga, na matou taumafai e faʻamatala auʻiliʻilia le auala mo le faʻafeiloaʻiina o le DOC i le FB2 e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le lua auaunaga i le initaneti. Matou te faʻamoemoe na aoga a matou faʻatonuga ma e le o toe i ai ni au fesili i lenei autu.