Matou te lafoina vitio YouTube i WhatsApp


Scrapbook Flair o se ata teuteuga ata. Faʻatagaina oe e fatuina ni poloketi multi-itulau, faʻaopopo i tua, faʻavae, talanoaga ma tusitusiga i ata.

Filifiliga o mamanu

A e fatuina se poloketi, e mafai ona e filifilia se tasi o filifiliga mamanu pe fatuina oe lava.

O le polokalama e maua ai se filifiliga o ni manatu se tele e mafai ona e faʻaaoga i lau galuega.

Fausiaina o se poloketi multi-itulau

Scrapbook Flair e mafai ai ona e fatuina ia upega taatele e aofia ai le numera ole itulau.

Mo itulau taitasi e mafai ona filifili se filifiliga fou mamanu.

Toe suia suiga

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e suia le talaaga i itulau o le poloketi. Mo lenei mea, o soʻo se ata o loʻo teuina i luga o le disiki e talafeagai.

Faʻaopoopoina o Ata

I luga o itulau taʻitasi e mafai ona e faʻaopopoina soʻo se numera o ata ma isi ata.

Ofu

O le polokalama e mafai ai e oe ona teuteuina ia itulau o poloketi faatasi ai ma tagavai, pine ma isi elemene. Faiga faʻapipiʻi lagolago o GIF, PNG ma PSD. E galulue foi le polokalame ma faila e iai ni vaega manino.

Tusitusiga

O le Scrapbook Flair o loʻo i ai se faʻamaumauga o le foafoaga. O fonuka uma e faʻapipiʻi i le polokalama, e aofia ai Cyrillic (Rusia), e lagolagoina. E mafai ona tuʻuina ni lanu i soo se lanu, faʻapea foʻi ma faʻaopopo se ata.

Talanoaga

O loʻo i ai i le polokalame se galuega o le faia o talanoaga i foliga o "paluni". Faʻasino le lanu o le "polo" ma le tusitusiga i totonu.

Mafu ma foliga

O elemene taʻitasi itulau e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o se faʻavaa poʻo se foliga, lea e mafai ai ona e faʻavasega lau lanu.

Polokalame faʻapisinisi

E mafai ona faʻasalalau faila faila i faila o le JPEG, faʻaputuina o itulau HTML pe faʻapipiʻi saʻo i luga o le laupepa e pei o le pepa.

Isi mea faaopoopo

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le polokalama, e mafai ona e faʻatonuina se pusa avanoa e tele se numera o mamanu, faʻavae ma teuteuga ma se voluma e 150 MB. O le mea moni, o le faʻasalaga o le a tatau lava ona totogi, i la matou tulaga o le a tau toetoe lava $ 8, faʻavaomalo.

Mama

  • E faigofie tele le faʻaogaina o le polokalama i se faʻamatalaga manino;
  • Fausia tusi mai se tele o itulau;
  • Malosiaga e tuʻuina atu ai soʻo se faʻaaliga i itulau o poloketi.

Faʻafitauli

  • Le toesea o le gagana Rusia o le polokalama;
  • Talosaga e faʻaaoga mo le faʻaopopoina o mea faʻaopopo.

Scrapbook Flair o se mamanu tulaga ese mo le fatuina o kolisi ma tusi mai ata. E ui lava i le atinaʻe lata mai, e lava le faʻatinoga e faʻaeʻa ai le galuega. O avanoa tetele mo le faʻasaʻoina o mea e mafai ona le mafai ona mafaufau e uiga i le sailia o faʻataʻitaʻiga ua saunia.

Tikiake le tusi sikola Flair mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Wondershare Scrapbook Studio Polokalame mo le fatuina o tusi ata Itulau Faʻasologa o Auaunaga a Yervant Wondershare Photo Collage Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Scrapbook Flair - se polokalame ua mamanuina e fatuina ai collages ma lipine mai ata. O loʻo i ai le faʻatinoga a le mamanu, faʻatagaina oe e sui uma elemene o itulau.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Aurora Digital Imaging
Tau: Faʻatau
Toa: 60 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.0.3790