Faʻafefea ona toe faʻaigoa faila tele?

E masani lava ona tupu se numera tele o faila ma igoa eseese e faʻapipiʻiina i luga o lau kiliva malo, aua nei fai atu se mea e uiga i a latou mea. Ia, mo se faʻataʻitaʻiga, na e sii maia le faitau selau o ata e uiga i laufanua, ma o igoa o faila uma e eseese.

Aisea e te le toe faaluaina ai ni faila i le "ata-lau-numera ...". O le a tatou taumafai e faia lenei mea i lenei tusiga; o le a tatou manaʻomia ni laasaga se 3.

Ina ia faia lenei galuega, e te manaʻomia se polokalama - Total Commander (ia download le kiliki: //wincmd.ru/plugring/totalcmd.html). Aofaiga o le Faʻatonu o se tasi lea o pulega sili ona faigofie ma lauiloa. Faatasi ai, e mafai ona e faia le tele o mea manaia, e aofia ai i le lisi ua fautuaina o polokalame e sili ona talafeagai, pe a uma ona tuʻuina Windows:

1) Run Total Commander le alu i le faila faatasi ma a matou faila ma filifili mea uma matou te mananao e toe faʻaigoa. I la matou mataupu, matou te faailoaina ni ata se tele.

2) Sosoo, kiliki Failau / vaega toe faaigoa, pei o le ata oi lalo.

3) Afai na e faia mea uma saʻo, e tatau ona e vaʻai i se mea e pei o le faamalama lenei (silasila i le ataata i lalo).

I le pito i luga o le tulimanu o loʻo i ai se koluma "Masini mo le igoa o le faila." O iinei e mafai ona e ulufale ai i le igoa o le faila, lea o le a maua i faila uma o le a toe faaigoaina. Ona mafai lea ona e kiliki i le pātene faʻamau - i totonu o le mask o le igoa o le faila o le a faʻaalia ai le faʻailoga "[C]" - o se faʻataʻitaʻi lea o le a mafai ai e oe ona toe faila faila i le faasologa: 1, 2, 3, ma isi.

E mafai ona e vaʻaia ni koluma i le ogatotonu: i le taimi muamua e te vaʻai ai i le faʻailoga igoa tuai, i le itu taumatau - o igoa ia o le a toe faʻaigoa faila, pe a uma ona e kiliki i le "Run" button.

O le mea moni, o lenei tusiga na oʻo mai i se iʻuga.