BitTorrent 7.10.3.44397

O le faʻalauiloaina o faila tetele i luga o vailaau vaʻaia o loʻo faʻateleina ona lauiloa. O lenei metotia e maua ai le leai o se igoa e le gata i le tagata e na te siiina le anotusi ma le tufatufaina. E le manaʻomia e vaʻavaʻai avanoa i luga o se faʻaumauga tuʻufaʻatasiga e teu ai faila, ma faʻatagaina foi oe e faʻalavelave pe toe amata le faagasologa o le faʻagagaina o faila i soo se taimi. O polokalame e galulue i vaitafe ua taʻua o tagata faatau. O se tasi o oloa sili ona lauiloa i le lalolagi o BitTorrent e leai se totogi.

O lenei talosaga e ofoofogia i le avea o lona atiaeina o le na faia le vaʻaia o le vaʻaia Bram Cohen. E ui lava i le mea moni talu mai le lona ono o faʻamaumauga, ua leiloloa le tagata taitoatasi, talu ai ona o le polokalame o le polokalame ua avea ma suiga o le fatu o se isi tagata lauiloa, μTorrent, BitTorrent o se tasi o oloa sili ona sailia i lona maketi.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga vai i BitTorrent

Lesona: Faʻapefea ona fai perehashirovat i BitTorrent

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le siiina o vaitafe

Faʻamaumauga o mea e maua

O le galuega autu a BitTorrent o le download o soʻo se mea (ata tifaga, musika, polokalame, taaloga, ma isi) na faia e ala i se protocol e tutusa le igoa - BitTorrent. E mafai ona amata le download pe ala i le tatalaina o se faila o loʻo i luga o le komepiuta, poʻo le faʻaopopoina o se talavai i luga o le Initaneti poʻo sooga sooga. O le tekonolosi o le siiina mai o le tele o faila e lagolagoina.

O loʻo i ai i le polokalame se tele o filifiliga mo suiga o faʻatulagaina o faila. E mafai ona e fetuunai le saoasaoa ma le faamuamua o le download. Faatasi ai ma le fesoasoani a BitTorrent, e mafai ona taofi le download e mafai ai ona toe amata mai le nofoaga o le taofi. Afai ua suia le vaitafe talu mai le taimi na taofi ai, e mafai ona toe manatua le ish ma toe amata le download, ia maitau mea fou.

Tufatufaina o mea

E pei foi o isi tagata faimalaga, BitTorrent e lagolagoina le tufatufaina atu o faila i le komepiuta atoa pe o se vaega foi i luga o se komepiuta i isi tagata faaaoga o le upega tafailagi, o se tasi lea o tuutuuga mo le gafatia o lenei fesoʻotaʻiga o faʻamaumauga.

Fausiaina o vaitafe

O le isi vaega tāua o le polokalame o le mafai lea ona fatuina se faila vaʻaia, lea e mafai mulimuli ane ona tuʻu i luga o le tracker.

Suʻesuʻega o mea

O se tasi o galuega e le o taimi uma i totonu o tagata faʻapipiʻi polokalama o le tomai lea e suʻe ai mea e maua. O le mea moni, o iuga o le lomiga e le o faaalia i le vitio BitTorrent, ae ua tatalaina i totonu o le masini, lea ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta.

Faʻamatalaga Faamatalaga ma Tausaga

O se galuega taua o lenei oloa o le tuʻuina atu lea o faʻamatalaga auiliili e uiga i mea e mafai ona siiina. E mafai e le tagata faʻaoga ona maua faʻamatalaga e uiga i le punavai download, nofoaga faila i luga o le komipiuta, tagata o loʻo tafafao, taʻavaʻava vave ma faʻamalosi, ma isi.

I le faʻaopoopoga, e mafai e tagata faʻapitoa ona fua le mea na maua mai.

Faamanuiaga:

  1. Galuega tele;
  2. Faiga faʻavae;
  3. Le lava le pulega;
  4. Le i ai o le atinaʻe Rusia-gagana.

Faʻafitauli:

  1. O le tulafono autu e faʻavae i luga o le fatu o se isi polokalame;
  2. Le auai o le faasalalauga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, BitTorrent o se tagata gaosi eletise mulifunctional e mafai ai e oe e le na o le siiina ma tufatufaina atu o mea e aofia ai, ae ia fatuina foi faila faila ma saili le Initaneti. I le faʻaopoopoga, o le tusi talosaga e maua ai le avanoa e mafai ai ona fetuutuunai le faagasologa o le sii mai ma tufatufaina. Ona o le atiina ae o galuega tauave ma le faigofie o le faʻaaogaina, o le polokalame e sili ona lauiloa i tagata faʻaoga.

Tikiake BitTorrent mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Toe faʻafoʻiina o le vaitafe i le polokalama BitTorrent Faʻafefea ona faʻaaoga vai i le polokalama BitTorrent Faatusatusa uTorrent ma BitTorrent qBittorrent

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
BitTorrent o se tagata gaosi vailaau taʻitasi, lea e mafai ona e siiina ma tufatufa atu ai faʻamatalaga, fatuina faila faila ma sailiili i luga ole Initaneti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga: Tagata Faʻasalalau Windows
Faʻapupula: BitTorrent, Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.10.3.44397