Aveese le 360 ​​papatusi saogalemu uma mai le komepiuta


CorelDRAW o se tasi o tusitala vete sili ona lauiloa. O le tele o taimi, o le galuega ma lenei polokalame e faʻaaogaina ai tusitusiga e mafai ai ona e faia se tusi matagofie mo logos ma isi ituaiga ata. Afai e le ogatusa se pepa faataʻitaʻi faʻamaonia ma le tuufaatasiga o le poloketi, e tatau ona faʻaaogaina filifiliga a isi vaega. O lenei mea e manaʻomia ai le faʻatulagaina o le vai papatiso. E faapefea ona faʻatino lenei mea?

Faʻatulagaina o le vai papatiso i CorelDRAW

I le le mafai, o le faatonu na te lafoina fonuka ua faapipii i luga o lau masini komepiuta. O le mea lea, o le a manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi le falesa i Windows, ma a maeʻa o le a maua i Korela. Ae peitai, e le na o le pau lea o le ala e faʻaaoga ai se tulaga uiga ese o le tusia o mataitusi, numera ma isi tagata.

Faʻalogo lelei i le lagolagoina o le gagana. Afai e te manaʻomia ni faʻamatalaga i le gagana Rusia, faʻaalia le lagolagoina o le Cyrillic e le filifiliga filifilia. A leai, nai lo tusi o le a le mafai ona faitauina.

Metotia 1: Corel Faont Manager

O se tasi o vaega mai Corel o le Pule Faʻatonu Puleoga. O le pule lenei o le faila lea e mafai ai e oe ona faʻafaigofie ona faʻapipiʻi faila. O lenei metotia e sili ona talafeagai mo tagata faʻapitoa oe fuafua e galulue malosi i faʻamaumauga pe manaʻo e sau i luga ma le saogalemu mai le 'auʻaunaga a le kamupani.

O lenei vaega e faʻapipiʻi ese, o lea afai o le Pule o le Pule o loʻo misi i luga o lau komepiuta, faʻaeʻe pe alu i auala nei.

  1. Tatala le Corel Font Manager ma fai i le lisi "Nofoaga Tutotonu o Mataupu"i totonu o le vaega "I luga o le Initaneti".
  2. Mai le lisi, saili le filifiliga saʻo, kiliki-i luga ma filifili "Faʻamau".
  3. E mafai ona e filifilia se filifiliga "Download"I lenei tulaga, o le faletupe o le a sii mai i le pusa ma mea o loʻo i totonu o Corel, ma e mafai ona e faʻaaogaina ma le lima i le lumanai.

Afai ua uma ona i ai sau pepa ua saunia, e mafai ona e faʻapipiʻiina e ala i le pule lava e tasi. Ina ia faia lenei mea, faʻasalaga le faila, faʻatautaia le Corel Font Manager ma faia laasaga faigofie nei.

  1. Faasolo le faamau "Faaopopo le Foliga"e faʻamaʻoti ai le nofoaga o fonuka.
  2. E ala atu i le tagata sailiili saili mea e maua ai le faila i le mea e teuina ai mama ma kiliki "Filifili le Faila".
  3. A maeʻa se faʻamatalaga puupuu, o le a faʻaalia e le pule se lisi o fonuka, o le igoa lava ia e avea o se muaʻi faʻataʻitaʻiga o le faiga. O le faʻateleina e mafai ona malamalama i faʻamatalaga "TT" ma "Le". Lanu lanumeamata o lona uiga ua faʻapipiʻi le vai i totonu o le tino, samasama - e leʻi faʻaogaina.
  4. Suʻe se suʻe talafeagai e leʻi faʻapipiʻiina, kiliki-saʻo e faʻalautele ai le lisi o talaʻaga ma kiliki "Faʻamau".

E tumau pea e faʻatonu CorelDRAW ma siaki le faʻaogaina o le siaki faʻapipiʻiina.

Metotia 2: Faʻatu le vai papatisoga i Windows

O lenei metotia e faʻataʻitaʻiina ma mafai ai ona e faʻapipiʻi se pepa faʻataʻitaʻi ua saunia. O le mea lea, e tatau ona e mauaina muamua i le Initaneti ma sii i luga i se komepiuta. O le auala sili ona talafeagai e suʻe ai se faila o loʻo i luga o punaoa faʻapitoa e mamanuina ma tusi ata. E le tatau ona faʻaaogaina mo lenei faamoemoe mea na maua e tagata CorelDRAW i luga o lenei polokalama. O fonuka ua faʻapipiʻiina i le polokalama e mafai ona faʻaaoga mulimuli ane i isi faatonu, pei o Adobe Photoshop poʻo le Adobe Illustrator.

  1. Sue i luga o le Initaneti ma sii mai le vai papatisoga e te manaʻo ai. Matou te fautuaina malosi le faʻaogaina o nofoaga faʻalagolago ma malupuipuia. Siaki le faila i luga o le initaneti poʻo le faʻaogaina o laiga i luga o le initaneti e iloa ai faʻafitauli siama.
  2. Faʻamatalaga auiliili:
    Puipui lau komepiuta mai siama
    Faʻamatalaga i luga o le initaneti o le faiga, faila ma sootaga i faʻamaʻi

  3. Ave ese le teutusi ma alu i le pusa. E tatau ona i ai se vai papatisoga o se tasi pe sili atu faʻaopoopoga. I le sikikopipilama i lalo, e mafai ona e vaʻaia o tufatufaina atu e le fatu faʻatoʻaga i le TTF (TrueType) ma le ODF (OpenType). O le mea e ave i ai le faʻamuamua o le faʻaogaina lea o fonuka TTF.
  4. Kiliki le faʻaopoopoga ua filifilia, kiliki-lelei ma filifili "Faʻamau".
  5. A maeʻa se faʻatali puupuu, o le a faʻapipiʻi le mamanu.
  6. Faʻatino le CorelDRAW ma siaki le font i le masani masani: tusi le tusitusiga e faʻaaoga ai le meafaigaluega o le igoa e tasi ma filifili le mamanu na tuʻu mai le lisi mo ia.

E mafai foi ona e faʻaaogaina pule o le faila o isi vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, Adobe Type Manager, MainType, ma isi. O le taʻiala o la latou gaioiga e talitutusa ma na o loʻo talanoaina i luga, o eseesega o loʻo taoto i le polokalame.

Metotia 3: Fausia lau lava vai papatiso

Afai ua lava le tomai o se tagata e fatu ai se vai papatisoga, e le mafai ona e suʻe i le sailiga mo atinaʻe lona tolu, ae ia faia sau lava faʻamaumauga. Mo lenei, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le polokalama faʻatautaia mo lenei faʻamoemoe. E tele polokalame e mafai ai ona e fatuina ia tusi Cyrillic ma Latina, numera ma isi faailoga. Latou te faʻatagaina oe e teu le taunuʻuga i pepa faʻapipiʻi e mafai ona faʻapipiʻi mulimuli ane faʻaaoga Metotia 1, amata mai le laasaga 3, poʻo le Metotia 2.

Faitau atili: Font creation software

Matou te tilotilo pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le falesa i CorelDRAW. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, e naʻo le tasi le laina o le otootoga, ma o le isi o loʻo misi (faʻataʻitaʻiga, Faʻamataʻu, Italia), o lona uiga ua latou leiloloa i luga o le upega tafaʻilagi pe leai foi e le atinaʻe i mataupu faavae. Ma le isi faʻamatalaga: taumafai e faʻafeiloaʻi le numera o fonuka faʻapipiʻi faʻapipiʻi - o le tele o ia mea, o le tele foʻi lea o le polokalama e faʻagesegese. I le tulaga o isi faʻafitauli, fesili i lau fesili i le faʻamatalaga.