Faʻaleagaina o le tagata o loʻo i luga o le kata vitio

O le Android Debug Bridge (ADB) o se polokalama faʻamafanafana lea e mafai ai e oe ona faʻatautaia le tele o galuega o masini feaveaʻi e faʻavae i luga o le polokalama o le Android. O le autu autu o le ADB o le faʻatinoina lea o faʻataʻitaʻiga faʻatautaia ma masini Android.

Android Debug Bridge o se polokalama e galue i luga o le mataupu faavae o le "tagata-tausia-server". O le faʻalauiloa muamua o le ADB ma soʻo se poloaiga e tatau ona o mai faatasi ma le fatuga o se 'auʻaunaga i le tulaga o se faiga faʻapitoa e taʻua o le "temoni". O lenei auaunaga o le a faʻaauau ona faʻalogologo i luga o le taulaga 5037, ma faʻatali ai le taunuu mai o se poloaiga.

Talu ai o le tusi talosaga o se faʻamafanafanaga, o galuega uma e faia e ala i le tuʻuina atu o tulafono faʻatasi ma se faʻamaumauga faapitoa i le laina o le Windows (cmd).

O loʻo iai le telefoni i le tele o mea komepiuta. E na o le tasi lava le mea e mafai ona i ai se masini ma le ono mafai ona taofia e le gaosiga ia ituaiga manipisi, ae o mea taua nei.

Mo le tagata lautele, o le faʻaaogaina o le Android Debug Bridge, i le tele o tulaga, e avea ma mea e tatau ai pe a toe faʻafoʻisia ma / pe faʻamalo se masini Android.

Se faʻataʻitaʻiga o le faʻaoga. Vaʻai faʻatautaia masini

O faʻatinoga uma o le polokalama e faʻaalia pe a uma ona ulufale atu i se faʻatonuga faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau i se poloaiga e mafai ai e oe ona vaʻavaʻai i masini fesoʻotaʻi ma siaki le mea e manaʻomia ai le masini e maua ai faʻatagaga / faila. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le poloaiga lenei:

masini adb

O le tali a le ofisa i le ulufale atu i lenei poloaiga e lua. Afai e le fesoʻotaʻi le masini pe le amanaʻia (e le o faʻatulagaina avetaavale, o le masini o loʻo i totonu o le le lagolagoina-ala e ala i le ADB mode ma isi mafuaaga), e maua e le tagata faʻaoga le tali o le '' atofaʻi '(1). I le fesuiaiga lona lua, o le i ai o se masini e fesoʻotaʻi ma sauni mo le faʻaauau o le faʻaogaina, o lona numera o le numera o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻamafanafanaga (2).

Eseese avanoa

O le lisi o foliga na tuʻuina atu i le tagata faʻaogaina e le Android Debug Bridge meafaigaluega e tele naua. Mo le faʻaaogaina o le lisi atoa o tulafono i luga o le masini, e tatau ona e maua ai aia sili (root-rights), ma pe a maeʻa ona e mauaina, e mafai ona e talanoa e uiga i le tatalaina o le ADB e avea o se mea faigaluega mo le faʻaaogaina o masini Android.

E ese lava, e taua le matauina o le i ai o se ituaiga fesoasoani i le Android Debug Bridge. Ina ia sili atu le sao, o le lisi lenei o poloaiga ma le faʻasalalauga faʻamatalaga o loʻo faʻaalia o se tali i se poloaiga.fesoasoani adb.

O se tali faapena e masani ona fesoasoani i le tele o tagata faaaoga e manatua se poloaiga ua galo e valaau ai se galuega faapitoa pe tusia saʻo.

Mama

  • O se meafaigaluega saoloto e mafai ai e oe ona faʻaaogaina le vaega telefoni o le Android, avanoa i tagata e faʻaaogaina le tele o masini.

Faʻafitauli

  • Le leai o se gagana Rusia;
  • Fesoasoani faʻamafanafanaga e manaʻomia ai le faʻatonuga o le tuʻufaʻatasia.

Tatalo le ADB mo le leai o se totogi

O le Android Debug Bridge o se vaega taua o le meafaigaluega ua fuafuaina mo le atinaʻeina o Android (Android SDK). O le polokalama Android SDK, i le itu, o loʻo aofia i totonu o le pusa. Android Studio. Ole mauaina o Android SDK mo ou lava faamoemoega e avanoa mo tagata uma e saʻoloto. Ina ia faia lenei mea, asiasi i le itulau download i le upega tafaʻilagi aloaia a Google.

Faʻalogo mai le lomiga lata mai o le ADB mai le upega tafaʻilagi aloaia

I le tulaga e leai se manaʻoga e sii mai le Android SDK atoa o loʻo aofia ai le Android Debug Bridge, e mafai ona e faʻaaogaina le sootaga i lalo. E avanoa mo le siiina mai o se tamai falefaʻamaumauga e aofia ai ADB ma Fastboot.

Tulaʻi mai le lomiga o le ADB

Fastboot Android Studio Adb lele Framaroot

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ADB poʻo le Android Debug Bridge o se talosaga mo le faʻaaogaina o masini feaveaʻi o loʻo faʻaaoga le pulega o le polokalama faʻaaogaina Android.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Google
Tau: Faʻatau
Toa: 145 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.0.39