Faʻamau mafuaʻaga o le 0xc8000222 sese i le Windows 7


Aʻo faigaluega i se komepiuta, matou te masani lava ona i ai i se tulaga, i le taimi o le faʻatulagaga o faʻamatalaga, vaega o polokalama poʻo polokalama, o loʻo i ai faafitauli e mafua ai le faʻaalia o faamalama i tulafono laiti ma faʻamatalaga. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i auala e aveese ai le mea sese HRESULT 0xc8000222.

HRESULT 0xc8000222 Faʻasaʻo Faʻasalaga

O lenei toilalo e masani lava ona tupu pe a faʻapipiʻi ni faʻamatalaga i le polokalama poʻo ona vaega. O se tasi o tulaga sili ona taatele o le faʻapipiʻiina lea o le NET Framework, o lea o le a tatou suʻeina le faagasologa e faʻaaoga ai lana faʻataʻitaʻiga. E i ai isi filifiliga, ae i tulaga uma o le a tutusa lava ia taga.

Talu ai o le vaega o le NET Framework o se vaega o le polokalama (e ui lava e mafai ona taua o se tele), o lona faʻatulagaga poʻo le faʻafouina o loʻo faʻatinoina e auaunaga fetaui, aemaise "Faʻafouina faʻafouga" ma "Auaunaga Faʻamatalaga Malamalama Faʻamatalaga (BITS)". O a latou galuega le saʻo e taʻitaʻi atu ai i se mea sese. O le vaega lona lua o le iai lea o faila fai-feteʻenaʻiga i le faʻapipiʻiina o le polokalama mo le teuina lē tumau o faʻamaumauga mo faʻamatalaga - "Tuuina atu o Faamaumauga". Le isi, matou te tuʻuina atu auala e lua e foia ai le faafitauli.

Metotia 1: Faʻamaumauga

O le autu o lenei auala o le toe faʻafouina o auaunaga ma faʻaitiitia le feteʻenaʻiga. E faia faigofie lava lenei mea:

  1. Valaau le manoa Taumafai ma tusi se poloaiga e tafe le mailei "Auaunaga".

    services.msc

  2. Saili "Faʻafouina faʻafouga"filifili i totonu o le lisi ma kiliki le sootaga "Taofi".

  3. O taga lava e tasi e toe faia mo "Auaunaga Faʻamatalaga Malamalama Faʻamatalaga (BITS)".

  4. Ma le isi, alu i le masini polokalama ma tatala le tusi "Windows". O iinei o loʻo tatou sailia se faʻailoga "Tuuina atu o Faamaumauga" ma avatu ia te ia se isi igoa mo se faataitaiga "SoftwareDistribution_BAK".

  5. O lenei matou te toe foi i sauniga ma toe amataina e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi i le itu tauagavale, mulimuli ane o le faiga o le a fatuina ai se tusi fou ma le igoa e tasi.

  6. Toe toe faʻafou le PC.

Metotia 2: Poloaiga Faʻatonu

Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona e taofia auaunaga pe toe faʻaigoa se faʻailoga i le auala masani, e mafai ona e faʻaaogaina "Poloaiga Poloaiga".

  1. Alu i le lisi "Amata"alu i le vaega "Polokalama uma" ma tatala le pusa "Tulaga Faataatia". Tatou kiliki i luga o le itu taumatau o le PCM ma filifili le lauiloa e avea ma pule.

  2. Muamua lava, matou te taofi le auʻaunaga i le itu ma tulafono o loʻo lisi atu i lalo. A uma ona e ulufale atu i laina taitasi, kiliki UI.

    netafe WuAuServ

    ma

    upega tafaʻilagi BITS

  3. Toe faaigoa le faila o le a fesoasoani ia i matou i se isi au.

    toe faʻaigoa

    Ina ia mafai ai ona galue, matou te faʻamaonia le faʻamaonia o le auala i le punaʻoa autu ma lona igoa fou. E mafai ona ave le tuatusi iinei (tatala le pusa "Tuuina atu o Faamaumauga"kopi ma faapipii i totonu "Poloaiga Poloaiga"):

    O le au atoa e foliga faapenei:

    toe faʻailogaina C: Windows SoftwareDistribution SoftwareDistribution_BAK

  4. Ma le isi, matou te amataina le auaunaga faʻatasi ai ma tulafono.

    amataga amata WuAuServ

    ma

    amataga o le BITS

  5. Katia le faʻamafanafanaga ma toe amata le komepiuta.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, toe faaleleia le sese HRESULT 0xc8000222 i le Windows 7 e le faigata tele. O le mea autu iinei o le mulimuli manino i faatonuga. Aua nei galo, mo le faʻamaonia saʻo o tulafono, e tatau ona e amata faʻamafanafanaga ma aia tatau, ma a maeʻa gaioiga uma e te manaʻomia e toe amata le masini mo suiga e aoga.