Faʻapipiʻi le polokalama Kontur.Ekstern i komepiuta

E i ai mataupu pe afai e le gata ina e manaʻomia le vaʻavaʻai vave i ata, ae ia faia foi ni taga faaopoopo i luga ia i latou. I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o le faʻatinoga o le tele naua o le au faʻataʻitaʻiga kalafa ma le faigata, e le o taimi uma e faʻamaonia. I ia tulaga, o le au maimoa ata e o mai e laveai.

Vaavaai Vaʻai Ata - faʻaaogaina multifunctional, saoloto mo le le faʻaaogaina pisinisi, lea o le a le gata ina mafai ai ona e matamata i ata, ae o le a avea foi ma pule ma se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi faigofie, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o isi galuega.

Matou te fautuaina e vaʻai: isi polokalama mo le matamataina o ata

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le faʻamalosi ata

Vaʻai ata

O le Faststone Image Viewer e maua ai le tomai e matamata ai i ata ma isi ata i se tulaga aupito maualuga. E le gata i lea, o loʻo i ai se galuega tele tioata tioata e mafai ai e oe ona faʻasolo le ata.

Faʻasaga

Mo le faigofie o le matamataina o ata photo po o pepa uma o ata, o le Faststone Image Viewer ei ai se meafaigaluega e pei o se faʻataʻitaʻiga. I lenei tulaga, e mafai ona e fetuunai le taimi ole suiga o le slide, faatulaga le faasologa o le toe foʻi, faʻafesoʻotaʻi musika ma isi mea faʻapitoa.

Faʻasologaina o ata

Faatasi ai ma isi polokalame mo le matamataina o ata, o le Faststone Image Viewer o loʻo faʻaalia e ala i le i ai o le lautele o le faʻatinoga mo le toe teuteuina o ata. Faatasi ai ma lenei tagata matamata, e mafai ona e teuina se faila faila i le tele o fuainumera avanoa, sui, fatu, faapipii, toe fetuunai, faaaoga se numera o aafiaga eseese (faavaa, sima, vali, mapusaga, ma isi mea), ma toso ese le ata. E le gata i lea, o le polokalame e maua ai le malosi e faaitiitia ai le "lanu mumu" e pei ona taua.

Pule o ata

O le talosaga o loʻo i ai se pule faʻatusa. Faatasi ai, e mafai ona e gaoioi ata i totonu o api, kopiina, tape ma toe faʻailoga. O loʻo i ai le gaosiga o masini.

Auina atu ata e ala i le imeli

O loʻo i ai i le polokalame le tomai e faʻafeiloaʻi ai ata e ala i le imeli. A o le i auina atu oe e mafai ona faia se ata amata teuteuga.

Faʻasologa o ata

O le talosaga e lolomiina ata i le lomitusi. E le gata ina mafai ona filifilia se masini lomitusi, ae ia fetaui foi ata i le tele, suia ona tulaga ma tafatafa, ma faailoa foi le nofoaga i luga o le pepa.

Isi faʻaopoopoga

I le faaopoopo atu i ai, o le Faststone Image Viewer o loʻo i ai ni faʻaopoopoga faʻaopoopoga e le fetaui tonu ma le matamata i ata. O le mea sili lea, i luga aʻe o mea uma, le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le scanner ma fatuina sikola o le mata.

Faʻamanuiaga o le Ata Matamata Ata

  1. Tulaga lautele lautele;
  2. Igilisi (gagana Rusia o loʻo i ai);
  3. Lagolago mo le tele o fuainumera o ata.

Le lelei o le Ata Sili Ata

  1. Le mamafa tele o le polokalame;
  2. Faigata e pulea.

O le mea lea, o le talosaga Faststone Image Viewer o le filifiliga aupito sili lea mo i latou o loʻo faʻaaogaina e le na o le fia matamata i ata, ae manaʻo e faʻaopoopo pe faʻasaʻo.

Download Faststone Image Viewer mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

PSD Viewer Tagata matamata lautele STDU Viewer Faʻapipiʻi FastStone

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faststone Image Viewer o se tasi o fofo aupito sili ona lelei mo masini komepiuta mo le maimoaina, faatulagaina ma le faasaʻoina o ata tifaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Image Viewers mo Windows
Faʻapupula: FastStone Soft
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.4